QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 16:51)
uf, taigi maniskis teisus,
o as apstaugiau ji kaip tikra hormonu prisirijus ragana
Aciu jums
, tikriausiai tai tik klaida atmintineje kuria gavau, nes kiek dabar narsau internete visur parasyta, kad ta pacia diena

Aciu jums

neprisimenu tavęs, nekalbėjai čia pas mus turbūt

QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 04, 17:00)
Merginos, prisiduodu ir as. As po echo, tai galiu pasigirti, kad mano leliuko sirdele jau plazdena, atitinka 6 sav.
esube galo del to patenkinta
Bet...gavau dar savaite gulimo rezimo, nebezinau kaip laviruot su darbais jau, reikes galvot kaip ir gulet, ir darbuose but, ech
Mano bedeles, kad gimdos tonusas pakiles, hematoma pakankamai arti leliuko, o leliukas isitaises gan zemai gimdoj - visa si puokste veda prie to, kad reikia kuo daugiau gulet ir laukt. Aisku, laukiu geriausio

Bet...gavau dar savaite gulimo rezimo, nebezinau kaip laviruot su darbais jau, reikes galvot kaip ir gulet, ir darbuose but, ech

Mano bedeles, kad gimdos tonusas pakiles, hematoma pakankamai arti leliuko, o leliukas isitaises gan zemai gimdoj - visa si puokste veda prie to, kad reikia kuo daugiau gulet ir laukt. Aisku, laukiu geriausio

nu va kaip smagu! na kad bent pamatei žirniuką.
o dėl tos vietos įsitaisymo, ar sakė ką, ar pakyla jie šiaip? ar jau kai įsitvirtina,tai įsitvirtina, to nesuprantu, nes jau ne iš pirmos girdžiu

QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 17:47)
As deduosi utrogestan zvakutes i diena po 3kartus bet man po truputi jo pateplioja ar cia normalu?
pateplioja kaip? šviežiu krauju ar senu?
na sako, kad buvo kam, nežinau,man netepliojo tik jau kai pramušo dieną prieš.
kelinta DPI tau dabar?