Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

Gal kas esate pirkia iš kiniečių sėklų? Kaip dygo? Ar tikrai buvo taip kaip parodyta ant paveiksliukų?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2016 04 09, 08:26)
Gal kas esate pirkia iš kiniečių sėklų? Kaip dygo? Ar tikrai buvo taip kaip parodyta ant paveiksliukų?

nuoširdus patarimas - nepirkit. Jei vis tik surizikuosit - labai kažko nesitikėkit smile.gif. Mano patirtis tokia, kad jau tikrai tikrai jokių sėklų nepirksiu, geriau jau kažkiek brangiau europinėse parduotuvėse sumokėsiu. O ta paskutinė patirtis tokia: pelargonijų sėklos net nepanašios į pelargonijų ir net nedygo (man ten iš vis kaip akmenukai kokie biggrin.gif ), petunijų vienos dygo, panašu, kad ir bus petunijos, kitos - ne, nes ir sėklos nelabai panašios į petunijų. Kitos pelargonijos išdygo, bet ten tikrai ne pelargonijos - siurprizas laukia lotuliukas.gif. Pomidorai - sėklos kaip ir pomidorų, veislės sumaišytos, su pardavėju nieko neišsiaiškinu. Iš pasėtų virš 50 sėklų per kokį mėnesį išdygo gal 10 - ištrenkiau likusias lauk.
Tai tiek, ką atsimenu iš paskutinių pirkimų. Na, bet gali ir pasisekti 4u.gif
Aš jau renkuosi bent per ebay pirkti, sėkmingai nusipirkau iš Ukrainos, berods sėkmingai iš Anglijos, Kroatijos pardavėjų. Bet jūsų teisė rinktis 4u.gif
Atsakyti
Gerai nerizikuosiu, bet paieškosiu kitur smile.gif Labai noriu įsigyti kininį ožerškį, bet Lietuvoje randu sodinukus tik dygliuotojo g.gif
Atsakyti
sveikos, uzrodykit vieno sluoksnio medvilniniu kepuriu vaikams
tokio stiliaus http://www.aliexpres...eb-b856a891063c

dekui
Atsakyti
Gal čia panašios kepurės
Atsakyti
Sveikos, naujokė ali puslapyje, tai gal mano klausimas naivokas būtų. Pirkau rūbą, neatsiuntė, pratęsiau laiką, vėl neatsiuntė. Ten tų disputų ir t.t. neiškėliau (pražiopsojau)- tai pinigų šiaip jie be iškėlimo to disputo juk negrąžina ar ne? jei nespėji laiku iškelti tai jau kaip ir viskas, nei pinigų nei prekės? smile.gif ar galima "išsimiegojus" ir po dviejų savaičių tą disputą kelti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 03 gegužės 2016 - 08:44
niekada neteko susidurti bet pirmas kartas kaip gavau preke nekokybiska ir spalva ne ta, noriu atgauti pinigus, ar reikia kelti disputa?ir kokia paskui seka
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2016 05 03, 08:26)
Gal čia panašios  kepurės

cia ir dvisluoksnes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2016 05 03, 08:43)
Sveikos, naujokė ali puslapyje, tai gal mano klausimas naivokas būtų. Pirkau rūbą, neatsiuntė, pratęsiau laiką, vėl neatsiuntė. Ten tų disputų ir t.t. neiškėliau (pražiopsojau)- tai  pinigų šiaip jie be iškėlimo to disputo juk negrąžina ar ne? jei nespėji laiku iškelti tai jau kaip ir viskas, nei pinigų nei prekės? smile.gif ar galima "išsimiegojus" ir po dviejų savaičių tą disputą kelti?

Galima per 15 d nuo orderio uždarymo smile.gif
Atsakyti
Sulaukiau visų tipo išpardavimų pabaigos ir nusipirkau žymiai pigiau thumbup.gif
http://www.aliexpres...2542849554.html
Pirkau šviesius du, mažiausia ir didžiausią. Atėjo per vieną mėnesį. Viskas taip kaip atrodo ir išmatavimai atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2016 05 03, 09:43)
Sveikos, naujokė ali puslapyje, tai gal mano klausimas naivokas būtų. Pirkau rūbą, neatsiuntė, pratęsiau laiką, vėl neatsiuntė. Ten tų disputų ir t.t. neiškėliau (pražiopsojau)- tai  pinigų šiaip jie be iškėlimo to disputo juk negrąžina ar ne? jei nespėji laiku iškelti tai jau kaip ir viskas, nei pinigų nei prekės? smile.gif ar galima "išsimiegojus" ir po dviejų savaičių tą disputą kelti?

Pasibaigus laikui nelieka galimybės kelti disputo. Vienintėlė viltis, kad gal dar gausite prekę.

QUOTE(liutuke0819 @ 2016 05 03, 13:01)
niekada neteko susidurti bet pirmas kartas kaip gavau preke nekokybiska ir spalva ne ta, noriu atgauti pinigus, ar reikia kelti disputa?ir kokia paskui seka

Reikia kelti disputą. Pardavėjas arba iš karto sutiks su juo arba nesutiks ir nunulins, tada per naują reikalaujat savo sumos, jeigu pardavėjas vėl nesutinka reikalaujat vėl ir perduodat ginčą spręsti ali.
Atsakyti
Patarkit, ka jus darot kai norit brangesnes prekes nusipirkti.
kazkaip galima tartis su pardaveju?
Muitas mokamas tik prekems virs 22 euru, o pvm? 4u.gif
Atsakyti