Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

Kalediniu lempuciu dar neperkat? Galvoju, kad jau laikas butu. Gal pasidalintumet nuoroda is kur pirkot (jei viskas gerai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2015 10 04, 21:44)
Sveikos, pirkau tokią striukę. Žioplas kinietis atsiuntė 3XL. Man dėvinčiai s-m didelė. Gal norėtumėte, nereikėtų siųstis. Parduočiau už 33 eur.

Išmatavimai atitinka duotus lentelėje.
Atsakyti
Kas pasidarė su kiniečiais g.gif , tik ką rašiau, kad 2 siuntinių negavau, jūsų pagalba atgavau pinigus, o šiandien jau trečią disputą kelsiu unsure.gif Prieš tai eilę metų viskas tvarkingai ateidavo... g.gif
Atsakyti
sveikos,
užsisakiau prekę. Nesulaukus žinutės apie išsiuntimą patikrinu užsakymuose - šiuo metu rodo Processing Time remaining: 79 days 17 hours 58 minutes. Kažkokia nesąmonė. Kai tą prekę iš naujo įsidedu į krepšelį, tada rašo Processing Time: 7 days.
Kažin, ar gali tas "processing time" pasikeisti nusipirkus prekę? Gal jis ir tuomet, kai pirkau toks ilgas buvo - nepažiūrėjau tada. Bet ar normalu processing time - 90 dienų (jis toks galėjo būt, skaičiuojant nuo pradžių). Ar galiu dėl to kelt pretenziją?
Jei kuri nepatingės paskaityt ir parašyt savo nuomonę, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 10 10, 08:53)
Kas pasidarė su kiniečiais  g.gif , tik ką rašiau, kad 2 siuntinių negavau, jūsų pagalba atgavau pinigus, o šiandien jau trečią disputą kelsiu  unsure.gif  Prieš tai eilę metų viskas tvarkingai ateidavo... g.gif

Zinokit pas mane ta pati beda, kiek pirkau, buvo viskas ok, nu paskutiniu metu. Pirkau vienu metu beveik kokias 7 prekes, triju negavau, keliau disputus. Keistai kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 10 10, 07:53)
Kas pasidarė su kiniečiais  g.gif , tik ką rašiau, kad 2 siuntinių negavau, jūsų pagalba atgavau pinigus, o šiandien jau trečią disputą kelsiu  unsure.gif  Prieš tai eilę metų viskas tvarkingai ateidavo... g.gif

+1
Ta pati bėda doh.gif neregistruotus gaunu tik kokius mažus niekniekius, visa kita "susisiurbia" kažkur.. Bet galvoju, ar ne LT viduje jie dingsta g.gif
Atsakyti
Ir man neregistruotas nė vienas neateina pastaruosius pusę metų sad.gif Tuoj mane užblokuos, kad disputus per dažnai keliu, ale ką daryt. Taip pat ir iherb.com neregistruoti siuntiniai dingsta.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 10 10, 08:53)

Aš 8 siuntų laukiu nesulaukiu, turėjau gauti prieš mėnesį, anksčiau irgi viskas buvo gerai, neįsivaizduoju kas atsitiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2015 10 10, 11:59)
+1
Ta pati bėda doh.gif  neregistruotus gaunu tik kokius mažus niekniekius, visa kita "susisiurbia" kažkur.. Bet galvoju, ar ne LT viduje jie dingsta g.gif

Man net mazuciai neateina, pirkau tas gumytes i plaukus plastmasines, susuktas, tai visai patiko, uzsakiau dar karta is to pacio pardavejo ir s. Nors ana karta atejo per pora savaiciu gal. Jis aiskina kad issiunte ir tikiu, bet nera kaip bebutu gaila.

O del disputu irgi galvoju, kad neuzblokuotu, nes kaip dejau paskutiniu metu visus paskutinius siuntinius "disputinau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 10 13, 23:04)
Man net mazuciai neateina, pirkau tas gumytes i plaukus plastmasines, susuktas, tai visai patiko, uzsakiau dar karta is to pacio pardavejo ir s. Nors ana karta atejo per pora savaiciu gal. Jis aiskina kad issiunte ir tikiu, bet nera kaip bebutu gaila.

O del disputu irgi galvoju, kad neuzblokuotu, nes kaip dejau paskutiniu metu visus paskutinius siuntinius "disputinau" biggrin.gif

Sveikos, norejau pasiteirauti del disputu. Mano viena preke neateino, likus 4 dienom, iskeliau disputa. Raso, kad pardavejas turi per 3 dienas atsakyt, kitaip pasibaigs pagal mano siulyma. Jis man a.z parase, kad gausiu ir atsauksiau disputa, jei per 2 sav. negausiu, galesiu dar iskelt. Taciau, kai iskeliau disputa, raso, kad pirkejo apsauga pasibaigs po 17 dienu, tai yra terminas is 4 prasitese. Ar viskas ok. Is principo galiu palaukt 17 dienu. Ar man kazka spaudinet? Siaip geras pardavejas. Ar paspaust- uzklausti del pirkejo apsaugos pratesimo, ka jis dar turi patvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2015 10 14, 08:41)
Sveikos, norejau pasiteirauti del disputu. Mano viena preke neateino, likus 4 dienom, iskeliau disputa. Raso, kad pardavejas turi per 3 dienas atsakyt, kitaip pasibaigs pagal mano siulyma. Jis man a.z parase, kad gausiu ir atsauksiau disputa, jei per 2 sav. negausiu, galesiu dar iskelt. Taciau, kai iskeliau disputa, raso, kad pirkejo apsauga pasibaigs po 17 dienu, tai yra terminas is 4 prasitese. Ar viskas ok. Is principo galiu palaukt 17 dienu. Ar man kazka spaudinet? Siaip geras pardavejas. Ar paspaust- uzklausti del pirkejo apsaugos pratesimo, ka jis dar turi patvirtinti.

as siuo klausimu nepatarsiu, nes nieko nezinau apie tuos disputus. gauna laiska, kad baigiasi laikrodukas ir keliu disputa be jokiu kalbu. raso man ten tie kinieciai kazka, bet kai man su anglu nera labai gerai, tai net neskaitau. ir dar nei vieno siuntinio negavau, uz kuriuos susigrazinau pinigus, tai kolkas neapgavau kinieciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2015 10 14, 09:56)
as siuo klausimu nepatarsiu, nes nieko nezinau apie tuos disputus. gauna laiska, kad baigiasi laikrodukas ir keliu disputa be jokiu kalbu. raso man ten tie kinieciai kazka, bet kai man su anglu nera labai gerai, tai net neskaitau. ir dar nei vieno siuntinio negavau, uz kuriuos susigrazinau pinigus, tai kolkas neapgavau kinieciu biggrin.gif

As irgi neskaitau, ka jie ten raso. Laukiu pinigu biggrin.gif
Atsakyti