Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 16:51)
uf, taigi maniskis teisus,  doh.gif o as apstaugiau ji kaip tikra hormonu prisirijus ragana g.gif
Aciu jums 4u.gif , tikriausiai tai tik klaida atmintineje kuria gavau, nes kiek dabar narsau internete visur parasyta, kad ta pacia diena

4u.gif niu va nusiramink, ir sėkmės rytoj tada!
neprisimenu tavęs, nekalbėjai čia pas mus turbūt blush2.gif bigsmile.gif kelintas čia jum IVF, prisiauginai daug folių?

QUOTE(Kalipsita @ 2015 05 04, 17:00)
Merginos, prisiduodu ir as. As po echo, tai galiu pasigirti, kad mano leliuko sirdele jau plazdena, atitinka 6 sav.  tongue.gif esube galo del to patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet...gavau dar savaite gulimo rezimo, nebezinau kaip laviruot su darbais jau, reikes galvot kaip ir gulet, ir darbuose but, ech  g.gif
Mano bedeles, kad gimdos tonusas pakiles, hematoma pakankamai arti leliuko, o leliukas isitaises gan zemai gimdoj - visa si puokste veda prie to, kad reikia kuo daugiau gulet ir laukt. Aisku, laukiu geriausio  blush2.gif

nu va kaip smagu! na kad bent pamatei žirniuką.
o dėl tos vietos įsitaisymo, ar sakė ką, ar pakyla jie šiaip? ar jau kai įsitvirtina,tai įsitvirtina, to nesuprantu, nes jau ne iš pirmos girdžiu g.gif

QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 17:47)

As deduosi utrogestan zvakutes i diena po 3kartus bet man po truputi jo pateplioja ar cia normalu?

pateplioja kaip? šviežiu krauju ar senu?
na sako, kad buvo kam, nežinau,man netepliojo tik jau kai pramušo dieną prieš.
kelinta DPI tau dabar?
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 15:57)
Manau, normalu, as naudoju crinone geli 1 kart dienoj, antra diena ir man ne tai kad pateplioja, bet isskyru pavidalu siek tiek salinas, skaiciausi ankstesnes temutes, mergaites rase, kad ir joms taip buvo, net visokiu spalvu ten iseina...

O crinonas tokiu pat pavidalu yra kaip ir utrogestan?
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 04, 19:49)
o dėl tos vietos įsitaisymo, ar sakė ką, ar pakyla jie šiaip? ar jau kai įsitvirtina,tai įsitvirtina, to nesuprantu, nes jau ne iš pirmos girdžiu  g.gif

Niu daktare sake, kad kils, nes kai augs leliukas, jam daugiau vietos bus virsuje ir kabinsis ten, bet neaisku kiek laiko reiks laukt. Bet, jei placenta formuosis zemai, tai gali tepliot biso nestumo metu ir tada gali but sudetingiau viskas. Nuu bent jau kazka tokio aiskino daktare, as dar bandau neskaitinet apie ta, tiesiog laukiu kas bus ir, zinoma, tikiuosi geriausio. Tik tas lovos rezimas...ne kas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 04, 16:49)
4u.gif  niu va nusiramink, ir sėkmės rytoj tada!
neprisimenu tavęs, nekalbėjai čia pas mus turbūt  blush2.gif  bigsmile.gif  kelintas čia jum IVF, prisiauginai daug folių?
o dėl tos vietos įsitaisymo, ar sakė ką, ar pakyla jie šiaip? ar jau kai įsitvirtina,tai įsitvirtina, to nesuprantu, nes jau ne iš pirmos girdžiu  g.gif
kelinta DPI tau dabar?

ne ne kraujas man neteplioja:)o is tu zvakuciu kartais pateplioja turbut kaip istirpsta jos tj kartais ir teplioja:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 19:50)

Crinone gelis, tokia tutele/aplikatorius, uzpildytas geliu, o pas tave sakei zvakutes, tai pavidalai skirtingi 😊, bet abu yra progesteronas kaip suprantu.
As pati tokia dar zalia pakankamai, tik skaitau kai turiu laiko, neislendu is sm.
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 19:50)

Ne, Crinonas yra gelis, kuris patalpintas specialioje "zvakuteje" ir ji susisvirksti ten, o utrogestan yra zirniuku pavidale. Bet esme ju ta pati - naturalus progesteronas.
Atsakyti
QUOTE(floria @ 2015 05 04, 16:49)
4u.gif  niu va nusiramink, ir sėkmės rytoj tada!
neprisimenu tavęs, nekalbėjai čia pas mus turbūt  blush2.gif  bigsmile.gif  kelintas čia jum IVF, prisiauginai daug folių?
kelinta DPI tau dabar?

Man 5diena snd:)
Papildyta:
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 17:20)
Crinone gelis, tokia tutele/aplikatorius, uzpildytas geliu, o pas tave sakei zvakutes, tai pavidalai skirtingi 😊, bet abu yra progesteronas kaip suprantu.
As pati tokia dar zalia pakankamai, tik skaitau kai turiu laiko, neislendu is sm.

Tai jie vienodi reiskias:)las mane aplikatorius ir ta zvakute kaip zirniukas:)
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 20:24)
Man 5diena snd:)
Papildyta:

Man sbd 4 dpi, bet hcg turiu darytis 05.11, o tau sakei testa, jei gerai pamenu tik 05.15, kodel taip velai? Tau idejo veliau, ir dar 5 dienu blastute, arne? O pas mane 3 dienu, tai realiai tau anksciau jau turetu parodyti.... Ar testas veliau parodo nestuma? Uk hcg aplamai neskiria?
Papildyta:
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 20:24)

Nu biski i pievas as doh.gif blush2.gif

Man ziauriai jautri krutine, toks jausmas kad degtu ten kazkas viduj, o ir isdidejus kokia blink.gif Nakti ant vieno sono net negaliu miegot, laip skauda...
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 17:34)
Man sbd 4 dpi, bet hcg turiu darytis 05.11, o tau sakei testa, jei gerai pamenu tik 05.15, kodel taip velai? Tau idejo veliau, ir dar 5 dienu blastute, arne? O pas mane 3 dienu, tai realiai tau anksciau jau turetu parodyti.... Ar testas veliau parodo nestuma? Uk hcg aplamai neskiria?
Papildyta:
Nu biski i pievas as  doh.gif  blush2.gif

Man ziauriai jautri krutine, toks jausmas kad degtu ten kazkas viduj, o ir isdidejus kokia  blink.gif  Nakti ant vieno sono net negaliu miegot, laip skauda...

Jo uk turbut tik testus reik darytis:)pas mane blastute 5dienu idejo ir man testa darytis 12.05:)ooo tj tau gal cia geras zenklas kad krutine jautri ir padidejus:)nezadi testuku anksciau gadinti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 19:20)
ne ne kraujas man neteplioja:)o is tu zvakuciu kartais pateplioja turbut kaip istirpsta jos tj kartais ir teplioja:)

ai tai tada nieko, apvalkalas išeina,,
Atsakyti
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 20:56)
Jo uk turbut tik testus reik darytis:)pas mane blastute 5dienu idejo ir man testa darytis 12.05:)ooo tj tau gal cia geras zenklas kad krutine jautri ir padidejus:)nezadi testuku anksciau gadinti?smile.gif

Su jautriu testu manau ir anksciau parodytu tau mirksiukas.gif

Nemanau, skaiciau kad nuo Crinone gali buti krutine tokia jautri. O testu tai ne, negasinsiu 😊, islauksiu hcg dienos, jei aisku mmmm nepareis anksciau...
Atsakyti
Floria ne as manau kad cia utrogestan zvakutes man teplioja ar niekam taip nebuvo?
Papildyta:
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 18:29)
Su jautriu testu manau ir anksciau parodytu tau  mirksiukas.gif

Nemanau, skaiciau kad nuo Crinone gali buti krutine tokia jautri. O testu tai ne, negasinsiu 😊, islauksiu hcg dienos, jei aisku mmmm nepareis anksciau...

Kazi ar parodytu man testas juk dar tik 5diena po isodinimo;)man tj viduriai uzkietejo nezinau niekas nepadeda ir slyvos ir sultis slyvu ir kiviai lb jau sunkei man cia:))
Atsakyti