Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Labas rytas, na ka vaziuoju namo siandien, baimes akys dideles, na bet gal namu sienos pades ir ramiau nuteiks. Pamatavo siandien kakleli tai bent jau nepablogeje, likes pradiverimas ir pora mm ilgesnis nei buvo.
Vieno ko biski bijau tai kad spazmai neuzeitu iki kitos savaites, kad netektu lekt atgal. Mergaites gal kuri turit ekstra nifidipino nors tablete, gal man jos ir neprireiks, bet va tureciau salia ir vis ramiau butu jei jau pajausi spazmus pareinant tai kalciau ir nereiktu su panika lekt i ligonine..,

Piktuke del vezimo apziurejomo tai nebent dvynuku temoj uzjlausk kas turi tai susitartum apziuret.

Edena kalbejom ir su Afrodite, skaitau ir internete daug visokiu laimingu pabaigu, bandau visaip kaip tik teigiamom emocijom but.

Kristiana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 30, 07:18)
Mano mazasis vis dar guli  ax.gif  kartais staciai sedi bet irgi sedi.. o kai atsistoju tai nusiridena i kamuoliuka apacion  doh.gif  Tai vietos turi jis ten  ten pas mane kaip vasaros estrada  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi prajuokinai su ta estrada.

Maniske vakar buvo pasyvi labai jau net susinervinus buvau, tai nakti sokom iki 2.30 biggrin.gif o dar apsisuko ir kita sona nei visalaik mankstino tai niekaip uzmigt negalejau, neiprasta biggrin.gif

Pacifica, viskas bus gerai tik namie jau ne pirsto nejudink mirksiukas.gif tegu lepina vyras kiek tik gali
Atsakyti
QUOTE(Vega56 @ 2015 04 30, 08:46)
Pacifica, viskas bus gerai tik namie jau ne pirsto nejudink mirksiukas.gif  tegu lepina vyras kiek tik gali

apie judinimus tai jau net pamirsta, kaip man mama sako gulek o aplink nors ir tvanas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nors mums ne visoms jau aktualu, bet arteja jau ilgasis savaitgalis biggrin.gif kaip anksciau as tokiu laukdavau jau menesi pries lotuliukas.gif

Edena, kaip pralinksminai su vasaros estrada biggrin.gif

Merginos, gal neetiska cia forume klausti, bet esu pasimetus, vakar suzinojau,kad mire geriausios drauges uosvis, aplinkybes neaiskios, bet jau bent apie tai stengiuos negalvot, kad neapsikraut nei savo minciu nieko, iskart pasakiau,kad atvaziuosim, o poto susimasciau, aisku cia gal prietarai, bet,kad mums nesciosioms nerekomenduojama lankytis, nebent jau labai labai artimas butu, nezinau, esu pasimetusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 30, 09:00)
Labas rytas visoms  4u.gif  as ankstyva..sako ko bijai,tas ir atsitinka..turiu pasonej kaimyne,kuri knarkia,tai visa nakti blaskiausi,o boze...teks priprasti kazkaip    doh.gif

Eik tu sau... doh.gif Man kartą taip buvo, tai norėjosi naktį pagalvę paleisti į tą pusę biggrin.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 04 30, 10:37)
apie judinimus tai jau net pamirsta, kaip man mama sako gulek o aplink nors ir tvanas smile.gif

Labai teisingai mirksiukas.gif

QUOTE(Armante @ 2015 04 30, 11:05)
Merginos, gal neetiska cia forume klausti, bet esu pasimetus, vakar suzinojau,kad mire geriausios drauges uosvis, aplinkybes neaiskios, bet jau bent apie tai stengiuos negalvot, kad neapsikraut nei savo minciu nieko, iskart pasakiau,kad atvaziuosim, o poto susimasciau, aisku cia gal prietarai, bet,kad mums nesciosioms nerekomenduojama lankytis, nebent jau labai labai artimas butu, nezinau, esu pasimetusi  unsure.gif

Negirdėjusi aš tokio prietaro.. unsure.gif Aišku neigiamos emocijos mums yra nereikalingos, tai gal nebent labai trumpam nuvažiuokit?
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 30, 09:37)

Butent mirksiukas.gif
QUOTE(Armante @ 2015 04 30, 10:05)
Merginos, gal neetiska cia forume klausti, bet esu pasimetus, vakar suzinojau,kad mire geriausios drauges uosvis, aplinkybes neaiskios, bet jau bent apie tai stengiuos negalvot, kad neapsikraut nei savo minciu nieko, iskart pasakiau,kad atvaziuosim, o poto susimasciau, aisku cia gal prietarai, bet,kad mums nesciosioms nerekomenduojama lankytis, nebent jau labai labai artimas butu, nezinau, esu pasimetusi  unsure.gif

As ne del prietaru, bet nevaziuociau. Kuo maziau neigiamu emociju. O drauge manau supras.
Atsakyti
Sveikos pilvūzikės, įlindau pas jus o čia tiek visokių negerumų...
Kristiana Pacifica laikykites tvirtai tvirtai ir tikėkit kad viskas bus gerai, o gerai bus tikrai 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 23:17)
Tai prasysiu kas be ko, bet man vis pabrezia kad realiai gydymo nera, cia tas 24 savaiciu barjeras daro savo. Viena budinti daktare isvis man pasake kad man jo neduos nes ji duoda tik nuo 24 sav. Atejo kita daktare ir msn ji paskyre be zodziu... Tai vat ir suprasi.

o kas po 24 savaičių ? tipo gali pagerėti ? ar jau leliukų išgyvenimo tikimybė yra ?

O aš laikausi gerai , auga ten leliai pas mane, matau pagal pilvą, kad spardosi tai jaučiu, tai mažiau tai daugiau bet juda smile.gif Antradienį laukia vizitas pas gydytoją, tai jau labai laukiu pasimatymo wub.gif

Kažkuri čia rašė kad nori CP aš ir apie natūralų gimdymą net nenoriu pagalvoti, plius kad pirma kartą buvo CP... tikiuosi mano norai issipildys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 30, 11:30)
Eik tu sau...  doh.gif  Man kartą taip buvo, tai norėjosi naktį pagalvę paleisti į tą pusę  biggrin.gif
Labai teisingai  mirksiukas.gif
Negirdėjusi aš tokio prietaro..  unsure.gif  Aišku neigiamos emocijos mums yra nereikalingos, tai gal nebent labai trumpam nuvažiuokit?

Net susijuokiau....skaitau zinute ir ziuriu i savo kaimyne,jau burna atsidare tuoj vel knarks unsure.gif o boze.......bet gerai kad nebegirdesiu as to knarkimo,nes isleido name namo thumbup.gif apsistosiu pas vyro sese,nes namie tikrai negalesiu nusedet..ne tokio budo zmogus esu....man reikia eiti ir viskas....tai iki 32 sav pagyvensiu nieko beveikdama....paskui namo susirink daiktus ir apie 35 gal anksciau vel i ligonine,nes sake kad sav pries gimdyma turesiu praleisti vel prieziuroj....tai va mergytes supermamytes nieko cia jau nebeliko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 30, 09:24)
Labas rytas, na ka vaziuoju namo siandien, baimes akys dideles, na bet gal namu sienos pades ir ramiau nuteiks. Pamatavo siandien kakleli tai bent jau nepablogeje, likes pradiverimas ir pora mm ilgesnis nei buvo.
Vieno ko biski bijau tai kad spazmai neuzeitu iki kitos savaites, kad netektu lekt atgal. Mergaites gal kuri turit ekstra nifidipino nors tablete, gal man jos ir neprireiks, bet va tureciau salia ir vis ramiau butu jei jau pajausi spazmus pareinant tai kalciau ir nereiktu su panika lekt i ligonine..,

Piktuke del vezimo apziurejomo tai nebent dvynuku temoj uzjlausk kas turi tai susitartum apziuret.

Edena kalbejom ir su Afrodite, skaitau ir internete daug visokiu laimingu pabaigu, bandau visaip kaip tik teigiamom emocijom but.

Kristiana 4u.gif

Ot atostogos musu.....prasidejo.......ka mergyt laikykis...miegam ilsimes ir valgom..visi musu ateities planai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2015 04 30, 12:52)
Kažkuri čia rašė kad nori CP aš ir apie natūralų gimdymą net nenoriu pagalvoti, plius kad pirma kartą buvo CP... tikiuosi mano norai issipildys smile.gif

Cia as rasiau.. blush2.gif biggrin.gif

Pacifica, kristiana, laikykites, balionelis jums 4u.gif

Armante, as tai nuo situacijos ziureciau-jei tau svarbi ta drauge ir pati noretum del jos nuvaziuoti, as nors valandai nuvaziuociau, nieko neatsitiks. Jei tu itin jautriai reaguoji i laidotuves ir zinai, kad po to negalesi kuri laika atsigauti, tada nevaziuociau 4u.gif as buvau jau "labai nescia", kai mire mano koleges vaikas... verysad.gif nors neigiamu emocijus gavau labai daug, bet as negalejau nevaziuoti, privalejau pareikst uzuojauta ir bent truputi pabut kartu.. Buciau daug blogiau jautusis, jei buciau visai nenuvaziavus. Tai as sioj vietoj prietaru neziureciau, o ziureciau pagal situacija 4u.gif

Atsakyti
Nu as su gerom naujienomis.. Buvo man siandien 20sav. ultragarso tyrimas. Pas mane viskas gerai:) Lytis dar 100% neaiski, bet didesne tikimybe, kad mergaite. Sveria 323g:), kaklelis 36mm. uzdaras biggrin.gif . Siandien net nejau i darba.. prisipirkau visokiu skanumynu... svenciu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 04 30, 10:05)

Man irgi sito nestumo metu net 2 kartus reikejo i sermenis vaziuoti…bet "apsirgau" viena karta o kita karta irgi kazkokia priezasti sugalvojau.. prietaru nezinau bet pati per save neperlipau ten nueiti unsure.gif

Kristiana o kas tas "kolpel..ija" kazkokia kur minejai kakleliui daryta smile.gif))? apsiuvimas kazkoks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 balandžio 2015 - 12:18
QUOTE(auksek @ 2015 04 30, 10:52)
o kas po 24 savaičių ? tipo gali pagerėti ?

Na pagereti nebent motaliskai truputeli gali. Bet nuo 24 jau ir plauciukus brandina, kad ir labai mazi bet jau atsiranda sansai isgyventi....

QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 30, 11:17)
Ot atostogos musu.....prasidejo.......ka mergyt laikykis...miegam ilsimes ir valgom..visi musu ateities planai  drinks_cheers.gif

oi niekam nelinkiu tokiu atostogu, na bet yra kaip yra, isikapsnosim 4u.gif
QUOTE(Ruta.B @ 2015 04 30, 12:16)
Nu as su gerom naujienomis.. Buvo man siandien 20sav. ultragarso tyrimas. Pas mane viskas gerai:) Lytis dar 100% neaiski, bet didesne tikimybe, kad mergaite. Sveria 323g:), kaklelis 36mm. uzdaras biggrin.gif . Siandien net nejau i darba.. prisipirkau visokiu skanumynu... svenciu nestuke.gif

wub.gif smagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacifica: 30 balandžio 2015 - 12:58