Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

lotuliukas.gif

atejo virga ...ir pasake....
je jau paaugle - nebe zmogus (bet mokyklose jie vis dar zmones su atskaitomybemis uz keiksmazodzius), tai...autorei belieka nesistebeti ir pralaukti si laikotarpi, per kuri bus "siuntinejama" ir toliau, per kuri tures buti siuksliadeze paaugles agresyvioms emocijoms...

ko tuomet kaltinti autore, kad ji nesugeba stebuklo padaryt smile.gif
stebuklai imanoma tik tarp lygiaverciu zmoniu smile.gif

p.s. beje, cia net ne apie stebuklus kalba eina.
kap supratau, autore tikisi bent elementarios pagarbos, arba bent jau neutralumo jos atzvilgiu.

autore? kur jus?
isgasdinome mes ja unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 12:24)
Prie ko čia tą motiną vis kišat? Temą sukūrė suaugusi moteris kad nesutaria su paaugle. Kadangi autorė suaugęs žmogus o  mergaitė dar ne, tai ir turėtų pasistenkt tuos santykius pagerint. Jeigu nori žinoma, jeigu nenori- kita kalba. Vis bandot įtraukt į spektaklį veikėjus, kurie šioje situacijoje ne prie ko. Jei aš nesutarčiau su vyro vaiku tai man į galvą nešautų bėgt pas buvusią vyro ex, kurios gal net akyse nesu mačius ir pult aiškint kokia jos duktė pabaisa  ir kaip blogai išauklėta kad manęs negerbia doh.gif Jausčiausi kaip debilė dievaži, kad pati nerandu būdo užmegst ryšio su vaiku  doh.gif Nežinau kokia moteris galėtų šitaip pasielgt, nebent nestabilios psichikos  biggrin.gif Kodėl turėčiau kaltint kitą žmogų dėl savo neišmanymo ir nesugebėjimo bendrauti? Tai kaip savo vaikus auginčiau g.gif Ką reiktų kaltint jei su savo paaugliu nesusikalbėčiau g.gif Turbūt mokyklą ir nupušusius pedagogus kad vaiką sugadino  lotuliukas.gif
Aš pati dirbu su paaugliais ir jaunimu, ir kaip didi pedagogė turėtumėt žinoti, kad prie bet kokio žmogaus yra priėjimas, tik reikia jį rasti, o jei nėra noro tai nereikia nieko kito ir kaltint  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 12:45)
Gerai pagalvojus kodėl ji privalo būti suinteresuota  g.gif Jeigu ji ateina pas tėvą o jis išeina ir ją palieka su svetima moterim tai kur čia turėtų būti jai džiaugsmas ir suinteresuotumas?

drinks_cheers.gif

Beje, Nura, ar galima jums užduoti vieną klausimą? Ar jus pati turite vaikų? Galite neatsakyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2015 06 02, 17:48)
kap supratau, autore tikisi bent elementarios pagarbos, arba bent jau neutralumo jos atzvilgiu.
---
autore? kur jus?

Ne visi žmonės nusipelnė pagarbos schmoll.gif Nežinau kaip ten tiksliai kas buvo ir kas atsitiko, bet gal autorė ne tokia gera kokia dedasi.
---
Rodo, kad jinai buvo šiandien online, bet kažkodėl čia neparašo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 02 birželio 2015 - 16:59
lotuliukas.gif

atejo virga ...ir pasake....
je jau paaugle - nebe zmogus (bet mokyklose jie vis dar zmones su atskaitomybemis uz keiksmazodzius), tai...autorei belieka nesistebeti ir pralaukti si laikotarpi, per kuri bus "siuntinejama" ir toliau, per kuri tures buti siuksliadeze paaugles agresyvioms emocijoms...

ko tuomet kaltinti autore, kad ji nesugeba stebuklo padaryt  smile.gif
stebuklai imanoma tik tarp lygiaverciu zmoniu  smile.gif

p.s. beje, cia net ne apie stebuklus kalba eina.

autore? kur jus?
isgasdinome mes ja  unsure.gif  g.gif

Neutralumo uztektu biggrin.gif Neprasau as jos buti geriausiomis draugemis ir panasiai jei ji nenori,bet bent jau nesikabinetu prie menkiausiu dalyku ir neizeidinetu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 06 02, 14:58)

Ne visi žmonės nusipelnė pagarbos schmoll.gif

blink.gif doh.gif doh.gif cia jus rimtai?
ir savo vaikus to mokinat?

no comments....kaip sakoma....
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 06 02, 20:29)
Neutralumo uztektu  biggrin.gif Neprasau as jos buti geriausiomis draugemis ir panasiai jei ji nenori,bet bent jau nesikabinetu prie menkiausiu dalyku ir neizeidinetu  smile.gif

Kažkaip man sunku patikėti, kad iš niekur nieko kabinėjasi ir ižeidinėja, bet aišku būna ir toks atvejis kai vaikas/paauglys nemėgsta naujo ''tėčio ar mamos'' tik dėl to, kad jie atėjo į jų šeimą... Tokių atveju, minėtoji mergina aišku elgiasi labai blogai
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2015 06 02, 22:02)
blink.gif  doh.gif  doh.gif cia jus rimtai?
ir savo vaikus to mokinat?

no comments....kaip sakoma....

Jus skaitėt ką aš rašiau prieš tai? blink.gif
Jeigu žmogus nepagarbiai elgiasi su manim (nesvarbu dėl kokių priežasčių) - aš jam atgal su pagarba tikrai neatsakysiu nors jūs ką schmoll.gif Ir toks žmogus mano pagarbos jam niekada nesulauks. Jau minėjau, kad elgiuosi su žmonėmis taip, kaip jie su manimi. Ir taip, tokio principo mokau ir vaikus, nėr čia ko visiems būti gerai. Poto visi tik ir naudojasi tuo gerumu ir lipa ant galvos.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 12:45)
Trukt už vadžių vėl nuo pradžių  biggrin.gif O kur šioje situacijoje tėvo ir mamos postai kad jie turi problemų su dukra ir jos auklėjimu g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Gerai pagalvojus kodėl ji privalo būti suinteresuota  g.gif Jeigu ji ateina pas tėvą o jis išeina ir ją palieka su svetima moterim tai kur čia turėtų būti jai džiaugsmas ir suinteresuotumas?
Nu jo, protingos moterys tik ir spjaudo ant paauglių  lotuliukas.gif Gal kada dirbot koncentracijos stovykloj prižiūrėtoja kad tokie metodai jums natūralūs ir priimtini g.gif  lotuliukas.gif

jeigu vaikas izeidineja kitus, tai gal turi problemu, nemanai? o jeigu tevai sito nemato, tai ne tik vaikas, bet ir patys tevai problemu turi.

o kas suinteresuotas graziais santykiais turetu buti, ar tik ne tevas, kuriam viena yra dukra, o kita zmona? panasu, kad abi jam nusispjauti, paprasciau isvaziuoti.

QUOTE(Nura @ 2015 06 02, 13:05)
Matyt, tikrai ant svieto nėra laisvų vyrų, jei reikia savanoriškai jaunai moteriai užsikrauti naštą su išsiskyrusiais diedais ir jų paaugliais vaikais doh.gif (ir taip, aš matau didžiulį skirtumą tarp savų vaikų ir svetimų vyro) Už milijonus į tokią peklą nelysčiau schmoll.gif

o sitas komentaras tai visai kazkoks ne i tema. turi tevai problemu su savais vaikais kartais daugiau nei su svetimais. ir ka, gal i vaiku namus atiduoti - juk kam tokia nasta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 05 31, 21:57)
Tai jums atrodo kad paaugliai rimtų problemų neturi? Jos gali būt apskritai nei su autore nei su tėvu nesusijusios doh.gif Gal jai pirma meilė be atsako, gal patyčios mokykloj, gal draugė narkotikus vartot pradėjo o ji pasakyt niekam negali, gal mama kadrą parsivedė kuris ją tvirkina o gal muša...Aš pakraupus nuo jūsų trumparegiškumo, juk paaugliai aplink masiškai žudosi vien dėl tokio požiūrio kaip jūsų, kai niekas nepastebi rimtų problemų o jei ir pastebi tai stumia nuo savęs, atseit ne mano problema schmoll.gif  doh.gif

Aha, ir pats tinkamiausias būdas tokiom problemoms spręsti - tyčiotis iš tėvo žmonos doh.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 06 01, 11:59)
O normalus žmogus išvis ką nors siuntinėja?

drinks_cheers.gif

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 02, 10:24)
Prie ko čia tą motiną vis kišat? Temą sukūrė suaugusi moteris kad nesutaria su paaugle. Kadangi autorė suaugęs žmogus o  mergaitė dar ne, tai ir turėtų pasistenkt tuos santykius pagerint. Jeigu nori žinoma, jeigu nenori- kita kalba. Vis bandot įtraukt į spektaklį veikėjus, kurie šioje situacijoje ne prie ko. Jei aš nesutarčiau su vyro vaiku tai man į galvą nešautų bėgt pas buvusią vyro ex, kurios gal net akyse nesu mačius ir pult aiškint kokia jos duktė pabaisa  ir kaip blogai išauklėta kad manęs negerbia doh.gif Jausčiausi kaip debilė dievaži, kad pati nerandu būdo užmegst ryšio su vaiku  doh.gif Nežinau kokia moteris galėtų šitaip pasielgt, nebent nestabilios psichikos  biggrin.gif Kodėl turėčiau kaltint kitą žmogų dėl savo neišmanymo ir nesugebėjimo bendrauti? Tai kaip savo vaikus auginčiau g.gif Ką reiktų kaltint jei su savo paaugliu nesusikalbėčiau g.gif Turbūt mokyklą ir nupušusius pedagogus kad vaiką sugadino  lotuliukas.gif
Aš pati dirbu su paaugliais ir jaunimu, ir kaip didi pedagogė turėtumėt žinoti, kad prie bet kokio žmogaus yra priėjimas, tik reikia jį rasti, o jei nėra noro tai nereikia nieko kito ir kaltint  mirksiukas.gif

Prie to, kad tą paauglę augino būtent motina. O normaliai auklėjami vaikai (paaugliai) neišsidirbinėja, ožių nerodo ir nesiuntinėja. Net ir su nepatinkančiu žmogum jie geba bendrauti minimaliai, tačiau mandagiai.

QUOTE(Nastya @ 2015 06 02, 21:10)
Kažkaip man sunku patikėti, kad iš niekur nieko kabinėjasi ir ižeidinėja, bet aišku būna ir toks atvejis kai vaikas/paauglys nemėgsta naujo ''tėčio ar mamos'' tik dėl to, kad jie atėjo į jų šeimą... Tokių atveju, minėtoji mergina aišku elgiasi labai blogai
Papildyta:
Jus skaitėt ką aš rašiau prieš tai?  blink.gif
Jeigu žmogus nepagarbiai elgiasi su manim (nesvarbu dėl kokių priežasčių) - aš jam atgal su pagarba tikrai neatsakysiu nors jūs ką schmoll.gif Ir toks žmogus mano pagarbos jam niekada nesulauks. Jau minėjau, kad elgiuosi su žmonėmis taip, kaip jie su manimi. Ir taip, tokio principo mokau ir vaikus, nėr čia ko visiems būti gerai. Poto visi tik ir naudojasi tuo gerumu ir lipa ant galvos.

Skaitėm skaitėm. Ir bent jau aš nei jūsų, nei į jus panašių sutikti gyvenime tikrai nenoriu. schmoll.gif Baisu, kai žmogus iš anksto, be jokios priežasties yra pasiruošęs puolimui. Kaip kalėjime - kol neįrodysi, jog esi vertas "pagarbos", tol gerbiamas nebūsi doh.gif .
Nes man atrodo natūralu mandagiai ir pagarbiai elgtis su kiekvienu sutiktu žmogum, bent jau kol jis neparodė, jog norėtų, kad su juo būtų elgiamasi kitaip. T.y. nusipelnyti reikia ne pagarbą, o nepagarbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 02 birželio 2015 - 22:52
Aš manau, kad prie kiekvieno galima rasti priėjimą, jei jo ieškai. Blogiausias dalykas, kurį gali padaryt - įsivaizduot, kad viskas turi būti taip, kaip aš manau, ir laukt, kol ir kita pusė taip pat pradės galvot. Jei temos autorė pakeistų požiūrį į problemą, pasikeistų ir santykiai. Nu bet tam reikia su savim dirbt. Retas to nori. Dauguma nori, kad viskas būtų taip, kaip aš noriu, ir tiek. O kai suaugę elgiasi kaip paaugliai, tai ir paaugliai atitinkamo elgesio mokosi.

P.S.: Tėvelis ten irgi geras. Pirminė atsakomybė čia yra jo, kad leido situacijai įsivažiuot iki visiškos nepagarbos. Vis dėlto, net ir tokiose sąlygose galimos išeitys. Jei jų ieškoma.
Papildyta:

stebuklai imanoma tik tarp lygiaverciu zmoniu  smile.gif

Stebuklai yra įmanomi tarp žmonių, kurie ieško ir yra pasiruošę esant reikalui nuo bačkos nulipt ir karūną šalia pasidėt. Kai keičiamės mes, keičiasi ir mūsų aplinka bei jos požiūris į mus.
Papildyta:
QUOTE(Terezza @ 2015 06 02, 23:52)
O normaliai auklėjami vaikai (paaugliai) neišsidirbinėja, ožių nerodo ir nesiuntinėja. Net ir su nepatinkančiu žmogum jie geba bendrauti minimaliai, tačiau mandagiai.

Melas. Net ir "normaliai auklėjami" vaikai turi neigiamas emocijas ir tam tikrose stresinėse situacijose gali sureaguoti visiškai neprognozuojamai.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 06 02, 23:29)
jeigu vaikas izeidineja kitus, tai gal turi problemu, nemanai? o jeigu tevai sito nemato, tai ne tik vaikas, bet ir patys tevai problemu turi.

o kas suinteresuotas graziais santykiais turetu buti, ar tik ne tevas, kuriam viena yra dukra, o kita zmona? panasu, kad abi jam nusispjauti, paprasciau isvaziuoti.
o sitas komentaras tai visai kazkoks ne i tema. turi tevai problemu su savais vaikais kartais daugiau nei su svetimais. ir ka, gal i vaiku namus atiduoti - juk kam tokia nasta?  doh.gif

Prie ko čia vaikų namai?? doh.gif Kalbėjau apie jaunų, niekada netekėjusių merginų pasiryžimą susidėti su vaikų turinčiais vyrais. Tai man atrodo bereikalingas kryžius, ir galite apsieiti be puolimų ir įrodinėjimų.
Atsakyti
Linksniuojamas tėvas.
Mes panašią problemą išsprendėm paprastai: pasodinau abu (sūnus iš pirmos santuokos) ir pasakiau abiems: kol nepradėsit normaliai abu kalbėt - tol aš su jumis abiem nekalbėsiu. Apsisukau ir išėjau.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 03, 07:23)
Melas. Net ir "normaliai auklėjami" vaikai turi neigiamas emocijas ir tam tikrose stresinėse situacijose gali sureaguoti visiškai neprognozuojamai.

As ir nesakiau, kad normaliai auklejami vaikai neigiamu emociju neturi. Tiesiog jas reiskia labiau civilizuotai nei tie, kurie nuo mazens mokomi save laikyti pasaulio bamba, neprivalancia skaitytis su niekuo.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2015 06 03, 11:36)
As ir nesakiau, kad normaliai auklejami vaikai neigiamu emociju neturi. Tiesiog jas reiskia labiau civilizuotai nei tie, kurie nuo mazens mokomi save laikyti pasaulio bamba, neprivalancia skaitytis su niekuo.

Ai, nežinau, man atrodo, kad labai pavojinga žmones į tokius stalčiukus dėliot. Žinau ir tų, kur labai normaliai auklėti, o vos mokyklą baigę kaip nuo grandinės nutrūko ir kelis metus vien nesąmones darė. Žinau ir tokių, kur atrodo niekas jų neauklėjo, kaip piktžolės augo, o nė vieno blogo žodžio apie juos nesu išgirdus. Taip kad labai jau slidus dalykas tas "normalus auklėjimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 03 birželio 2015 - 11:35