Dar vienas klausimelis. Kiek maziausiai dienu turi praeiti po spermiaus ir kiusilaste sujungimo, kad butu galima sodinti atgal? Man punkcija rytoj, o planuojamas isodinimas ( jei bus ka) ketvirtadieni, tai cia iseina 2 dienos. Ar tai normalu?
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 21:36)
Kazi ar parodytu man testas juk dar tik 5diena po isodinimo;)man tj viduriai uzkietejo nezinau niekas nepadeda ir slyvos ir sultis slyvu ir kiviai lb jau sunkei man cia:))
Tai db dar anksti, bet kokia 9 dpi manau jau kazka parodytu, bet cia irgi ziurint koks jautrumo testas, nu ir dar buna kad veliau implantuojas. Tai as del to ir negadinsiu testu, kad nepradet nervuotis anksciau laiko, o islauksiu hcg dienos.
QUOTE(siekla @ 2015 05 04, 21:42)
Dar vienas klausimelis. Kiek maziausiai dienu turi praeiti po spermiaus ir kiusilaste sujungimo, kad butu galima sodinti atgal? Man punkcija rytoj, o planuojamas isodinimas ( jei bus ka) ketvirtadieni, tai cia iseina 2 dienos. Ar tai normalu?
Asmeniskai man 3, butu gal ir 5 diena, bet is 7 apvaisintu, sodinimui liko tik du treciai dienai.
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 21:48)
Tai db dar anksti, bet kokia 9 dpi manau jau kazka parodytu, bet cia irgi ziurint koks jautrumo testas, nu ir dar buna kad veliau implantuojas. Tai as del to ir negadinsiu testu, kad nepradet nervuotis anksciau laiko, o islauksiu hcg dienos.
Asmeniskai man 3, butu gal ir 5 diena, bet is 7 apvaisintu, sodinimui liko tik du treciai dienai.
kur darei ivf?
vk daznai antar diena sodina , siekla

aciu uz raminimus, o vk tai cia dr. Vy. Kl.
Man sodino 5dienu blastute siekla ir 7 uzsalde
Papildyta:
As irgi galvoju kazi ar gadinsiu anksciau laiko:)isvis noreciau kad kraujo paimtu ir suzinociau tada jau tikrai bet matai jie cia kitaip daro uk:)
Papildyta:
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 18:48)
As irgi galvoju kazi ar gadinsiu anksciau laiko:)isvis noreciau kad kraujo paimtu ir suzinociau tada jau tikrai bet matai jie cia kitaip daro uk:)
[quote=renatuska23,2015 05 04, 21:55]
O blastutes stadijoe sodinant didesne tikimybe? Beje kokia savijauta paskutine diena pries punkcija?
Visas stumuliavimas man kaip niekur nieko, vakar panakciui ovitrelle500 susileidau, esu tokia issiputus, skauda strenas, sonus, atrodo jauciu kaip ten viduj viskas sprogineja. viskas per nakti issburbuliuos ir nebus ka rytoj imti
O blastutes stadijoe sodinant didesne tikimybe? Beje kokia savijauta paskutine diena pries punkcija?
Visas stumuliavimas man kaip niekur nieko, vakar panakciui ovitrelle500 susileidau, esu tokia issiputus, skauda strenas, sonus, atrodo jauciu kaip ten viduj viskas sprogineja. viskas per nakti issburbuliuos ir nebus ka rytoj imti

QUOTE(siaures meskute @ 2015 05 04, 21:50)
Lv pas gyd. Treijs, geografiskai ir finansiskai patogiau. Nors statistika ju gerokai suprastejus....
QUOTE(renatuska23 @ 2015 05 04, 21:55)
Papildyta:
Papildyta:
Sauniai pas tave

Lauksime kartu rezultatu

O man tai buvo sokas, kai pranese, kad prastai dalinasi, prablioviau

QUOTE(Ausma26 @ 2015 05 04, 22:03)
Man 2d. dejo. Rezultatas po namus laksto. Snaigutes irgi 2d. uzsalde.
Siekla, lyg tu klausei del spermiuku. Spermiukai tikrai tik isodinimo diena imami. Is anksto prasoma tik susilaikyti nuo intimumu.
Siekla, lyg tu klausei del spermiuku. Spermiukai tikrai tik isodinimo diena imami. Is anksto prasoma tik susilaikyti nuo intimumu.
aaa, taip taip, tikiuosi ir cia lakstys sunu dziaugsmui ir tetuko galvos skausmui

o del spermiuku aciu, dar karta viska perskaiciau, pasirodo info neteisingai issiverciu

kokie cia intymumai, 6 ryto keltis reiks, o o busimas tevelis kaip isvaziavo ketvirtadieni i darbus taip tik sianakt gris, ir vel i kelia.
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 05 04, 22:06)
Ir dar susitarsim kur

[quote=siekla,2015 05 04, 19:01]
[/quote]
net nezinau sekla kaip geriau su blastute ar su embrionu vienos vienaip sako kitos kitaip:)
Papildyta:
ziemuze as tikiuos jog mums pavyks:)man tik viena blastute dejo,o tau net du?

[/quote]
net nezinau sekla kaip geriau su blastute ar su embrionu vienos vienaip sako kitos kitaip:)
Papildyta:
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 05 04, 19:07)
Lv pas gyd. Treijs, geografiskai ir finansiskai patogiau. Nors statistika ju gerokai suprastejus....
Sauniai pas tave
, turesi broliuka ar sesute is kur pasiimti 😊
Lauksime kartu rezultatu
belekiek, bet anot gyd. like du zamechatelniye, tai labai tkiuos, kad bent vienas isitaisys patogiai ir ilgam, nors jei abu, butu isvis pasaka 
Sauniai pas tave

Lauksime kartu rezultatu

ziemuze as tikiuos jog mums pavyks:)man tik viena blastute dejo,o tau net du?