Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 18, 21:34)
O jus noretumet kad grynai tik JUSU vaiku vyras taip nemegtu ir lauktu, kada tik iseis? Nebutu skaudu?
Pasakysiu paprastai-nezinau kas butu jaigu butu. Jus man pasakykite ar jus tokio gyvenimo noretumete? Nesiskundziu,tik sakau kad sneketi visiems lengva,bet kada paciam taip vargu ar taip sneketu.
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 01, 12:24)
Tipinė pamotė ragana
Truputį pagailo tų vaikų...Turiu čia pažįstamą atvejį tokį kaip tamstos, laukė ir sulaukė kol vyro vaikai pagaliau išeis, nu ir išėjo, tik tėvas/vyras irgi iš paskos 

Juokiasi puodas kad katilas juodas😂 tik nereikia saipytis,niekas nieko nepaliks. Tamsta turbut gyvena laisva kaip paukste. Geriau jau zinok vienai kartais nei su vyro "turtu" .
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 17, 23:53)
Gal pamote visai ne ragana, gal labia nori graziai bendrauti su tais vyro paaugliais. Gal jie ten velniu priede ir baigia uzdusinti pamote savo paaugliskais bajeriais ir priesiskumu.
Pasakysiu saziningai,nei as Gera jiems nei bloga. Stengiuosi nesikisti,nematyti,yra tevai tegu jie ir auklejasi savo vaikus,as aukleju savo,ne Mano vaikai -ne Mano bedos;) tik Tiek kad gyvena po vienu stogu,bet ismokau gyventi nesinervuodama ir negirdedama ir nematydama😉