Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

QUOTE(Nidulia @ 2015 11 20, 18:47)
Rasele, bet kokiu atveju, jus esate labia kategoriska. Kaip ten yra - neaisku, bet is jusu puses dvelkia tik kaltinimai pamotei ir visa kalte suverciama jai.
Jau sakiau, kad dirbau su vaikais.

Aš ne kategoriška, o tik nepaklūstu tamstos nuomonei, kad vaikai yra velniai. Ir man labai gaila, kad tokios kaip jūs dirba su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 20, 18:47)
Mano tevai issiskyre kai man buvo 7 metai. Mano mama niekada gyvenime nera pasakiusi nei vieno blogo zodzio apie teti, nors jis buvo kaltas del skirybu. Net kai jo gyvenime atsirao moteris su savo dukryte, mano mama stengdavosi graziai apie ji kalbeti, kuomet as piktinausi, kad tetis manes nebeaplanko. Stai toks elgesys yra vaiku normalaus elgesio garantas. Nebuvo mano tetis tecio pavyzdziu, bet mano mamos elgesio deka, as nejauciau pagiezos nei jo moteriai, nei jos mergaitei. Ir slaugiau as ji iki pat mirties, rupinausi ir nebuvo pas mane mintyse niekam pykcio.

Jūsų pačios psichika pažeista, todėl vertinat panašias situacijas pagal savo prizmę. Iš kur žinot kad jūsų tėvas buvo kaltas dėl šeimos iširimo? Ir manot kad jūsų mama didvyrė kad nepasakė to, ką jūs pati žinot? Pati esat palikto vaiko sindromo auka, tai kam siena stojat už kitus suaugusius, jeigu pačios tėvas nebuvo idealus? Manot padarėt žygdarbį kad neturėjot galimybės išreikšti savo jausmų, širdgėlos, pykčio ir visą tą apsurdą išgyvenot viena pati? Jūs nejaučiat pagiežos viešai, bet jaučiat nuoskaudą ir visada ją jausit. Ir slaugėt nes jautėtės skolinga meilės, tos, kurios jis jums nedavė. Rūpinotės, nes pačiai trūko meilės. Vat apie tai ir kalba. Viskas sukasi ratu...
P.S mano giminėje nuo seniausių šaknų nėra išsiskyrusių šeimų. Mano pirmoji. Tai yra daug baisiau negu tamstos eilinė tarybinės šeimos istorija.
..Įsivaizduoju kaip jūsų mamai širdį skaudėjo kai jį slaugėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 20 lapkričio 2015 - 22:21
Pati tu esi auka. Puikiai zinau ir maciau ka dare mano tetis, todel atsakau uz savo zodzius. Ir nereikia cia svaidytis didziais zodziais, auka. Mano mama slauge mano teti kartu su manim. Ka tamsta galit komentutoti mano atzvilgiu, budama issiskyrusio vyro antra zmona? Maziau beletristikos, nes jau graudu nuo tamstos moralu ir "tiesos zodzio". Ko gi negyvenot su pirmuoju vyru, teisuole?
Visose temose tokia "teisuole", kad net bloga darosi. Jus gal robotas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 lapkričio 2015 - 01:35
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 20, 20:01)
Iš kūr jūs taip gerai žinot šitos šeimos reikalus  g.gif Kokia ten motina, ką jinai sako ar daro ir kad vaikai egoistai? At atlikinėjot psichologinius testus su jais? Mano vyro vaikai suaugę, bet mano vyras augina mano vaikus, ir nieko panašaus nevyksta ačiū Dievui  kaip čia medalio nusipelniusi madam pasakoja. Matau čia tik beribį abejingumą vienų kitiems šioje šeimoje o ne medalio vertą šeimos modelį. Ir vyrai ne visada pasiima vaikus nes jie labai geri, o dažnai juos tiesiog išplėšia iš motinos kerštaudami ar dar kokių nors paskatų. Nesu aš nei supermoteris nei dar kasnos, esu paprastas žmogus, siekiantis aplinkoje darnos, kad visiems būtų gerai ir ypač, kad būtų paisoma vaikų poreikių. Jiems tai yra svarbiausia kad neužaugtų suluošintos psichikos, neapykantos pilnais žmonėmis. Abejingumas  problemos neišspręs, o tik ją pavers lėtine. Man sunkiai suvokiama kaip galima visiems gyvent po vienu stogu, bet laikyti svetimais, ypač vaikus ir juos ignoruoti. Jūs vis baksnojat į tariamą priežastį, nors neaišku kiek ji teisinga, o mano pozicija, kad reikia ieškoti išeičių ir keistis, tuomet ir situacija pasikeis.
Ir apskritai čia rašoma kad vaikai gyvena su tėvu, tai prie ko čia ta mama  doh.gif

Nu i supermoteri man tamsta tai tikrai toli grazu nepanasi,greiciau jau i neismanele situose reikaluose.Kodel??? Nes as nepaisau tokiu nuomoniu zmoniu kaip tamstos,nes kaip pati sakei vyro vaikai uzauge,vyras augina jusu vaikus,ka gali nusimanyti apie vyro vaikus isviso? Ogi nieko!!!!!Rekti garsiai kaip reikia daryti tai visi moka.Augina jusu vaikus-viskas tuo ir pasakyta,reiktu auginti vyro-va tada ir padidkutuociau.O kalba eina ne apie mazus grazius mielus vaikucius o apie 14-18 metu pauglius!!!!! Sau sveikatos del ju negadinsiu.Gyvenu kaip butu gerai man,o ne jiems,nes as dar noriu savo vaikus uzauginti.
Tie patys vaikai paliko savo motina,nes ji svelniai tariant megsta isgerineti,o va teva smerkia kam paliko isgerinejancia ir visa kita darancia ju mama,jie meliau noretu ji matyti nelaiminga,bet svarbu kad salia ju,daug vaiku yra savanaudziai,ir egoistai,todel kartais reikia paisyti daugiau saves,o ne visa save atiduoti jiems(juolab kada jie net nera tavo vaikai)
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 21, 00:13)
Jūsų pačios psichika pažeista, todėl vertinat panašias situacijas pagal savo prizmę. Iš kur žinot kad jūsų tėvas buvo kaltas dėl šeimos iširimo? Ir manot kad jūsų mama didvyrė kad nepasakė to, ką jūs pati žinot? Pati esat palikto vaiko sindromo auka, tai kam siena stojat už kitus suaugusius, jeigu pačios tėvas nebuvo idealus? Manot padarėt žygdarbį kad neturėjot galimybės išreikšti savo jausmų, širdgėlos, pykčio ir visą tą apsurdą išgyvenot  viena pati? Jūs nejaučiat pagiežos viešai, bet jaučiat nuoskaudą ir visada ją jausit. Ir slaugėt nes jautėtės skolinga meilės, tos, kurios jis jums nedavė. Rūpinotės, nes pačiai trūko meilės. Vat apie tai ir kalba. Viskas sukasi ratu...
P.S mano giminėje nuo seniausių šaknų nėra išsiskyrusių šeimų. Mano pirmoji. Tai yra daug baisiau negu tamstos eilinė tarybinės šeimos istorija.
..Įsivaizduoju kaip jūsų mamai širdį skaudėjo kai jį slaugėt...

kaip jus galite apie kita seima sakyti kad tai eiline tarnybine seima,o va mano!!!!!!! Ir ka mano???????? Vyras su tokia ragana gyventi nepanoro,issiskyrusi varksele,taip tokioms ir reikia!!!!! Vaikus augina svetimas dede,kur geriau augintu nuosavas tevas. Nepasiseke gyvenimelis,geda seimai!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 20, 22:13)
* Iš kur žinot kad jūsų tėvas buvo kaltas dėl šeimos iširimo?

**Tai yra daug baisiau negu tamstos eilinė tarybinės šeimos istorija.

*Tai gal zino, jei raso? Ar jum atrodo, kad vaikas aklas durnas ir kurcias, kad nemato, kas jo seimoj dedasi?
** o sitas tai bent pajuokino lotuliukas.gif tarybines seimos istorija lotuliukas.gif o tai tik tada tokios istorijos budavo, dabar tai jau ne? Kuo jau ta "tarybines seimos istorija" negalima siais laikais? Kuo ji tokia "tarybine"?
Atsakyti
Aš negalėčiau gyventi kartu su vyro vaikais. Man būtų per sunku morališkai. Tarsi turi būti jų drauge, bet kartu ir neužmiršti, jog nesi mama. Gali su jais pramogauti, bet negali barti ir auklėti, nes "čia jau ne tavo reikalas" t.t. Ne, ačiū tokio vargo tikrai nenorėčiau nei už ką schmoll.gif Jei ir pati būčiau vieniša mama, vargu, ar norėčiau kokiam vienišam vyrui primesti save su bonusu. Nepritariu ir tam, kad neva, jei myli žmogų, tai myli ir JO vaikus. Absurdas. Vaikai atskiri individai ir meilė jiems visiškai nepriklauso nuo to, kiek yra mylimas jų tėvas/mama. Kai pažiūri iš šono... kiek dramų, kiek nesusipratimų, kartėlio ir santų barbarbų tokiose šeimose. Oi, vargeli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 21 lapkričio 2015 - 15:34
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 21, 17:33)
Aš negalėčiau gyventi kartu su vyro vaikais. Man būtų per sunku morališkai. Tarsi turi būti jų drauge, bet kartu ir neužmiršti, jog nesi mama. Gali su jais pramogauti, bet negali barti ir auklėti, nes "čia jau ne tavo reikalas" t.t. Ne, ačiū tokio vargo tikrai nenorėčiau nei už ką schmoll.gif  Jei ir pati būčiau vieniša mama, vargu, ar norėčiau kokiam vienišam vyrui primesti save su bonusu. Nepritariu ir tam, kad neva, jei myli žmogų, tai myli ir JO vaikus. Absurdas. Vaikai atskiri individai ir meilė jiems visiškai nepriklauso nuo to, kiek yra mylimas jų tėvas/mama. Kai pažiūri iš šono... kiek dramų, kiek nesusipratimų, kartėlio ir santų barbarbų tokiose šeimose. Oi, vargeli doh.gif

Pritariu 1000% tik deja pati gyvenu. Bet kada suejome kartu zinojau kad yra tie vaikai,bet apie tai kad jie ateis gyventi pas mus ne kalbos nebuvo. Jie gyveno su mama,tik po keleriu metu kada pradejo mama nusivazineti vienas atejo,po keliu metu ir antras uzsimane. Buciau is pat pradziu zinojusi,kazin ar buciau ejusi .
Atsakyti
Ir as negaleciau taip gyventi, jei vyro vaikai, neziurint mano pastangu, rodytu ragus ie siktu ant galvos.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 21, 17:33)
Aš negalėčiau gyventi kartu su vyro vaikais. Man būtų per sunku morališkai. Tarsi turi būti jų drauge, bet kartu ir neužmiršti, jog nesi mama. Gali su jais pramogauti, bet negali barti ir auklėti, nes "čia jau ne tavo reikalas" t.t. Ne, ačiū tokio vargo tikrai nenorėčiau nei už ką schmoll.gif  Jei ir pati būčiau vieniša mama, vargu, ar norėčiau kokiam vienišam vyrui primesti save su bonusu. Nepritariu ir tam, kad neva, jei myli žmogų, tai myli ir JO vaikus. Absurdas. Vaikai atskiri individai ir meilė jiems visiškai nepriklauso nuo to, kiek yra mylimas jų tėvas/mama. Kai pažiūri iš šono... kiek dramų, kiek nesusipratimų, kartėlio ir santų barbarbų tokiose šeimose. Oi, vargeli doh.gif

Patikekit koks vargelis biggrin.gif net nera tokiu baisiu zodziu tokiai situacijai aprasyt biggrin.gif belieka tik zegnotis arba skyrybos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(edasgi @ 2015 11 21, 17:52)
Pritariu 1000% tik deja pati gyvenu. Bet kada suejome kartu zinojau kad yra tie vaikai,bet apie tai kad jie ateis gyventi pas mus ne kalbos nebuvo. Jie gyveno su mama,tik po keleriu metu kada pradejo mama nusivazineti vienas atejo,po keliu metu ir antras uzsimane. Buciau is pat pradziu zinojusi,kazin ar buciau ejusi .

As gyvenu su vyru ir jo 3 metu vaiku , nes jo mama paliko savo vaika .tai zinokit baisiau nei baisu , neimanoma but namie...
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 11 21, 16:13)
*Tai gal zino, jei raso? Ar jum atrodo, kad vaikas aklas durnas ir kurcias, kad nemato, kas jo seimoj dedasi?
** o sitas tai bent pajuokino  lotuliukas.gif tarybines seimos istorija  lotuliukas.gif o tai tik tada tokios istorijos budavo, dabar tai jau ne? Kuo jau ta "tarybines seimos istorija" negalima siais laikais? Kuo ji tokia "tarybine"?

Zinokit vaikas daznai nesuvokia tikrosios seimos skirybu priezasties ir visada kaltina isejusiji,nes paliktoji puse dazniausiai net nesamoningai bet nustatineja ta vaika pries palikusiji.Pas mano tevus taip buvo,pas mano vyra taip yra.Ir tik kaip vaikai suauga buna kad tas suvokimas ateina,bet buna kad ir ne.Mano viena podukra puikiai zino kame buvo reikalas,o mazajai,nors ir 25 metu,to suvokimo dar nera.Mes daznai nezinome kas tarp tu tevu dedasi ir patys su vaikais ne viskuo dalinames.
Bet bukim biedni bet teisingi kad kurdamos seima su 30-40-50 metu vyrais butu naivu rasti juos bevaikius.Nereikia ju vaiku myleti bet sugyventi tikrai imanoma.
Papildyta:
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2015 11 24, 10:13)
Patikekit koks vargelis biggrin.gif net nera tokiu baisiu zodziu tokiai situacijai aprasyt biggrin.gif belieka tik zegnotis arba skyrybos biggrin.gif
Papildyta:

As gyvenu su vyru ir jo 3 metu vaiku , nes jo mama paliko savo vaika .tai zinokit baisiau nei baisu , neimanoma but namie...

O tai ka tas trimetis gali padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2015 11 24, 09:13)
Papildyta:

Man tai baisiau nei baisu skaityti. Juk trimetis yra visiškas leliukas. Be jokio blogio savyje, švari lenta. Va ką tu į jį įrašysi, tą ir turėsi. Gali tapti mama jam. Arba ja kančia, jo skriaudėja. Nes jis yra tikrai visiškai atviras priimti bet ką, tiek meilę, tiek neapykantą
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 11 24, 12:18)
Man tai baisiau nei baisu skaityti. Juk trimetis yra visiškas leliukas. Be jokio blogio savyje, švari lenta. Va ką tu į jį įrašysi, tą ir turėsi. Gali tapti mama jam. Arba ja kančia, jo skriaudėja. Nes jis yra tikrai visiškai atviras priimti bet ką, tiek meilę, tiek neapykantą

drinks_cheers.gif .Tikrai varksas vaikas pas tokia pakliuves.Ka tas vyras galvoja?Tas " PABAISA " trimetis jeigu su meile ir atsidavimu uzaugintas dar ir pacia gali ateityje uz galvos ir siknos tempti per gyvenima,nes nezinome kas mums toje ateityje gali nutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 24 lapkričio 2015 - 11:42