QUOTE(jaukuciukas @ 2015 11 10, 10:11)
Bet sakykim niekam neužklius kad pvz mano adresu ateis 20 siuntu ? ar bankui kokiam ? nes reikia aprengti 20 berniuku nuo galvos iki koju. pvz sokiu kelniu kaina 18eur, tai dauginant is bendro kiekio vaiku gaunasi apvali sumele, o kur dar kiti daiktai. Tokiais kiekiais ir sumom nesu uzsakinejus, visad tik sau pirkdavausi.
aš, asmeniškai, niekada tokio darbo neapsiimčiau. Tai jūs siūsite viename siuntinyje pvz. tik 1 kelnes? O kitas sakysitės tik kai atkraus pirmąsias ir t.t.? Tuomet viskas užtruks, o ir kelnės gali baigtis

. Jei darysit iš karto vieną paskui kitą, tai pirmiau su kiniečiu turit prieš tai susikalbėt rimtai, kad nesudėtų į vieną siuntinį. Jei apmokėsit viską kartu, o prašysit 18 siuntinių, gali užsiprašyti papildomo mokesčio už siuntimą - man taip buvo. Na, suderėjom šiaip taip simbolinę sumą. Tik tada gali būt problemų, jei muitinė paprašys sąskaitos - tada matysis pilna suma ir bus negerai. Tikriausiai vis tik geriausiai daryt 18 užsakymų kelnių, 18 kitų rūbų... Bet jei su kiniečiu ar su muitine problemos (pvz., traktuos kaip komercinę siuntą), jei neatitiks dydžių ar pan., tai vargsit jūs, o ne kas kitas, o tie kiti tik bus baisiai nepatenkinti

.
Bankui tai nemanau, kad užklius.
Aš tikrai neprasidėčiau

. Jau gal geriau tada per tarpininkes - truputį brangiau, et rūpesčių mažiau

.