QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 13:24)
Prie ko čia tą motiną vis kišat? Temą sukūrė suaugusi moteris kad nesutaria su paaugle. Kadangi autorė suaugęs žmogus o mergaitė dar ne, tai ir turėtų pasistenkt tuos santykius pagerint. Jeigu nori žinoma, jeigu nenori- kita kalba. Vis bandot įtraukt į spektaklį veikėjus, kurie šioje situacijoje ne prie ko. Jei aš nesutarčiau su vyro vaiku tai man į galvą nešautų bėgt pas buvusią vyro ex, kurios gal net akyse nesu mačius ir pult aiškint kokia jos duktė pabaisa ir kaip blogai išauklėta kad manęs negerbia

Jausčiausi kaip debilė dievaži, kad pati nerandu būdo užmegst ryšio su vaiku

Nežinau kokia moteris galėtų šitaip pasielgt, nebent nestabilios psichikos

Kodėl turėčiau kaltint kitą žmogų dėl savo neišmanymo ir nesugebėjimo bendrauti? Tai kaip savo vaikus auginčiau

Ką reiktų kaltint jei su savo paaugliu nesusikalbėčiau

Turbūt mokyklą ir nupušusius pedagogus kad vaiką sugadino

Aš pati dirbu su paaugliais ir jaunimu, ir kaip didi pedagogė turėtumėt žinoti, kad prie bet kokio žmogaus yra priėjimas, tik reikia jį rasti, o jei nėra noro tai nereikia nieko kito ir kaltint

Labai geras postas.

Ner ka pridurti. Tik pasidziaugti, kad yra tokiu protingu zmoniu. Nes paskutiniu metu nezinai kur papuolei. Ar i suaugusiu moteru foruma ar i paaugliu paplepejimus. Nors ne. Paaugliu irgi yra protingu. Kurie netrepsi kojelem, (kaip ne kurios suaugusios)kad bus taip, kaip as noriu. Arba nebus niekaip. Gaila mergaites, kad tevas nesugebejo issirinkti geresnes moters. Bet, vyrai renkasi kita galva.
As pati nuo mazu dienu turiu pamote. Dabar, kai jau neturiu mamos, ji man atstoja mama. Ir nors pati tada buvo l. jaunute, bet sugebejo rasti kelia i mano sirdi. Pagarba jai.
QUOTE(Nura @ 2015 06 02, 13:26)
O jums atrodo, kad įmanoma gražus bendravimas ir šilti santykiai, kai stengiasi TIK VIENA pusė? šiaip dėl abipusio ryšio turi stengtis
abu žmonės, o ne vienas.
Zmones. Teisingai pastebejot. Temos autore ir yra tas vienas zmogus. O kitas dar tik paauglys. Va kai bus abi zmones, abi suaugusios tada nores bendraus, nenores ne. Dabar suaugus moteris, kelia kaprizus pries vaika. Taip, pries vaika, nors ir dideli.
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 13:45)
Trukt už vadžių vėl nuo pradžių

O kur šioje situacijoje tėvo ir mamos postai kad jie turi problemų su dukra ir jos auklėjimu
Papildyta:
Gerai pagalvojus kodėl ji privalo būti suinteresuota

Jeigu ji ateina pas tėvą o jis išeina ir ją palieka su svetima moterim tai kur čia turėtų būti jai džiaugsmas ir suinteresuotumas?