Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(milukas @ 2016 05 19, 16:18)
Patarkit, ka jus darot kai norit brangesnes prekes nusipirkti.
kazkaip galima tartis su pardaveju?
Muitas mokamas tik prekems virs 22 euru, o pvm?  4u.gif

Rizikuojam smile.gif bent jau as smile.gif
Atsakyti
Bet jie lyg ant siuntos maiselio raso kaina ar ne? g.gif ar reiktu paprasyt kad maziau parasytu biggrin.gif

Dekui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(milukas @ 2016 05 20, 08:48)
Bet jie lyg ant siuntos maiselio raso kaina ar ne?  g.gif ar reiktu paprasyt kad maziau parasytu  biggrin.gif

Dekui wink.gif

Ir ne prašant rašo mažas sumas ant siuntų
Atsakyti
Pirkau iš ebay, nuostabi papuošalų dėžutė. Rankų darbo su kriauklių perlamutru thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2016 05 21, 19:12)
Pirkau iš ebay, nuostabi papuošalų dėžutė. Rankų darbo su kriauklių perlamutru  thumbup.gif

user posted image

user posted image

pasakiska wub.gif
Atsakyti
Jeigu ką sudomino 4u.gif Mano foto tikro grožio neperduoda wub.gif

http://www.ebay.com/...&...an&_sacat=0
Atsakyti
Kiek laiko užtrunka prekių išmuitinimas? Ir kaip sužinosiu kiek kokiu mokesčiu turėsiu sumokėti?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2016 06 01, 16:40)
Kiek laiko užtrunka prekių išmuitinimas? Ir kaip sužinosiu kiek kokiu mokesčiu turėsiu sumokėti?

Pašto pranešime parašo kiek reiks mokėti.
Atsakyti
Sveikos, jei yra čia gyvų biggrin.gif
Kiek laiko trunka prekių išmuitinimas? Mano viena prekė ten jau guli nuo gegužė 5 d. Pasidarė įdomu - gausiu aš ją ar nebegausiu... Kinietis, beje, jau ir pinigus grąžino...
Atsakyti
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2016 06 28, 07:03)
Sveikos, jei yra čia gyvų  biggrin.gif
Kiek laiko trunka prekių išmuitinimas? Mano viena prekė ten jau guli nuo gegužė 5 d. Pasidarė įdomu - gausiu aš ją ar nebegausiu... Kinietis, beje, jau ir pinigus grąžino...

Oho o_O
Tai gal kažko jiems trūksta kad užbaigti? Rašyti emeila/ skambinti nebandėte? Mano "rekordas" Vilniaus muitinėje- 38 dienos, siunta iš Korėjos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2016 06 28, 08:03)
Sveikos, jei yra čia gyvų  biggrin.gif

ar gavote laišką iš muitinės? deklaravote? jei ne, jūsų siuntinys pasimetė, matyt buvo neregistruotas.
Atsakyti
Jokio laiško negavau. Paštą seku atidžiai smile.gif Registruotas, kaip suprantu, buvo.
Ar čia aš pati turiu imtis iniciatyvos ir ieškot?
Atsakyti