Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

Oj mamytes pagaliau as rysi biggrin.gif kagi,sekmadieni 5.30 ryte pakilau i toleta ir pamaciau kad skestu kraujuose....issikvietem greitaja ir va as vis dar ligoninej...leliukams ir man viskas gerai,kraujavimas greit sustojo....vakar dare skana,sako nesimato is kur cia kraujavai,nes visur svaru..placenta vis dar apacioj.....tai nezinau kada cia mane isleis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 18:52)
Oj mamytes pagaliau as rysi  biggrin.gif  kagi,sekmadieni 5.30 ryte pakilau i toleta ir pamaciau kad skestu kraujuose....issikvietem greitaja ir va as vis dar ligoninej...leliukams ir man viskas gerai,kraujavimas greit sustojo....vakar dare skana,sako nesimato is kur cia kraujavai,nes visur svaru..placenta vis dar apacioj.....tai nezinau kada cia mane isleis  verysad.gif

eina sau, Kristiana - laikykis 4u.gif tikrai idomiai is kur tas kraujas, ypac jeigu viskas gerai ir nieko nemato.. g.gif
Pacifica - tau taip pat stiprybes ir sveikatos 4u.gif
ir visos kitos laikykites, kad viskas butu gerai drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 18:52)
Oj mamytes pagaliau as rysi  biggrin.gif  kagi,sekmadieni 5.30 ryte pakilau i toleta ir pamaciau kad skestu kraujuose....issikvietem greitaja ir va as vis dar ligoninej...leliukams ir man viskas gerai,kraujavimas greit sustojo....vakar dare skana,sako nesimato is kur cia kraujavai,nes visur svaru..placenta vis dar apacioj.....tai nezinau kada cia mane isleis  verysad.gif

oi laikykis Kristiana blink.gif , kartais sulaukiam tokiu "antgamtiniu" reiskiniu g.gif

cia visos jau po pasimatymo su mazyliais, tai va, as irgi prisiduosiu, siandien buvau. Leliai auga gerai, bern. 1660, merg. 1550. Kaklelis 4,3 cm. Paklausiau, kodel man kartais skauda pilvo apacios sonai, o ji sako cia normalu, klausiu man truksta daznai oro, o ji vel sako , cia normalu g.gif . Viskas normalu, tai sakau vyrui, ner ko ir klaus. unsure.gif
Atsakyti
Kristiana- laikykis 4u.gif
Galileja- ir tavo su gera TA 4u.gif matyt, kad tikrai tie skaudenimai yra normalu, kol neperauga i dideli skausma g.gif Ai, man tai irgi viska maudzia, sunku paeiti, kaip meska jauciuosi doh.gif ir oro truksta, ir pilva patempia doh.gif
Atsakyti
Oi kristiana, eina sau kiek isgascio turejo buti unsure.gif aciu D viskas gerai, ilsekis 4u.gif

Galileja, su sekminga TA 4u.gif
Atsakyti

Pasifica, o kas jum nutiko unsure.gif

Kristiana, pas tave irgi xfailai doh.gif

Laikykites mergaites, saugokit save ir turtelius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pradejo smarkokai gimda spazmuot, pagulde i ligonine, kaklelis 1,5 telikes. Gulimas rezimas jau garantuotai iki gali, tik meldziuosi kad tas galas neateitu per anksti.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 19:14)
Pradejo smarkokai gimda spazmuot, pagulde i ligonine, kaklelis 1,5 telikes. Gulimas rezimas jau garantuotai iki gali, tik meldziuosi kad tas galas neateitu per anksti.

Oi kaip nefaina, Pasifica unsure.gif Laikykis. Ir jau laikyk kojas i virsu sukelus. O vaistu syre kokiu nors? Progesterono neskyre?
Atsakyti
Kristiana ir Pacifica - laikykitės merginos. Saugokit savo mažiukus.

O man ryt didysis skanas. Labai idomu kaip ten mano kudikelis laikosi, ar viskas gerai. Nes per paskutini skana truputi, dėl širdelės prigazdino. Nieko nesakė tiksliai, bet jei ten kažkas nepatiko. Pagaliau sužinosiu ko laukiuosi...
Atsakyti
Oj merginos kaip sunku...laikiausi iki siandienos kol vaiko per skypa nepamaciau....verkem abu,as ir dbr negaliu apsiraminti....sesute pasake,kad planuose jog tave pakeis nera...tai man is vis panika be vaiko toks jausmas,kad neisgyvensiu ...bandysiu prasytis nors savaitgaliui namo ziuresiu ka sakys.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 19:31)
Oj merginos kaip sunku...laikiausi iki siandienos kol vaiko per skypa nepamaciau....verkem abu,as ir dbr negaliu apsiraminti....sesute pasake,kad planuose jog tave pakeis nera...tai man is vis panika be vaiko toks jausmas,kad neisgyvensiu ...bandysiu prasytis nors savaitgaliui namo ziuresiu ka sakys....  verysad.gif

laikykis mergina , liudna net skaityti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 04 29, 19:46)
Oi kaip nefaina, Pasifica  unsure.gif  Laikykis. Ir jau laikyk kojas i virsu sukelus. O vaistu syre kokiu nors? Progesterono neskyre?

Laikausi, kas belieka. Vaistu realiai kaip ir nera, naudoju utrogestano zvakutes, magni ir tiek. Jei labiau gimda uzspazmuoja nufedipino nerods duoda, tai nuima. Bandysiu leidziamo progesterono gaut, pasirodo lt tokio net nera...

Kristiana jei laiko ligoninej tai ir buk, dabar jau sentimentus i sali, tempk kuo ilgiau.
Atsakyti