Įkraunama...
Įkraunama...

~Apsiperkame kiniečių parduotuvėse pačios~

QUOTE(Aguona Raudonoji @ 2016 06 28, 09:21)
Jokio laiško negavau. Paštą seku atidžiai  smile.gif  Registruotas, kaip suprantu, buvo.
Ar čia aš pati turiu imtis iniciatyvos ir ieškot?

nerasite, siuntinys 99 pr. pasimetė. man taip kelis kartus buvo, įvairūs sekimo puslapiai rodo, kad siuntinys atseit lt muitinėje, bet jų taip ir negavau. teisingai rodo tik 17track.net, ir jis tais atvejais rodė, kad tokio sekimo numerio nėra. ali visada grąžindavo pinigus.
ne visi sekimo numeriai su raidėmis yra registruoti numeriai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 birželio 2016 - 09:37
Aliexpresse iskilo situacija, su kuria dar nebuvau susidurusi iki siol. Gavau prekes, bet kiek kitokia nei aprasyta. Iskeliau disputa, laikas praejo visai, pardavejas nieko neatsake. Dabar matau du mygtukus: modifikuoti disputa arba cancel. Laikrodukas pasibaiges. Tai cia disputas baigesi ar man ka dar daryti reikia?
Atsakyti
Ar prie prekes surašytas tranzitas teisingas (kai paspaudi "view details" )? Viena preke rasdoi nuo 13d Lietuvoj ir sustojo jos judėjimas g.gif ji nebrangi, tai muitinei neturėtų uzkliuti
Atsakyti
Ar kada gavote zaislus su aplankstyta aplauzyta pakuote, nes pakuote buvo labai svarbi zaisliai buvo pirkti dovanai. Kaip spende kinieciai sia problema? gal pinigus grazino? papasakokite kaip elgtis..
Atsakyti
Ar yra kam buvę, kad visada pirkot su ta saskaita, o po kurio laiko nebeleidzia? g.gif man jau kokia savaite neleidzia nieko pirkti, korteles galiojimas tuoj baigsis, bet dar ji galioja...08/16
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 07 21, 12:16)
Ar prie prekes surašytas tranzitas teisingas (kai paspaudi "view details" )? Viena preke rasdoi nuo 13d Lietuvoj ir sustojo jos judėjimas  g.gif  ji nebrangi, tai muitinei neturėtų uzkliuti

tikrinkite visada per 17track.net ir nekils klausimų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 07 21, 18:06)
Ar kada gavote zaislus su aplankstyta aplauzyta pakuote, nes pakuote buvo labai svarbi zaisliai buvo pirkti dovanai. Kaip spende kinieciai sia problema? gal pinigus grazino? papasakokite kaip elgtis..

visų pinigų tikrai negrąžins, bet kokį 10-15 pr. galėtų...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2016 07 22, 15:35)
tikrinkite visada per 17track.net ir nekils klausimų smile.gif

Ačiū 4u.gif neranda tokio siuntinio visai
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2016 07 22, 17:07)
Ačiū  4u.gif  neranda tokio siuntinio visai

Reiškia jūsų siuntinys neregistruotas ir nežinia kur ir klausimas ar pasieks jūs...
Atsakyti
Sveiki, pirma kart neatsiunte prekes per 60 d., laikrodukui tiksejus i pabaiga pasikeite jo laikas ir dabar rodo iki siuntos gavimo liko 28 d. Kaip suprantu kinietis pratese gavimo laika, bet man iskilo klausymas jai ir siam laikui pasibaigus negausiu prekes ar vis dar galesiu kelti disputa? Nes bus jau nebe 60 d. , bet visos 90 d.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2016 08 23, 09:06)
Sveiki, pirma kart neatsiunte prekes per 60 d., laikrodukui tiksejus i pabaiga pasikeite jo laikas ir dabar rodo iki siuntos gavimo liko 28 d.  Kaip suprantu kinietis pratese gavimo laika, bet man iskilo klausymas jai ir siam laikui pasibaigus negausiu prekes ar vis dar galesiu kelti disputa? Nes bus jau nebe 60 d. , bet visos 90 d.

Taip, galėsite kelti ginčą
Atsakyti
Laba diena.
kažkuri esate pirkusi ir gyrusi elastinius batų raištelius. Gal galėtumėte įmesti nuorodą patikimo pardavėjo?
O gal kuri turite atliekamų? Perpirkčiau, kol užsisakysiu.
Ačiū :)
Atsakyti
Labas ; ) labai smalsu... kokiu principu uzsisakot preke virs 22euru (galvoju apie telefono uzsakyma, bet nezinau kaip cia imanoma...), buciau dekinga,kad pasidalintumet info... ; )
4u.gif
Atsakyti