Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(MUDU @ 2015 10 26, 16:57)
Laba diena  4u.gif
Jungiuosi prie Dodžes klausimo apie užuoaidas.ax.gif
Aš irgi nesupratau cool.gif

nemačiau, kad klausėte manęs.
Na, ne pas visus pardavėjus ir aš supratau iki galo visą info, rinkitės tuos, kur viskas aišku smile.gif. O yra labai įvairių pardavėjų, įvairių siūlymų. Yra kas standartines pardavinėja, vnt., yra, kas metrais, galima užsisakyti 1, 2 ar daugiau metrų plotį, o ilgis dažnai maksimalus būna nurodytas, jei norite trumpesnių, tiesiog paliekate žinutę. Tokiu atveju jūs gausite pilnai paruoštą kabinimui užuolaidą, o viršų paprastai irgi galite rinktis - su žiedais, kilpom, kabliukais, tik atsiūtą. Būna, kad galima rinktis ir be apdirbimo, be apsiuvimo, be viršaus paruošimo - tik medžiagą. Žodžiu, yra įvairių pardavėjų, instrukcijos pas juos būna surašytos, rinkitės, rodykit, ką išsirinkot, kas neaišku - gal pavyks bendrom jėgom išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galit parekomenduoti pardaveja, pas kuri pirkot My little pony zaisliukus: kurie buvo pakankamai kokybiski, be kvapo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 10 28, 13:38)
Sveiki,
gal galit parekomenduoti pardaveja, pas kuri pirkot My little pony zaisliukus: kurie buvo pakankamai kokybiski, be kvapo  bigsmile.gif

Jei reikia pliušinių, tai pirkus čia ir čia per akcijas. Myli, broko neradom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazmona: 03 lapkričio 2015 - 10:20
QUOTE(mazmona @ 2015 11 03, 10:19)
Jei reikia pliušinių, tai pirkus čia ir čia per akcijas. Myli, broko neradom.

Acui 4u.gif Uzsakiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti pardavejas pratese laika, jeigu as dabar atsauksiu disputa, veliau galesiu vel ji iskelti jeigu per pratesta laika neateis preke?

mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip man grąžinti pardavėjui pinigus? Nes prekė ilgai neatėjo, tada pratęsė protection laiką, bet vis tiek negavau, iškeliau disputą, pinigus grąžino, sutarėm, kad jei gausiu prekę, aš jam grąžinsiu eurus (tikrai nesbeitikėjau gauti), ir va dabar gavau liepos mėnesį užsakytas kelnes.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 11 04, 15:09)
O kaip man grąžinti pardavėjui pinigus? Nes prekė ilgai neatėjo, tada pratęsė protection laiką, bet vis tiek negavau, iškeliau disputą, pinigus grąžino, sutarėm, kad jei gausiu prekę, aš jam grąžinsiu eurus (tikrai nesbeitikėjau gauti), ir va dabar gavau liepos mėnesį užsakytas kelnes.

mes buvome sutarę taip, kad aš vėl užsakysiu tą pačią prekę, jis tipo išsiųs, o aš patvirtinsiu gavimą.
tik, aišku, aptarkite su kiniečiu planą prieš jo vykdyma.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 11 04, 13:20)
mes buvome sutarę taip, kad aš vėl užsakysiu tą pačią prekę, jis tipo išsiųs, o aš patvirtinsiu gavimą.
tik, aišku, aptarkite su kiniečiu planą prieš jo vykdyma.

Ačiū už atsakymą. Reikės tartis. Nes kiek ieškojau, tai pačioje ali s-moje neradau tokio "mygtuko".
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2015 11 04, 08:38)
Sveiki, noriu paklausti pardavejas pratese laika, jeigu as dabar atsauksiu disputa, veliau galesiu vel ji iskelti jeigu per pratesta laika neateis preke?

mirksiukas.gif

pirmama temos psl. parašyta, kad neatšaukti disputo, nes negalėsite jo vėl iškelti.

na, o jei gausite prekę, po disputo, žemiau mergaitės aptarė variantą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2015 10 27, 21:48)
nemačiau, kad klausėte manęs.
Na, ne pas visus pardavėjus ir aš supratau iki galo visą info, rinkitės tuos, kur viskas aišku smile.gif. O yra labai įvairių pardavėjų, įvairių siūlymų. Yra kas standartines pardavinėja, vnt., yra, kas metrais, galima užsisakyti 1, 2 ar daugiau metrų plotį, o ilgis dažnai maksimalus būna nurodytas, jei norite trumpesnių, tiesiog paliekate žinutę. Tokiu atveju jūs gausite pilnai paruoštą kabinimui užuolaidą, o viršų paprastai irgi galite rinktis - su žiedais, kilpom, kabliukais, tik atsiūtą. Būna, kad galima rinktis ir be apdirbimo, be apsiuvimo, be viršaus paruošimo - tik medžiagą. Žodžiu, yra įvairių pardavėjų, instrukcijos pas juos būna surašytos, rinkitės, rodykit, ką išsirinkot, kas neaišku - gal pavyks bendrom jėgom išsiaiškinti smile.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Kai rasiu ką tinkamą bėgsiu čia su klausimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2015 11 04, 16:09)

As irgi pradejau gauti pastrigusius siuntinukus, uz kuriuos jau pinigus susigrazinau smile.gif tikrai kad kinietukai nekalti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2015 11 04, 10:38)

mirksiukas.gif

Kol nesibaigęs pristatymo laikas galėsite vėl kelti disputą. Tekę taip daryti tikrai leido per naują kelt disputą. Tik svarbu, kad laikas pristatymo jau būtų pratęstas prieš nutraukiant disputą. Negalima nutraukti disputo ir jo per naują iškelti tik tuo atveju jeigu nepratęstas pristatymi laikas.
Atsakyti