Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

Kaip kinai sakė: "Už gerą reikia atsilyginti geru, už blogą TEISINGAI" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 04, 09:10)
Kaip kinai sakė: "Už gerą reikia atsilyginti geru, už blogą TEISINGAI" smile.gif

Ir "teisingai" Jūsų nuomone yra patapt tuo pačiu padaru, kuris durnai elgiasi? Tada mūsų teisingumo sąvokos labai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:12)
Ir "teisingai" Jūsų nuomone yra patapt tuo pačiu padaru, kuris durnai elgiasi? Tada mūsų teisingumo sąvokos labai skiriasi 4u.gif

o tu kažkaip įsįivaizduoji, kad tu elgsies protingai ir durnius pagalvos "oho, kokia ji protinga, gerai nusileisiu jai"? Jei tavo kelyje pasitaikys keli durniai iš eilės, o tu neduosi jiems tinkamo atkirčio, žmonės ims galvoti ar tik tu ne pati durnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 04 birželio 2015 - 08:18
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:17)
o tu kažkaip įsįivaizduoji, kad tu elgsies protingai ir durnius pagalvos "oho, kokia ji protinga, gerai nusileisiu jai"? Jei tavo kelyje pasitaikis keli durniai iš eilės, o tu neduosi jiems tinbkamo atkirčio, žmonės ims galvoti ar tik tu ne pati durnė.

Klystat dėl to, ką aš įsivaizduoju, taip pat manydama, kad man rūpi, ką apie mane galvoja žmonės biggrin.gif

Kai matau dvi suaugusias bobas lojančias viena ant kitos, man jos atrodo durnės. Bet ar joms tai įdomu? Nu ne. Kiekviena jų įsivaizduoja esanti teisi biggrin.gif
Jei Jums tinka toks bendravimo su aplinkiniais būdas, kokį pasirinkot, tai valio smile.gif Kiekvieno teisė rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2015 - 08:24
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:22)
Klystat dėl to, ką aš įsivaizduoju, taip pat manydama, kad man rūpi, ką apie mane galvoja žmonės biggrin.gif

Jei Jums tinka toks bendravimo su aplinkiniais būdas, kokį pasirinkot, tai valio smile.gif Kiekvieno teisė rinktis.

nuo to, kaip kiti apie tave galvoja ir priklauso tai, kaip jie su tavimi elgiasi. Jei galvos, kad tu durnė, ir elgsis kaip su durne. Tik tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:25)
nuo to, kaip kiti apie tave galvoja ir priklauso tai, kaip jie su tavimi elgiasi. Jei galvos, kad tu durnė, ir elgsis kaip su durne. Tik tiek smile.gif

Nu vadinasi viskas tvarkoj. Niekas su manim kaip su durne nesielgia, tai matyt Jūsų prognozės nėra teisingos smile.gif

Žinot, būna darbe kad paskambina koks gyvenimu nusivylęs veikėjas ir pradeda kaltinti visus viskuo. Mano pokalbiai su jais baigiasi jų atsiprašymu už pasikarščiavimą, pasikeitimu nuomonėmis dėl susiklosčiusios situacijos ir abipusiu palinkėjimu gražiai praleisti dieną. Žinau, kas tokius pokalbius baigia abipusiais keiksmažodžiais. Galima ir lodytis, žinoma. Ne lygis gi išlaikyti ramią laikyseną, kai tave "puola" rolleyes.gif Kiekvienam savo, kaip jau ir minėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2015 - 08:33
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:27)
Nu vadinasi viskas tvarkoj. Niekas su manim kaip su durne nesielgia, tai matyt Jūsų prognozės nėra teisingos smile.gif

lyg durnius galėtų suprast, kada su juo elgiamasi kaip su durnium biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 04 birželio 2015 - 08:30
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 09:12)

Šita sentencija yra palikta kiekvieno interpretacijai, tai sena kinų patarlė, o ne mano nuomonė.
Dievaž tik parašyk sparnuotą frazę ir tuoj prikiš kokią nesąmonę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 04, 09:33)
Šita sentencija yra palikta kiekvieno interpretacijai, tai sena kinų patarlė, o ne mano nuomonė.
Dievaž tik parašyk sparnuotą frazę ir tuoj prikiš kokią nesąmonę doh.gif

Sorry, sumaišiau diskusijos dalyvius ir ne vietoj pridėjau savo interpretaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:30)
lyg durnius galėtų suprast, kada su juo elgiamasi kaip su durnium  biggrin.gif

Sakot ne? Aš kažkaip manau, kad net ir protiškai neįgalūs subtiliai jaučia žmones, kurie su jais elgiasi pagarbiai, o kurie paniekinamai. Nu bet galiu ir klysti, žinoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2015 - 08:35
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:35)
Sorry, sumaišiau diskusijos dalyvius ir ne vietoj pridėjau savo interpretaciją  4u.gif
Papildyta:
Sakot ne? Aš kažkaip manau, kad net ir protiškai neįgalūs subtiliai jaučia žmones, kurie su jais elgiasi pagarbiai, o kurie paniekinamai. Nu bet galiu ir klysti, žinoma smile.gif

tai, kad durnius toli gražu nėra protiškai neįgalus smile.gif tu painioji sąvokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 04, 09:49)
tai, kad durnius toli gražu nėra protiškai neįgalus smile.gif tu painioji sąvokas smile.gif

Gali būt. Gal galit patikslint durniaus sąvoką?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 06 04, 08:53)
Gali būt. Gal galit patikslint durniaus sąvoką?

na, matai, reiškia nebuvai sutikusi gyvenime durniaus smile.gif tai iš kur gali žinoti, kaip su juo elgsiesi?
Atsakyti