Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

Perskaičiau visą temą ir nerandu kaip reikia įkelti filmuotą medžiagą , dėl neveikiančios prekės. blink.gif
Atsakyti
Gal turinčios ilgesnės patirties perkat ali, galėtų patarti, kada jau rizikinga pirkti, jei norima gauti iki Kalėdų? Kada ten pas juos prasideda karštinė? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(adema @ 2015 11 06, 10:40)
Gal turinčios ilgesnės patirties perkat ali, galėtų patarti, kada jau rizikinga pirkti, jei norima gauti iki Kalėdų? Kada ten pas juos prasideda karštinė? Ačiū

Visiškai neprognozuojamas reikalas cool.gif Prieš perkant nežinai kada išsiųs prekę, man yra tekę laukti išsiuntimo net iki 30 d. Kaip greitai dirbs paštas irgi niekas nežino. Vien LT pašte pernai metų gale ir sausio mėn buvo sausakimša, ir su papildomais darbuotojais paštas nespėjo suktis. Ir siunta gali išvis neateiti cool.gif
Arba, jeigu pardavėjas leidžia rinkites už papildomą mokestį greitesnį siuntimą 4u.gif
Papildyta:
Mano paskutinis pirkinys thumbup.gif
user posted image
Su šiomis riešinėmis turėtu atrodyti gražiai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 06 lapkričio 2015 - 09:55
QUOTE(Jofky @ 2015 11 06, 09:53)
Mano paskutinis pirkinys  thumbup.gif
user posted image

Labai grazus bigsmile.gif
Kiek mokejot? Negi iki 22 euru?
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 11 06, 11:47)
Labai grazus bigsmile.gif
Kiek mokejot? Negi iki 22 euru?

Sąskaitoje 20 USD biggrin.gif Savaitę siuvo ir apie 3-4 dienas kol atnešė man namo thumbup.gif
http://ru.aliexpress...opNumber=706567
Dydį parinko pats kinietis. Rankovių ir kailinukų ilgį galima užsisakyti ilgesnius žinoma bus paskaičiuota priemoka. Kailinukai turi pašiltinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2015 11 06, 10:53)

Mano paskutinis pirkinys  thumbup.gif
user posted image

Super!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas aliexpress pirkot elektroninę cigaretę ir galit parekomenduot kuri nebloga? smile.gif Kaina būtų gerai ne kosminė smile.gif Ir niekaip ten nerandu elektroninių cigarečių skysčio, ne gi nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2015 11 05, 22:24)
Perskaičiau visą temą ir nerandu kaip reikia įkelti filmuotą medžiagą , dėl neveikiančios prekės. blink.gif

nufilmuojat,kelia i youtub'a, nukopijuojat youtub'o nuoroda ir ikeliat prie komentaru ar kazkur ten.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 11 08, 19:01)
nufilmuojat,kelia i youtub'a, nukopijuojat youtub'o nuoroda ir ikeliat prie komentaru ar kazkur ten.

Ačiū, taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
Sveikis, gal pirkit geliu seklas is aliexpress. Kazin ar sudygsta, atitinka, petuniju dairausi. 11.11 bus nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 11 09, 08:45)
Sveikis, gal pirkit geliu seklas is aliexpress. Kazin ar sudygsta, atitinka, petuniju dairausi.   11.11 bus nuolaidos

Dėl petuniju nežinau, bet teko pirkti kitu augalu sėklas, tai nupirkti tikras pataikiau ne iš pirmo karto. Reik žiūrėt, ar aprašyme nuotraukos tikrai petuniju seklu ir skaityti atsiliepimus, ar pirkėjai gavo petuniju sėklas.
Bet negi pas mus nėra petuniju seklu pirkti smile.gif jei nusižiūrėjote kokias įmantrias pas kiniecius, abejoju, kad išaugs tokios..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 lapkričio 2015 - 19:11
QUOTE(zuzla @ 2015 11 09, 19:10)
....Bet negi pas mus nėra petuniju seklu pirkti smile.gif jei nusižiūrėjote kokias įmantrias pas kiniecius, abejoju, kad išaugs tokios..

paas mus yra ir kaina kita mirksiukas.gif , cia kaina bus:
http://www.aliexpres...archweb201560_9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 09 lapkričio 2015 - 19:37