Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(Jofky @ 2016 03 05, 10:30)
Svoris yra neatskiriama prekės dalis kai ji yra gabenama ar parduodama. Visi gabenimo dokumentai yra su prekių svoriais, taigi jokio persistengimo nėra. Kai skrendat lėktuvu irgi visi esate suskaičiuoti pagal svorį su visu savo bagažu  4u.gif

Na taip, bet skrendant lektuvu aš žinau kas sudaro mano bagaža, o štai siuntinio gavėjas net nenutuokė kiek ten kas sveria. Nelabai suprantu aš tą išmuitinimo sistemą, bet mano nuomone tai turėtų būti siuntėjo pareiga, o ne gavėjo.
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2016 03 05, 20:00)
Na taip, bet skrendant lektuvu aš žinau kas sudaro mano bagaža, o štai siuntinio gavėjas net nenutuokė kiek ten kas sveria. Nelabai suprantu aš tą išmuitinimo sistemą, bet mano nuomone tai turėtų būti siuntėjo pareiga, o ne gavėjo.

Na man irgi cia kazkaip keistai. g.gif Tai is kur man zinoti,jei man siuncia knygas,kokio jos svorio.... blink.gif Ir kaip bebutu siuntini juk siuncia pagal svori,tai jau kaip ir viskas aisku,siuntejas sumokejo uz siunciamo siuntinio,(jis jau turi buti zinomas paste),bet prie ko cia gavejas,turi zinoti svori....nu niekaip nesuprantu. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 03 05, 22:59)
Na man irgi cia kazkaip keistai. g.gif Tai is kur man zinoti,jei man siuncia knygas,kokio jos svorio.... blink.gif Ir kaip bebutu siuntini juk siuncia pagal svori,tai jau kaip ir viskas aisku,siuntejas sumokejo uz siunciamo siuntinio,(jis jau turi buti zinomas paste),bet prie ko cia gavejas,turi zinoti svori....nu niekaip nesuprantu. g.gif  g.gif  g.gif

Ne nu žmonės, jau seniai ne urviniai, skaityti reikia. Ali prie visų prekių rašo koks bus siuntinio svoris. Ieškot tarakonų kur jų nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2016 03 05, 22:07)
Ne nu žmonės, jau seniai ne urviniai, skaityti reikia. Ali prie visų prekių rašo koks bus siuntinio svoris. Ieškot tarakonų kur jų nėra  doh.gif

ali dauga ką rašo, ir net nuotraukų prideda, ir dydžius surašo, vistiek galų gale nežinai, ką gausi smile.gif aš, kai pildžiau deklaraciją, taip ir rašiau - turėtų būti basutės laugh.gif
o skirtingų dydžių drabužiai / batai skirtingai ir sveria, ką aš žinau, kurį svorį ali rašo, ir už tai neprisiimu atsakomybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 06 kovo 2016 - 14:29
QUOTE(Jofky @ 2016 03 05, 22:07)
Ne nu žmonės, jau seniai ne urviniai, skaityti reikia. Ali prie visų prekių rašo koks bus siuntinio svoris. Ieškot tarakonų kur jų nėra  doh.gif

As pakometavau situacija ne Ali,o Jav...tai jums skaityti reiktu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2016 03 06, 16:22)
As pakometavau situacija ne Ali,o Jav...tai jums skaityti reiktu. smile.gif

Verkšlenkite tinkamoje temoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2016 03 06, 15:43)
Verkšlenkite tinkamoje temoje  cool.gif

O kur jus matote mano verkslenima? g.gif Nepatinka-neskaitykit ,praleiskit mano posta.....Beja,o kurios temos tinkamos verkslenimui?Supazindinkit. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 06 kovo 2016 - 16:20
QUOTE(zuzla @ 2016 03 06, 14:27)
, kai pildžiau deklaraciją, taip ir rašiau - turėtų būti basutės laugh.gif
made my day lotuliukas.gif
4u.gif panaudosiu ateityje ax.gif
Atsakyti
gal kas pirkote naturalaus kailio liemene ar kailinukus uz didesne sumele?
Atsakyti
QUOTE(liutuke0819 @ 2016 03 06, 21:46)
gal kas pirkote naturalaus kailio liemene ar kailinukus uz didesne sumele?

Pirkau kailinius 4u.gif
Pirkau keletą brangių proginių suknelių 4u.gif
Pirkau natūralaus kailio Uggus 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytės gal yra tokia kas apsipirkinėjo lenkijos puslapyje Allegro LABAI reikia pagalbos
Atsakyti
Kazkada buvo pilna NB keduku
dabar niekur neuztinku..gal galit padet? cool.gif
Atsakyti