Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 09, 20:37)
paas mus yra ir kaina kita mirksiukas.gif  , cia kaina bus:
http://www.aliexpres...archweb201560_9

http://nojus.lt/geli...giltxoCcOjw_wcB
Apsimokėtu iš kiniečių jeigu tik masinis auginimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, reikia patarimo.
Turiu isipareigojima nupirkti sokiu kolektyvui rubus, tik iskilo klausimas, negi kiekviena ru a atskirai imti, kad neperzengti nustatytos ribos muito? zinau kad galima dali sumos prasyti kad irasytu kaip siuntimo kaina, o gal galima ir dar kazkaip? nes noretusi viska vienu kartu apmoketi. Arba bent jau vienu metu uz 3 kokius daiktus. Ir jei pardavejas tas pats tai ta pacia diena tokio pat daikto tik kitokio dydzio skirtingu apmokejimu imti galiu ar ne? ar vistiek skaitysis kaip vienas uzsakymas net ir siustas atskirai?
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 11 09, 22:49)
Sveikos mielosios, reikia patarimo.
Turiu isipareigojima nupirkti sokiu kolektyvui rubus, tik iskilo klausimas, negi kiekviena ru a atskirai imti, kad neperzengti nustatytos ribos muito? zinau kad galima dali sumos prasyti kad irasytu kaip siuntimo kaina, o gal galima ir dar kazkaip?  nes noretusi viska vienu kartu apmoketi. Arba bent jau vienu metu uz 3 kokius daiktus. Ir jei pardavejas tas pats tai ta pacia diena tokio pat daikto tik kitokio dydzio skirtingu apmokejimu imti galiu ar ne? ar vistiek skaitysis kaip vienas uzsakymas net ir siustas atskirai?

paprasyk, kad siunta padalintu ir siustu kelis siuntinius.
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2015 11 10, 09:22)
paprasyk, kad siunta padalintu ir siustu kelis siuntinius.

O jeigu sustabdys muitinė iš dokumentų matysis bendra sumokėta suma.
Aš tiesiog daryčiau tiek užsakymų kad nei vienas neviršytu leistinos sumos. Siuntų kiekis nesumuojamas.
Atsakyti
Bet sakykim niekam neužklius kad pvz mano adresu ateis 20 siuntu ? ar bankui kokiam ? nes reikia aprengti 20 berniuku nuo galvos iki koju. pvz sokiu kelniu kaina 18eur, tai dauginant is bendro kiekio vaiku gaunasi apvali sumele, o kur dar kiti daiktai. Tokiais kiekiais ir sumom nesu uzsakinejus, visad tik sau pirkdavausi.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 11 10, 11:11)
Bet sakykim niekam neužklius kad pvz mano adresu ateis 20 siuntu ? ar bankui kokiam ? nes reikia aprengti 20 berniuku nuo galvos iki koju. pvz sokiu kelniu kaina 18eur, tai dauginant  is bendro kiekio vaiku gaunasi apvali sumele, o kur dar kiti daiktai. Tokiais kiekiais ir sumom nesu uzsakinejus, visad tik sau pirkdavausi.

Jeigu nepradėsit pardavinėti, neužkliūsite biggrin.gif
Jeigu vnt kaina 18 eur, taip pirkite 18 kartų ir už kiekvieną atskirai mokėkite. Kinietį perspėkit kad nesiųstu kartu. Jeigu ir užklius muitinei, tada turėsit įrodymą kad kaina 18 eur ir importo PVM mokėti nereikės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 11 10, 10:11)
Bet sakykim niekam neužklius kad pvz mano adresu ateis 20 siuntu ? ar bankui kokiam ? nes reikia aprengti 20 berniuku nuo galvos iki koju. pvz sokiu kelniu kaina 18eur, tai dauginant  is bendro kiekio vaiku gaunasi apvali sumele, o kur dar kiti daiktai. Tokiais kiekiais ir sumom nesu uzsakinejus, visad tik sau pirkdavausi.

aš, asmeniškai, niekada tokio darbo neapsiimčiau. Tai jūs siūsite viename siuntinyje pvz. tik 1 kelnes? O kitas sakysitės tik kai atkraus pirmąsias ir t.t.? Tuomet viskas užtruks, o ir kelnės gali baigtis smile.gif. Jei darysit iš karto vieną paskui kitą, tai pirmiau su kiniečiu turit prieš tai susikalbėt rimtai, kad nesudėtų į vieną siuntinį. Jei apmokėsit viską kartu, o prašysit 18 siuntinių, gali užsiprašyti papildomo mokesčio už siuntimą - man taip buvo. Na, suderėjom šiaip taip simbolinę sumą. Tik tada gali būt problemų, jei muitinė paprašys sąskaitos - tada matysis pilna suma ir bus negerai. Tikriausiai vis tik geriausiai daryt 18 užsakymų kelnių, 18 kitų rūbų... Bet jei su kiniečiu ar su muitine problemos (pvz., traktuos kaip komercinę siuntą), jei neatitiks dydžių ar pan., tai vargsit jūs, o ne kas kitas, o tie kiti tik bus baisiai nepatenkinti smile.gif.
Bankui tai nemanau, kad užklius.
Aš tikrai neprasidėčiau smile.gif. Jau gal geriau tada per tarpininkes - truputį brangiau, et rūpesčių mažiau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 11 10, 17:06)
aš, asmeniškai, niekada tokio darbo neapsiimčiau. Tai jūs siūsite viename siuntinyje pvz. tik 1 kelnes? O kitas sakysitės tik kai atkraus pirmąsias ir t.t.? Tuomet viskas užtruks, o ir kelnės gali baigtis smile.gif. Jei darysit iš karto vieną paskui kitą, tai pirmiau su kiniečiu turit prieš tai susikalbėt rimtai, kad nesudėtų į vieną siuntinį. Jei apmokėsit viską kartu, o prašysit 18 siuntinių, gali užsiprašyti papildomo mokesčio už siuntimą - man taip buvo. Na, suderėjom šiaip taip simbolinę sumą. Tik tada gali būt problemų, jei muitinė paprašys sąskaitos - tada matysis pilna suma ir bus negerai. Tikriausiai vis tik geriausiai daryt 18 užsakymų kelnių, 18 kitų rūbų... Bet jei su kiniečiu ar su muitine problemos (pvz., traktuos kaip komercinę siuntą), jei neatitiks dydžių ar pan., tai vargsit jūs, o ne kas kitas, o tie kiti tik bus baisiai nepatenkinti smile.gif.
Bankui tai nemanau, kad užklius.
Aš tikrai neprasidėčiau smile.gif. Jau gal geriau tada per tarpininkes - truputį brangiau, et rūpesčių mažiau smile.gif.

Apie kokias tarpininkes kalbate? g.gif Tarpininkės naudojamos, kai perkama užsienyje iš parduotuvių kurios nesiunčia į LT 4u.gif

O tuoj pirkinius gali pasidalinti tarpusavyje kas nors pvz trys asmenys 4u.gif
Atsakyti
Siunčiant iš trečių šalių vieno pardavėjo nuo 4to siuntinio turėsite (t.y. paštas, jei pagaus) pildyti BAD deklarciją ir mokėti mokesčius, pasidomėkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 10 lapkričio 2015 - 16:13
a6 tai pirkčiau po 1 ir siųsčiau visus skirtingais adresais smile.gif juk ten tie berniukai suinteresuoti, Jūs bendraujat, tai galima jų adresais ir pasinaudoti
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 11 10, 16:11)
Apie kokias tarpininkes kalbate?  g.gif  Tarpininkės naudojamos, kai perkama užsienyje iš parduotuvių kurios nesiunčia į LT  4u.gif

gal aš kažko nesuprantu, bet kiek randu, tai nebūtinai tik iš tų, kur nesiunčia, pvz.:
QUOTE(myma @ 2015 11 08, 19:31)
....
LaRedoute - prekės visai šeimai (prekės grįžta per 3 savaites, pristatymo mokestis 3.99₤).
....
SportDirect - sportinė apranga ir t.t. (pristatymo mokestis 4.99₤).
...

QUOTE(Loram @ 2015 11 10, 16:18)
a6 tai pirkčiau po 1 ir siųsčiau visus skirtingais adresais smile.gif juk ten tie berniukai suinteresuoti, Jūs bendraujat, tai galima jų adresais ir pasinaudoti

va čia tai variantas neblogas, manau smile.gif
Atsakyti
tai taip ir reiks daryti, siusti keliais skirtingais adresais.
Atsakyti