QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 21:32)
Laikausi, kas belieka. Vaistu realiai kaip ir nera, naudoju utrogestano zvakutes, magni ir tiek. Jei labiau gimda uzspazmuoja nufedipino nerods duoda, tai nuima. Bandysiu leidziamo progesterono gaut, pasirodo lt tokio net nera...
Kristiana jei laiko ligoninej tai ir buk, dabar jau sentimentus i sali, tempk kuo ilgiau.
Kristiana jei laiko ligoninej tai ir buk, dabar jau sentimentus i sali, tempk kuo ilgiau.
Man to pacio nifedipîno buvo israse nuo spazmu irgi kai tada gulejau. Tai irgi padejo. Po to skaitinejaus apie ji, tai kaikurios ir pora menesiu ant jo sedi. O progesterono irgi reiktu man atrodo. Bandyk per forumietes to leidziamo gaut, visos ji is Turkijos vezasi. Nu 1.5 tai nedaug, bet vis ne 0.5, jei gulesi tai turetum gi istempt

Ka daktarai prognozuoja?
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 20:31)
Oj merginos kaip sunku...laikiausi iki siandienos kol vaiko per skypa nepamaciau....verkem abu,as ir dbr negaliu apsiraminti....sesute pasake,kad planuose jog tave pakeis nera...tai man is vis panika be vaiko toks jausmas,kad neisgyvensiu ...bandysiu prasytis nors savaitgaliui namo ziuresiu ka sakys.... 

Kristiana laikykis, gal kokia hematoma