Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:57)
na, matai, reiškia nebuvai sutikusi gyvenime durniaus smile.gif tai iš kur gali žinoti, kaip su juo elgsiesi?

Kodėl nebuvau? Gal sutikau, tik nesupratau, kad durnius? Ar durniai turi aiškius skiriamuosius ženklus, kuriuos pamačiusi iš tolo suprasiu - durnius eina? O gal durnius durniaus neatpažįsta, o skiriamuosius durnių požymius mato tik protingi? Tuomet gal Jūs ir teisi, gal aš tarp jų ir todėl nematau jų aplink? g.gif

O durniumi gimstama, ar tampama? Ar jei jau durnius, tai amžiams? Ar galima būti durniumi vienoje situacijoje, bet protingu kitoje? Tokiu atveju kaip atpažinti, kad žmogus durnius tada, kada jis elgiasi daugiau mažiau normaliai?

Ir jei vis dėlto aš pati esu tas durnius, kuris nesupranta, kad su juo kaip su durniumi elgiasi, ar galiu nuo to "pasveikt"? Gal jei pradėsiu spjaudyt kiekvienam potencialiam durniui į akis arba rėkt ant kiekvieno, kas man kažką ne taip pasako, pasidarysiu nebe durnė? Ir su manim tada visi pagarbiai...?

***** kiek klausimų... kiba tikrai - durnė? mastau.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Ka jus cia apie durnius kalba uzvedet? Geriau pakalbetumet apie uch vyrus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2015 06 03, 19:04)

Mane glumina, kad sioje temoje is suagusiu zmoniu komentuojanciu pateikta situacija, vaiko atzvilgiu liejasi tiek daug negatyvo. Jog sie neva suauge zmones rasantys apie pagarba, savo rasliavoje nepagarbiais epitetais koneveikia vaika... Ka tokie suage gali ismokinti vaika? Agresijos, bet tikrai ne pagarbos. Tai kodel stebimasi kadel vaikas taip elgiasi...

Tokie suaugusieji svajoja, kad to vaiko geriau nebutu isvis
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 06 04, 11:02)
Ka jus cia apie durnius kalba uzvedet? Geriau pakalbetumet apie uch vyrus  biggrin.gif

Tai kad durniai jie visi irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 10:04)
Tai kad durniai jie visi irnesakyk.gif biggrin.gif

Nu nevaryk...yra ir nuostabiu vyru, oi yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 06 04, 11:05)
Nu nevaryk...yra ir nuostabiu vyru, oi yra  biggrin.gif

Ok, iš dalies sutinku. Yra nuostabių ... tam tikrose srityse.... biggrin.gif

P.S.: Moderatoriai mus tuoj prašluos. Gal kas nori ką nors į temą pasakyt? smile.gif

Aš tai dar kartą temą paskaičiau ir temos autorei siūlau gerai pagalvot kada santykiai su mergaite pasikeitė ir kokia galėjo būti to priežastis. Nustačius priežastį, pasėkmes pašalinti yra daug lengviau, nei kovoti atsakant į vaiko pyktį tuo pačiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2015 - 10:30
Nu kodel ne i tema? I tema mes cia biggrin.gif Paziurek - jei gerulis vyras, tai jama ji su visais vaikais ir nebumba, jei vyras durnius, tai jo vaikai (is praeitos santuokos) kencia pirmoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 birželio 2015 - 10:37
QUOTE(Terezza @ 2015 06 02, 20:52)
Prie to, kad tą paauglę augino būtent motina. O normaliai auklėjami vaikai (paaugliai) neišsidirbinėja, ožių nerodo ir nesiuntinėja. Net ir su nepatinkančiu žmogum jie geba bendrauti minimaliai, tačiau mandagiai. [I]

Nes man atrodo natūralu mandagiai ir pagarbiai elgtis su kiekvienu sutiktu žmogum, bent jau kol jis neparodė, jog norėtų, kad su juo būtų elgiamasi kitaip.

200 proc drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 04 birželio 2015 - 11:20
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 11:27)

P.S.: Moderatoriai mus tuoj prašluos. Gal kas nori ką nors į temą pasakyt? smile.gif

Aš tai dar kartą temą paskaičiau ir temos autorei siūlau gerai pagalvot kada santykiai su mergaite pasikeitė ir kokia galėjo būti to priežastis. Nustačius priežastį, pasėkmes pašalinti yra daug lengviau, nei kovoti atsakant į vaiko pyktį tuo pačiu 4u.gif

Tokie santykiai su ja buvo nuo pat pirmos dienos kai susipazinom unsure.gif Tik tiek,kad ispradziu kol nebuvom susituoke tiesiog ignoruodavo..
Atsakyti
QUOTE(jovita1230 @ 2015 06 04, 12:34)
Tokie santykiai su ja buvo nuo pat pirmos dienos kai susipazinom unsure.gif  Tik tiek,kad ispradziu kol nebuvom susituoke tiesiog ignoruodavo..

Nežinau kiek laiko jūs kartu, bet turbūt daugiau nei mėnesį ir leidot situacijai pūliuoti ilgai... Pradžiai atkreipčiau dėmesį į Jūsų ir vyro santykius ir kokį pavyzdį rodo Jūsų vyras dukrai. Jei jis sau leidžia nekreipt į Jus dėmesio ar tam tikrais atvejais nepagarbiai su Jumis elgiasi, tai duoda ženklą vaikui, kad toks elgesys yra normalus. Realiai tai Jūsų ir Jūsų vyro darbas nustatyti namų taisykles ir jų laikytis. Tėvas turėtų nustot pataikaut dukrai dėl (greičiausiai) jaučiamo kaltės (kad išsiskyrė ir išėjo) ir baimės (o jei vaikas nenorės pas mane eit, jei ją nuliūdinsiu ar supykdysiu) jausmo.
Jei tai neįmanoma, tada darbas sunkesnis ir ilgesnis laukia. Aš pergalvočiau visas buvusias konfliktines ir kitokias netenkinančias manęs situacijas ir kaip aš jose elgiausi ir kardinaliai pakeisčiau savo reakcijas ir elgesį ateityje. Čia pradžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2015 - 12:17
QUOTE(Nastya @ 2015 06 03, 17:50)
Aš kalbu apie save, o ne apie Onutę ar Petriuką. Aš jau sakiau, kad pirma nepradedu, bet jei mane įžeidinėja - tegul laukia to pačio.

O nemanot, kad yra kitokiu budu konfliktam spresti , ne vien tik izeidinejant ar pasiunciant kazkur. Jei problemos su mokytojais, tam yra mokyklos vadovybe, nebutina pradet siuntinet mokytojus. Jei problemos seimoj, tam yra tevai, reikia eit ir kalbetis. Netenkina salygos pas teva, gali rinktis gyventi pas motina, kur palankesnes salygos ir mieliau sutaria viena su kita. Autore neturetu buti atsakinga uz tevu padarytas auklejimo spragas ir leistis izeidinejama. Kiekvienas nusipelno pagarbos.
Keista, kai suaugusios moterys,pacios auginancios vaikus, laikosi tokio poziurio - tu man kazkuo neitikai, reiskias galiu tave kazkur pasiust. jei mano vaikas kazka pradetu izeidinet ar siuntinet, nesvarbu zmogus nusipelne to ar ne, tikrai to netoleruociau. Yra kitu budu neigiamom emocijom reikst ir konfliktam sprest.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 03, 19:32)
Paskaičius visą temą dar kartą ir padarius sau išvadas, galiu teigti kad: Dauguma dėl paauglės netinkamo (autorės atžvilgiu) elgesio yra kalti tėvai, t.y. tėvas ir motina. Kadangi jos tėvas yra naujasis autorės vyras, tai autorei reikėtų susimąstyti ką išsirinko į porą  g.gif  Nes tas jos išrinktasis nesugebėjo tinkamai išauklėti savo vaiko iš ankstesnės santuokos. O tai labai didelis minusas santykiams, nes vyras ne tik netinkamai išauklėjo savo dukrą, bet ir visai netinkamai pasirinko ankstesnę moterį sau į poras, su kuria susilaukė vaikų ir kuriuos netinkamai auklėjo. Kas gali būti tikras kad šį kartą jis pasirinko teisingai  g.gif Taigi, manau kad arba ir dabartinė moteris, t.y autorė pasirinko savo lygio vyrą ir jis ją ir jiems viskas bus gerai nes abu viens kitam tinka pagal auklėjimo lygį ir visi ten vieni kitus siuntinės kuo toliau įprasta tvarka, arba ji tuoj jo atsikratys su visais jo vaikais... lotuliukas.gif Žodžiu santykiams anksčiau ar vėliau ateis galas.  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Moonte @ 2015 06 03, 20:04)
Mane glumina, kad sioje temoje is suagusiu zmoniu komentuojanciu pateikta situacija, vaiko atzvilgiu liejasi tiek daug negatyvo. Jog sie neva suauge zmones rasantys apie pagarba, savo rasliavoje nepagarbiais epitetais koneveikia vaika... Ka tokie suage gali ismokinti vaika? Agresijos, bet tikrai ne pagarbos. Tai kodel stebimasi kadel vaikas taip elgiasi...

drinks_cheers.gif

QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:46)
Smėlio dėžės principu vadovaujatės? Kažkaip niekada nemačiau prasmės patapti tokiu pat, kaip tas, kuris man iš šono durnas ir neteisus atrodo. Ir niekaip nesuprantu, kodėl kiti tai laiko norma ir būtinybe mastau.gif

Taip, visokių gyvenime situacijų būna. O jei jus pastoviai visiems nusileidžiat, na tai sėkmės jums lotuliukas.gif

QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:17)
o tu kažkaip įsįivaizduoji, kad tu elgsies protingai ir durnius pagalvos "oho, kokia ji protinga, gerai nusileisiu jai"? Jei tavo kelyje pasitaikys keli durniai iš eilės, o tu neduosi jiems tinkamo atkirčio, žmonės ims galvoti ar tik tu ne pati durnė.

drinks_cheers.gif
Atsakyti