Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(kavasucitrina @ 2015 10 10, 10:02)
Bet ar normalu processing time - 90 dienų (jis toks galėjo būt, skaičiuojant nuo pradžių). Ar galiu dėl to kelt pretenziją?
Jei kuri nepatingės paskaityt ir parašyt savo nuomonę, būsiu labai dėkinga 4u.gif

galite atsisakyti užsakymo. atsisakant išmeta eilę priežasčių, tarp kurių pasirenkate "per ilgas užsakymo apdorojimo laikas" ar kažkaip panašiai, tada du variantai, arba kinietis susigriebs ir išsiųs, arba ali grąžins pinigus.
Atsakyti
gal galite patarti kaip ieškoti silikoninių kanelių formų, nežinau kaip jos angliškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuska @ 2015 10 15, 16:41)
gal galite patarti kaip ieškoti silikoninių kanelių formų, nežinau kaip jos angliškai smile.gif

http://www.aliexpres...rchText=cannele
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 10 15, 13:35)
galite atsisakyti užsakymo. atsisakant išmeta eilę priežasčių, tarp kurių pasirenkate "per ilgas užsakymo apdorojimo laikas" ar kažkaip panašiai, tada du variantai, arba kinietis susigriebs ir išsiųs, arba ali grąžins pinigus.

oi, ačiū 4u.gif
ar reikėtų spausti Request Order Cancellation?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 10 15, 18:00)
oi, ačiū 4u.gif
ar reikėtų spausti Request Order Cancellation?

tiksliai neasimenu, bet skamba kaip tai, ko reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 10 10, 10:02)
sveikos,
užsisakiau prekę. Nesulaukus žinutės apie išsiuntimą patikrinu užsakymuose - šiuo metu rodo Processing Time remaining: 79 days 17 hours 58 minutes. Kažkokia nesąmonė. Kai tą prekę iš naujo įsidedu į krepšelį, tada rašo Processing Time: 7 days.
Kažin, ar gali tas "processing time" pasikeisti nusipirkus prekę? Gal jis ir tuomet, kai pirkau toks ilgas buvo - nepažiūrėjau tada. Bet ar normalu processing time - 90 dienų (jis toks galėjo būt, skaičiuojant nuo pradžių). Ar galiu dėl to kelt pretenziją?
Jei kuri nepatingės paskaityt ir parašyt savo nuomonę, būsiu labai dėkinga 4u.gif

pakeite, man taip pat buvo...

Beje mano ir gi keli siuntinukai is eiles neatkeliavo, vienas uzsaldytas paciu ali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitatr: 15 spalio 2015 - 21:28
QUOTE(Mytis @ 2015 10 15, 16:47)

ačiū ačiū ačiū smile.gif
Atsakyti
pirma kart uzsakiau preke is kinijos ir jau muitinei praso uzpildyti dokumentus g.gif ,idomu ar daug priskaiciuos?
Tiesa praso pateikti dokumenta ?
idomu koki ,ta uzsakyma internetini
Panos padekit deklaruojamas turinis ka rasyti?
batus uzsakynejau
suma ta kuria uzsakynejau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 17 spalio 2015 - 08:08
QUOTE(Dulsi @ 2015 10 17, 08:51)
pirma kart uzsakiau preke is kinijos ir jau muitinei praso uzpildyti dokumentus  g.gif ,idomu ar daug priskaiciuos?
Tiesa praso pateikti dokumenta ?
idomu koki ,ta uzsakyma internetini
Panos padekit deklaruojamas turinis ka rasyti?
batus uzsakynejau
suma ta kuria uzsakynejau ?

kaip man aiškina draugė, užtenka paprašyti kiniečio sąskaitos faktūros (invoice), visų kitų duomenų muitinė neturi teisės prašyti. jei jūsų batų kaina viršija 22 eur, prašykite, kad išrašytų sąskaitą mažesne kaina.
kai pati deklaravau, tai siunčiau ir banko išrašą, ir užsakymo psl. printscreen'ą, ir prekės aprašymo printscreen'ą, ir paaiškinimą, nes pirkau iš kiniečio, o pinigus rezervuoja ali, man pasirodė, kad paaiškinimo reikia. o va draugė siunčia tik invoice'ą iš kiniečio ir to užtenka.
dėl priskaičiavimo, kai prekė kainuoja virš 22 eur, reikia mokėti pvm. jei neklystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 spalio 2015 - 09:53
QUOTE(zuzla @ 2015 10 17, 10:53)
kaip man aiškina draugė, užtenka paprašyti kiniečio sąskaitos faktūros (invoice), visų kitų duomenų muitinė neturi teisės prašyti. jei jūsų batų kaina viršija 22 eur, prašykite, kad išrašytų sąskaitą mažesne kaina.
kai pati deklaravau, tai siunčiau ir banko išrašą, ir užsakymo psl. printscreen'ą, ir prekės aprašymo printscreen'ą, ir paaiškinimą, nes pirkau iš kiniečio, o pinigus rezervuoja ali, man pasirodė, kad paaiškinimo reikia. o va draugė siunčia tik invoice'ą iš kiniečio ir to užtenka.
dėl priskaičiavimo, kai prekė kainuoja virš 22 eur, reikia mokėti pvm. jei neklystu.

as uzsakynejau is ioffer
viska uzpildziau banko pavedima nusiunciau ,parase ,kad per mazai domenu g.gif
Jūsų informaciją nepilna, prašome atsiųsti siuntos vertę patvirtinantį dokumentą, kuriame būtų nurodytas prekės pavadinimas, kaina, siuntimo išlaidos, pirkėjas ir pardavėjas, bankinio pavedimo kopiją.
neturiu jos fakturos
Papildyta:
tai kad as ziopla parasiau kaina 32eurai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulsi: 17 spalio 2015 - 10:16
QUOTE(Dulsi @ 2015 10 17, 11:12)
as uzsakynejau is ioffer
viska uzpildziau banko pavedima nusiunciau ,parase ,kad per mazai domenu g.gif
Jūsų informaciją nepilna, prašome atsiųsti siuntos vertę patvirtinantį dokumentą, kuriame būtų nurodytas prekės pavadinimas, kaina, siuntimo išlaidos, pirkėjas ir pardavėjas, bankinio pavedimo kopiją.
neturiu jos fakturos

faktūrą galima paprašyti kiniečio, privalo atsiųsti. ten ir matysis pavadinimas, kaina, siuntimo išlaidos, pirkėjas ir pardavėjas. o va banko išrašo, kaip man draugė aiškina, muitinė neturi teisės prašyti mastau.gif kai mano siuntos neviršija 22 eur, tai negaila ir banko išrašo. o ji rizikuoja siųsdamasi brangesnes prekes, ir jai praeina tik su kieniečio invoice.

Papildyta:
QUOTE(Dulsi @ 2015 10 17, 11:23)
tai kad as ziopla parasiau kaina 32eurai  doh.gif

aa, na vistiek prašykite kiniečio invoice tiems 32 eur, turėtų pakakti muitinei duomenų.
Atsakyti
Labukas, padekit prasau.
Niekaip nesulaukiam siunteles, prailgino laika pardavejas, dave toki numeriuka, LT jis nerastas, bet sekimo sistemoj va ka reiskia:
2015-09-19 00:05, Lithuania, Item Arrived at Lithuania

bet jokio pranesimo, laiskucio...
kas galetu buti, kodel negaunam? 4u.gif
Atsakyti