Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

Esu isitikinusi 99% kad tos kurios garsiai rekia kaip reikia ale myleti vyro vaikus Su jais negyvena. Jai jie atvaziuotu kartais tai as nieko pries,buciau pati geriausia pamote. Bet jie gyvena nuolat,ir netgi sitinge,o tai reiskia,kad as neturiu svetaines,turiu visa laika buti miegamajame,negaliu pasikviesti draugu ar ramiai ryte svetaineje atsigerti kavos. Nera jokiu mociuciu aplink,tad jie kiaurus metus buna man ant akiu ir turiu daugeli dalyku atsisakyti nes svetimas zmogus nuolat viska mato ir girdi. Vistiek buvau ir busiu blogiausia. Galiu 9 gerus dalykus padaryti,bet padaryk nors 1 ne taip,nekenciama busiu visa gyvenima,tad net nesistengiu buti gera,jau pavargau.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 18, 21:34)
O jus noretumet kad grynai tik JUSU vaiku vyras taip nemegtu ir lauktu, kada tik iseis? Nebutu skaudu?

Pasakysiu paprastai-nezinau kas butu jaigu butu. Jus man pasakykite ar jus tokio gyvenimo noretumete? Nesiskundziu,tik sakau kad sneketi visiems lengva,bet kada paciam taip vargu ar taip sneketu.
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 10 01, 12:24)
Tipinė pamotė ragana  biggrin.gif Truputį pagailo tų vaikų...Turiu čia pažįstamą atvejį tokį kaip tamstos, laukė ir sulaukė kol vyro vaikai pagaliau išeis, nu ir išėjo, tik tėvas/vyras irgi iš paskos  biggrin.gif

Juokiasi puodas kad katilas juodas😂 tik nereikia saipytis,niekas nieko nepaliks. Tamsta turbut gyvena laisva kaip paukste. Geriau jau zinok vienai kartais nei su vyro "turtu" .
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 17, 23:53)
Gal pamote visai ne ragana, gal labia nori graziai bendrauti su tais vyro paaugliais. Gal jie ten velniu priede ir baigia uzdusinti pamote savo paaugliskais bajeriais ir priesiskumu.

Pasakysiu saziningai,nei as Gera jiems nei bloga. Stengiuosi nesikisti,nematyti,yra tevai tegu jie ir auklejasi savo vaikus,as aukleju savo,ne Mano vaikai -ne Mano bedos;) tik Tiek kad gyvena po vienu stogu,bet ismokau gyventi nesinervuodama ir negirdedama ir nematydama😉
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 20:55)
Esu isitikinusi 99% kad tos kurios garsiai rekia kaip reikia ale myleti vyro vaikus Su jais negyvena. Jai jie atvaziuotu kartais tai as nieko pries,buciau pati geriausia pamote. Bet jie gyvena nuolat,ir netgi sitinge,o tai reiskia,kad as neturiu svetaines,turiu visa laika buti miegamajame,negaliu pasikviesti draugu ar ramiai ryte svetaineje atsigerti kavos. Nera jokiu mociuciu aplink,tad jie kiaurus metus buna man ant akiu ir turiu daugeli dalyku atsisakyti nes svetimas zmogus nuolat viska mato ir girdi. Vistiek buvau ir busiu blogiausia. Galiu 9 gerus dalykus padaryti,bet padaryk nors 1 ne taip,nekenciama busiu visa gyvenima,tad net nesistengiu buti gera,jau pavargau.

O tai jusu vyras jums ne svetimas? ne gimine gi, o kazkaip sugyvenat....
Atsakyti
Taip,bet vyra gali pasirinkti,o jo vaiku ne(tik nepasakokite man jau subrendusei moteriai) kad myli vyra tai turi ir jo vaikus myleti😂) be to mane vyras myli ir gerbia,o vaikai danti griezia,spec daznai daro tai kas man nepatinka,viskuo visada kaltina,vargu ar imanoma juos pamegti.
Papildyta:
Mes ne kazkaip sugyvename o graziai gyvename,tai labai geras zmogus(kuris gi vyras pasiima vaikus po skirybu? Juolab kada turi kita seima? Vienetai!!! O man medali reiktu pakabinti uz kantrybe.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 22:38)
Taip,bet vyra gali pasirinkti,o jo vaiku ne(tik nepasakokite man jau subrendusei moteriai) kad myli vyra tai turi ir jo vaikus myleti😂) be to mane vyras myli ir gerbia,o vaikai danti griezia,spec daznai daro tai kas man nepatinka,viskuo visada kaltina,vargu ar imanoma juos pamegti.
Papildyta:
Mes ne kazkaip sugyvename o graziai gyvename,tai labai geras zmogus(kuris gi vyras pasiima vaikus po skirybu? Juolab kada turi kita seima? Vienetai!!! O man medali reiktu pakabinti uz kantrybe.

del vyro jus teisi, retas taip daro.
o tas vyras kaip reaguoja i jusu santykius, vaikus gina ar jus? ar iesko kokiu kompromisu?
Atsakyti
Edasgi, o tie vaikai pas vyrą kada atsirado? Ar nuo pat jūsų bendravimo pradžios kartu gyveno?
Papildyta:
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 19:32)
Jokia as ne ragana,tik moteris kuri pagaliau nori gyventi savo gyvenima. Sakau pagaliau,nes niekada nesame gyvene be jo vaiku-NIEKADA!!!! Abejoju kad kuri noretu taip gyventi. As savo vaiku neturiu,abu vaikai yra musu abieju,tai va😉 pasmerkti ir nuteisti visi lb greiti. Beje jaip suejome vaikai gyveno Su mama,ne minties neturejau kad jie atsiras Mano gyvenime.

O kur dingo vaikų mama?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2015 11 18, 23:53)
del vyro jus teisi, retas taip daro.
o tas vyras kaip reaguoja i jusu santykius, vaikus gina ar jus? ar iesko kokiu kompromisu?

Budavo momentu kada gindavo tai mane tai vaikus,visko buvo,bet dbr stengiasi nesikisti,juolab kad mes ir nesipykstam su vaikais,kartais apsizidziuojam,tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 23:31)
Budavo momentu kada gindavo tai mane tai vaikus,visko buvo,bet dbr stengiasi nesikisti,juolab kad mes ir nesipykstam su vaikais,kartais apsizidziuojam,tik tiek.

Edasi,pas mane ta pati situacija.Vyro dukra su puszenciu gyvena su mumis.Nemegsta manes nuo mazens.Kad ir kiek jai duociau ir bendrauciau pasipucia kaip pugzlys ir sedi susiraukus.Ismokau nekreipti demesio.Sedi tegul sedi.Pasiulau nenori nereikia.Ismok ir tu nekreipti demesio.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 19, 01:47)
Edasi,pas mane ta pati situacija.Vyro dukra su puszenciu gyvena su mumis.Nemegsta manes nuo mazens.Kad ir kiek jai duociau ir bendrauciau pasipucia kaip pugzlys ir sedi susiraukus.Ismokau nekreipti demesio.Sedi tegul sedi.Pasiulau nenori nereikia.Ismok ir tu nekreipti demesio.

Senai nebekreipiu😛 amzinai nelaiminga. Tik kad gyvena ant akiu,nematyciau taip daznai tai isviso 100-tas metu butu😎
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 21:38)
O man medali reiktu pakabinti uz kantrybe.

Tai ir pasikabink, bent juom galėsi džiaugtis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(edasgi @ 2015 11 18, 21:38)
(kuris gi vyras pasiima vaikus po skirybu? Juolab kada turi kita seima? Vienetai!!!

Nesupratau, skirdamasis gerasis vyras jau turėjo kitą šeimą g.gif
Atsakyti
edasgi, labai uzjauciu. Kaip ir galetumet buti laiminga salia mylincio ir mylimo vyro, bet vat kazkieno egojizmas auksciau uz tecio laime ir ramybe seimoje. O kodel vaiku mama neaugina savo atzalu, kodel vaikai gyvena tik pas teva? Turbut tokia pati egoiste, juk patogiau gyventi vienai. Nera vaiku, near problem, ramybe ir palaima. As savo vaiku nenumesciau buvusiam vyrui, kazkaip tai neteisinga ir keista.
Rasele, tie paaugliai yra didziausi egoistai ir jiems giliai susispjauti, kad tetis su sia moterimi yra laimingas. Vaikeliai butu laimingesni, jei pamotes nebutu, o, kad tetis butu vienisas ir nelaimingas - jiems giliai pofik. Tai yra egojizmas, o ne pamotes kalte, kad neranda I ju sirdi kelio. Nera to kelio, uzzeles jis piktzolemis.
Kiek sipratau, jusu situacija panasi ir gyvenate su vyru, kuris jau turi vaiku? Jei taip ir jus gerai sutariate su jo vaikais, tai dar nereiskia, kad esate supermoteris ar superprotinga pamote, radusi kelia I ju sirdis. Gal tie vaikai iesiog labai gerai isaukleti ir ju mama ne purvus pila ant buvusio vyro, o normaliai jiems aiskina apie gyvenima ir teisingai aukleja savo vaikus. Juolabiau, kad edasgi neisskyre vaiku mamos su teciu, tai ko jie cia ragus ir ozius rodo? Kuom si moteris pries juos nusikalto? Cia egoizmas, nes jiems butu patogiau, kad pamote neegzistuotu. Ir nesvarbu, ar tai edasgi, ar kokia kita. Tokiems vaikams net ir geroji feja neitiktu, nes jie ziuri tik savo interesu ir savo patogumo. Kam gi cia galvoti apie tecio laime? Tetis gali ir virnisas pabuti, ane?
Apie paaugliu egoizma ir motinu padaryta itaka (pilant purvus ant buvusio vyro) kalbu ne is lempos. Dirbau butent su vaikais ir jaunimu, todel zinau ka sakau. Vaikai yra tevu elgesio atspindys. Jei mama nesidergtu ant vaiku tevo ir nekirsintu pries pamote, o normaliai aukletu savo vaikus, jie niekada sitaip nesielgtu ir galvotu ne tik apie savo patoguma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 20 lapkričio 2015 - 16:11
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 20, 16:08)
Kiek sipratau, jusu situacija panasi ir gyvenate su vyru, kuris jau turi vaiku? Jei taip ir jus gerai sutariate su jo vaikais, tai dar nereiskia, kad esate supermoteris ar superprotinga pamote, radusi kelia I ju sirdis.

Iš kūr jūs taip gerai žinot šitos šeimos reikalus g.gif Kokia ten motina, ką jinai sako ar daro ir kad vaikai egoistai? At atlikinėjot psichologinius testus su jais? Mano vyro vaikai suaugę, bet mano vyras augina mano vaikus, ir nieko panašaus nevyksta ačiū Dievui kaip čia medalio nusipelniusi madam pasakoja. Matau čia tik beribį abejingumą vienų kitiems šioje šeimoje o ne medalio vertą šeimos modelį. Ir vyrai ne visada pasiima vaikus nes jie labai geri, o dažnai juos tiesiog išplėšia iš motinos kerštaudami ar dar kokių nors paskatų. Nesu aš nei supermoteris nei dar kasnos, esu paprastas žmogus, siekiantis aplinkoje darnos, kad visiems būtų gerai ir ypač, kad būtų paisoma vaikų poreikių. Jiems tai yra svarbiausia kad neužaugtų suluošintos psichikos, neapykantos pilnais žmonėmis. Abejingumas problemos neišspręs, o tik ją pavers lėtine. Man sunkiai suvokiama kaip galima visiems gyvent po vienu stogu, bet laikyti svetimais, ypač vaikus ir juos ignoruoti. Jūs vis baksnojat į tariamą priežastį, nors neaišku kiek ji teisinga, o mano pozicija, kad reikia ieškoti išeičių ir keistis, tuomet ir situacija pasikeis.
Ir apskritai čia rašoma kad vaikai gyvena su tėvu, tai prie ko čia ta mama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 20 lapkričio 2015 - 18:05
Rasele, bet kokiu atveju, jus esate labia kategoriska. Kaip ten yra - neaisku, bet is jusu puses dvelkia tik kaltinimai pamotei ir visa kalte suverciama jai.
Jau sakiau, kad dirbau su vaikais. Pamociu ir vaiku santykiuose pagrindinis darbas buvo su tevais. Pirmiausia jiems turedavau isaiskinti, kad vaikams jau skirybos yra didele trauma, tad abu tevai turi labia galvoti ka sako apie antraja puse, girdint vaikams ir tik ju elgesys bei kalbos itakoja vaiku elgesi bei psichika. Jus net neisivaizduojate, kiek daug atveju, kai vaiku negatyvu elgesi isprovokuoja butent mamos. Vaikai labia reaguoja I motinos emocine busena bei jos issakomus zodzius.
Mano tevai issiskyre kai man buvo 7 metai. Mano mama niekada gyvenime nera pasakiusi nei vieno blogo zodzio apie teti, nors jis buvo kaltas del skirybu. Net kai jo gyvenime atsirao moteris su savo dukryte, mano mama stengdavosi graziai apie ji kalbeti, kuomet as piktinausi, kad tetis manes nebeaplanko. Stai toks elgesys yra vaiku normalaus elgesio garantas. Nebuvo mano tetis tecio pavyzdziu, bet mano mamos elgesio deka, as nejauciau pagiezos nei jo moteriai, nei jos mergaitei. Ir slaugiau as ji iki pat mirties, rupinausi ir nebuvo pas mane mintyse niekam pykcio.
Atsakyti