Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai

QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 21:32)
Laikausi, kas belieka. Vaistu realiai kaip ir nera, naudoju utrogestano zvakutes, magni ir tiek. Jei labiau gimda uzspazmuoja nufedipino nerods duoda, tai nuima. Bandysiu leidziamo progesterono gaut, pasirodo lt tokio net nera...

Kristiana jei laiko ligoninej tai ir buk, dabar jau sentimentus i sali, tempk kuo ilgiau.

Man to pacio nifedipîno buvo israse nuo spazmu irgi kai tada gulejau. Tai irgi padejo. Po to skaitinejaus apie ji, tai kaikurios ir pora menesiu ant jo sedi. O progesterono irgi reiktu man atrodo. Bandyk per forumietes to leidziamo gaut, visos ji is Turkijos vezasi. Nu 1.5 tai nedaug, bet vis ne 0.5, jei gulesi tai turetum gi istempt 4u.gif
Ka daktarai prognozuoja?

Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 20:31)
Oj merginos kaip sunku...laikiausi iki siandienos kol vaiko per skypa nepamaciau....verkem abu,as ir dbr negaliu apsiraminti....sesute pasake,kad planuose jog tave pakeis nera...tai man is vis panika be vaiko toks jausmas,kad neisgyvensiu ...bandysiu prasytis nors savaitgaliui namo ziuresiu ka sakys....  verysad.gif

Kristiana laikykis, gal kokia hematoma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 29 balandžio 2015 - 21:51
Progrsterono jau truputi radau kas is merginu parduos, o nifedipinas tai tikrai gerai nuima, bet kol ligoninej guli tai gaunu jo prireikus, o namo kai paleis ir jei vel uzspazmuos vel i ligonine lekt... Daktarai kaip suprantu su receptu jo nelabai duoda...
O prognozes tai... arba arba. Garantuot niekas nieko nei nori nei gali. Bet vilties neprarandu, bijau be proto aisku, bet tikiu kad visisku gulejimu ir tikejimu isikapsnosim
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 22:43)
Progrsterono jau truputi radau kas is merginu parduos, o nifedipinas tai tikrai gerai nuima, bet kol ligoninej guli tai gaunu jo prireikus, o namo kai paleis ir jei vel uzspazmuos vel i ligonine lekt... Daktarai kaip suprantu su receptu jo nelabai duoda...

Kodel manai kad neduos? Man tai recepta po to israse ir namo paleidus liepe gert 3 dienas o po to vel ateit pasitikrint. Tai jei tave paleis, prasyk recepto 4u.gif
Atsakyti
Tai prasysiu kas be ko, bet man vis pabrezia kad realiai gydymo nera, cia tas 24 savaiciu barjeras daro savo. Viena budinti daktare isvis man pasake kad man jo neduos nes ji duoda tik nuo 24 sav. Atejo kita daktare ir msn ji paskyre be zodziu... Tai vat ir suprasi.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 22:32)
Laikausi, kas belieka. Vaistu realiai kaip ir nera, naudoju utrogestano zvakutes, magni ir tiek. Jei labiau gimda uzspazmuoja nufedipino nerods duoda, tai nuima. Bandysiu leidziamo progesterono gaut, pasirodo lt tokio net nera...

Kristiana jei laiko ligoninej tai ir buk, dabar jau sentimentus i sali, tempk kuo ilgiau.

Cia gali tvardytis kiek nori,bet neiseina susilaikyti kai pamatai vaiko asaras...bet kokiu atveju prasysiuos namo,nes manes niekas neturi galimybes aplankyt,o drabuzius pizama reikia susirinkt,viska pasikeist....susirinksiu daiktus ir galesiu gulet iki 32 sav kaip man cia prognozuoja.... doh.gif
Atsakyti
Kristiana, Pacifica, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif gulekit ir nejudekit juk viskas del maziuku.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 04 29, 12:41)
Piktuke as ta vezima gyvai parduotuvej ziurejau, jei vilniete esi tai seskines 22 kur pasazas iki tai ten yra vezimu parduotuve. Bet man dabar ne iki vezimu, vel ligonine, spazmai, kaklelis... ir tikejimas kad viskas baigsis gerai.

Skambinausi, sakė neturi išstatyto ir nežada kol kas išstatyti.. verysad.gif

O dėl sveikatos užjaučiu.. unsure.gif pasistenk mažiau stresuoti, gulinėk, laikykis nurodymų, jei tik kas - netylėk ir skųskis visiems smile.gif tos pora savaičių iki 24 savaitės dabar taip ilgai slinks..

QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 29, 18:52)
Oj mamytes pagaliau as rysi  biggrin.gif  kagi,sekmadieni 5.30 ryte pakilau i toleta ir pamaciau kad skestu kraujuose....issikvietem greitaja ir va as vis dar ligoninej...leliukams ir man viskas gerai,kraujavimas greit sustojo....vakar dare skana,sako nesimato is kur cia kraujavai,nes visur svaru..placenta vis dar apacioj.....tai nezinau kada cia mane isleis  verysad.gif

Eik tu sau, nežinau kaip sureagavusi būčiau kraują pamačiusi blink.gif ramybės visiems trims smile.gif ir gulėk, neišsiprašinėk. Gal, jei viskas bus gerai, po savaitėlės paleis. Mažiukas pabus su tėčiu, ateis aplankyti tavęs, viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(Galileja @ 2015 04 29, 19:11)
cia visos jau po pasimatymo su mazyliais, tai va, as irgi prisiduosiu, siandien buvau. Leliai auga gerai, bern. 1660, merg. 1550. Kaklelis 4,3 cm. Paklausiau, kodel man kartais skauda pilvo apacios sonai, o ji sako cia normalu, klausiu man truksta daznai oro, o ji vel sako , cia normalu  g.gif . Viskas normalu, tai sakau vyrui, ner ko ir klaus. unsure.gif

Man vakar kol ėjau truputį pamaudė apačioje dešinėje. Bet atsiguliau ir praėjo, tai irgi galvoju, kad turbūt normalu biggrin.gif vakar taip davėsi mazgiai, o šiandien pilve ramybė, tai vėl neramu, tikiuosi viskas jiems gerai smile.gif kaip blogai, kad pilvas ne permatomas biggrin.gif
Atsakyti
Kristiana, Pacifica, laikykites... unsure.gif Pacifica as ligoninej kai gulejau tai mano kaimyne palatos gulejo su atsidariusiu kakleliu jau 10 savaiciu buvo kai as buvau ir jai jau ejo 35 savaitele... Ir Afroditei ilgai pavyko islaikyt, tikiu kad ir jums bus viskas gerai, gulejimas daro stebuklus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2015 04 30, 07:03)
Eik tu sau, nežinau kaip sureagavusi būčiau kraują pamačiusi  blink.gif  ramybės visiems trims  smile.gif  ir gulėk, neišsiprašinėk. Gal, jei viskas bus gerai, po savaitėlės paleis. Mažiukas pabus su tėčiu, ateis aplankyti tavęs, viskas bus gerai smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

Atisiuk tai sutarei del Cp bigsmile.gif ?

Mano mazasis vis dar guli ax.gif kartais staciai sedi bet irgi sedi.. o kai atsistoju tai nusiridena i kamuoliuka apacion doh.gif Tai vietos turi jis ten ten pas mane kaip vasaros estrada lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 30 balandžio 2015 - 07:21
Labas rytas visoms 4u.gif as ankstyva..sako ko bijai,tas ir atsitinka..turiu pasonej kaimyne,kuri knarkia,tai visa nakti blaskiausi,o boze...teks priprasti kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 04 30, 08:18)
Mano mazasis vis dar guli  ax.gif  kartais staciai sedi bet irgi sedi.. o kai atsistoju tai nusiridena i kamuoliuka apacion  doh.gif  Tai vietos turi jis ten  ten pas mane kaip vasaros estrada  lotuliukas.gif

O man aisku dar labai mazai laiko ir pozos dar keisis n kartu, bet sake abudu irgi kol kas skersi guli biggrin.gif tai zodziu kol kas as tau i kompanija, Edena smile.gif

Piktuke - nesijaudink del tu judesiuku, juk neturi bumbseti kiekviena diena nuolat ir pan. dabar pvz jiems miegelio faze biggrin.gif ir juda minimaliai, juk mes irgi kartais tingim kai pagalvoji biggrin.gif mano tai jie juda ir pastoviai 7 valanda ryte biggrin.gif ir siaip gana aktyvus, bet jeigu nejuda visa diena as net pamirstu kad turi jie ten bumbset blush2.gif atsiputus mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2015 04 30, 09:00)
Labas rytas visoms  4u.gif  as ankstyva..sako ko bijai,tas ir atsitinka..turiu pasonej kaimyne,kuri knarkia,tai visa nakti blaskiausi,o boze...teks priprasti kazkaip    doh.gif

Uzjauciu ir suprantu, nes as pati jautriai miegu doh.gif . O tu nusipirk kistuku i ausis smile.gif . As su jais, karts nuo karto, miegu, jeigu vyras pradeda knarkt ar siaip persalo ir kosti naktim blush2.gif
Atsakyti
[quote=Edena,2015 04 30, 08:18]
Kristiana, Pacifica, laikykites... unsure.gif Pacifica as ligoninej kai gulejau tai mano kaimyne palatos gulejo su atsidariusiu kakleliu jau 10 savaiciu buvo kai as buvau ir jai jau ejo 35 savaitele... Ir Afroditei ilgai pavyko islaikyt, tikiu kad ir jums bus viskas gerai, gulejimas daro stebuklus 4u.gif
Papildyta:

Pritariu drinks_cheers.gif

Atisiuk tai sutarei del Cp bigsmile.gif ?

Mano mazasis vis dar guli ax.gif kartais staciai sedi bet irgi sedi.. o kai atsistoju tai nusiridena i kamuoliuka apacion doh.gif Tai vietos turi jis ten ten pas mane kaip vasaros estrada lotuliukas.gif
[/qu Istikruju keista kai pagalvoji..kaklelis adaras,o sitiek ilgai gali islaikyt dar..atrodo viskas turi iskristi g.gif pas mane vis dar 3 cm virsaus tai as del to rami...dar drauge sake skaiciusi,kad jei moteris yra turejusi kalposkopija,tai kaklelis sunkiai atsidarineja...tai mane tas guodzia siek tiek smile.gif
Atsakyti