Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(beibikas @ 2015 10 18, 11:18)
Labukas, padekit prasau.
Niekaip nesulaukiam siunteles, prailgino laika pardavejas, dave toki numeriuka, LT jis nerastas, bet sekimo sistemoj va ka reiskia:
2015-09-19 00:05, Lithuania, Item Arrived at Lithuania

bet jokio pranesimo, laiskucio...
kas galetu buti, kodel negaunam?  4u.gif

yra puslapių, kur kiniečiai patys pildo savo nuožiūra. Panašu kad taip yra ir Jūsų atveju
Atsakyti
http://www.17track.net
kad as sitame tikrinu.. 4u.gif

Atsakyti
Dukra patenkinta, veikia , apyrankė, viskas ok 4u.gif
Laikrodukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(beibikas @ 2015 10 18, 12:43)
http://www.17track.net
kad as sitame tikrinu.. 4u.gif

Ziurekite post.lt
Atsakyti
Užsisakiau prekę ir jos negavau. Atidariau disputą. Pirmą kartą. Tada nežinau kaip elgtis toliau. Kinietis atrašė, kad yra normalu prekes laukti iki 90 dienų ir prašo nutraukti disputą. Nesiruošiu diskutuoti. Na negavau prekės ir nereikia. Tegu pinigus grąžina. ir vsio. Ką dabar spausti, kad nesuktų man galvos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2015 10 19, 09:23)
Ziurekite post.lt

post.lt isvis raso, kad numeris turi prasideti tokiais ir tokiais tai skaicias, raidem ...ir t.t.......

o va toje 17track sistemoje imeciau anksciau ka raso, suvedus ta koduka...
net i Rodunios kelia nezinau ar kreiptis jei nera jokio pranesimo...
Atsakyti
QUOTE(beibikas @ 2015 10 20, 10:27)
post.lt isvis raso, kad numeris turi prasideti tokiais ir tokiais tai skaicias, raidem ...ir t.t.......

o va toje 17track sistemoje imeciau anksciau ka raso, suvedus ta koduka...
net i Rodunios kelia nezinau ar kreiptis jei nera jokio pranesimo...

Tuomet netikeciau, nes visi registruoti atkeliave i lt rodomi post.lt
Atsakyti
dekui..kazkaip net nepagalvojau kad sistemoj matydama kad ir bet kokia info, ji gali but netikra...

jau kai not found, tada viskas aisku, o cia... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
užsakiau vaikiškas kojines, atėjo registruotu paštu diena dienon per du mėnesius , nors atsiliepimuose giria greitą atsiuntimą, gal tik man taip "pasisekė". kokybė labai gera, tik atsargiai su dydžiais - užsakiau 4-6 metai, mano trimečiui su 15,5 cm pėda kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 spalio 2015 - 12:08
Gavom lazdą biggrin.gif Siuntė neregistruotu. Kokybiška, gerai veikia, viskas ok 4u.gif

nuoroda

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 10 18, 11:26)
yra puslapių, kur kiniečiai patys pildo savo nuožiūra. Panašu kad taip yra ir Jūsų atveju

Pas mane buvo panaši situacija. Tas Jų puslapis rašo, kad siuntinys Lietuvoje nuo rugpjūčio mėn., o manęs net spalį niekaip nepasiekė. Iškėliau disputą, bet aliexpres vistiek rašo eikite į paštą pasiimti siuntos. Aš jiems ilgai ilgai bandžiau įrodinėti, kad sistema Lietuvoje tokios siuntos neranda. Tai galvojau, kad pinigų neatgausiu, buvo labai sudėtinga. Gerai, kad vyras moka angliškai. Jeigu ne jis tikrai nebūčiau atgavus pinigėlių. doh.gif Ilgai reikėjo su jais susirašinėti.
Papildyta:
QUOTE(viesoji @ 2015 10 19, 22:46)
Užsisakiau prekę ir jos negavau. Atidariau disputą. Pirmą kartą. Tada nežinau kaip elgtis toliau. Kinietis atrašė, kad yra normalu prekes laukti iki 90 dienų ir prašo nutraukti disputą. Nesiruošiu diskutuoti. Na negavau prekės ir nereikia. Tegu pinigus grąžina. ir vsio. Ką dabar spausti, kad nesuktų man galvos? blink.gif

Laukit ir pažiūrėsit, ką atsakys aliexpres. Jei kinas pratęsė siuntimo laiką, manau aliexpress parašys , kad lauktumėte.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Jungiuosi prie Dodžes klausimo apie užuoaidas.ax.gif

QUOTE(Dodže @ 2015 09 30, 10:51)
O sakykit jas gaunat jau apsiūtas? T.y. nurodot kokio pločio ir ilgio reikia ir jas pasiuva (apsiuva kraštus, prisiuva viršuje juostelę) pagal jūsų išmatavimus ir atsiunčia.
Vis žiūrinėju skaitau komentarus ir nesuprantu. 4u.gif

Aš irgi nesupratau cool.gif
Atsakyti