QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 20, 20:01)
Iš kūr jūs taip gerai žinot šitos šeimos reikalus

Kokia ten motina, ką jinai sako ar daro ir kad vaikai egoistai? At atlikinėjot psichologinius testus su jais? Mano vyro vaikai suaugę, bet mano vyras augina mano vaikus, ir nieko panašaus nevyksta ačiū Dievui kaip čia medalio nusipelniusi madam pasakoja. Matau čia tik beribį abejingumą vienų kitiems šioje šeimoje o ne medalio vertą šeimos modelį. Ir vyrai ne visada pasiima vaikus nes jie labai geri, o dažnai juos tiesiog išplėšia iš motinos kerštaudami ar dar kokių nors paskatų. Nesu aš nei supermoteris nei dar kasnos, esu paprastas žmogus, siekiantis aplinkoje darnos, kad visiems būtų gerai ir ypač, kad būtų paisoma vaikų poreikių. Jiems tai yra svarbiausia kad neužaugtų suluošintos psichikos, neapykantos pilnais žmonėmis. Abejingumas problemos neišspręs, o tik ją pavers lėtine. Man sunkiai suvokiama kaip galima visiems gyvent po vienu stogu, bet laikyti svetimais, ypač vaikus ir juos ignoruoti. Jūs vis baksnojat į tariamą priežastį, nors neaišku kiek ji teisinga, o mano pozicija, kad reikia ieškoti išeičių ir keistis, tuomet ir situacija pasikeis.
Ir apskritai čia rašoma kad vaikai gyvena su tėvu, tai prie ko čia ta mama
Nu i supermoteri man tamsta tai tikrai toli grazu nepanasi,greiciau jau i neismanele situose reikaluose.Kodel??? Nes as nepaisau tokiu nuomoniu zmoniu kaip tamstos,nes kaip pati sakei vyro vaikai uzauge,vyras augina jusu vaikus,ka gali nusimanyti apie vyro vaikus isviso? Ogi nieko!!!!!Rekti garsiai kaip reikia daryti tai visi moka.Augina jusu vaikus-viskas tuo ir pasakyta,reiktu auginti vyro-va tada ir padidkutuociau.O kalba eina ne apie mazus grazius mielus vaikucius o apie 14-18 metu pauglius!!!!! Sau sveikatos del ju negadinsiu.Gyvenu kaip butu gerai man,o ne jiems,nes as dar noriu savo vaikus uzauginti.
Tie patys vaikai paliko savo motina,nes ji svelniai tariant megsta isgerineti,o va teva smerkia kam paliko isgerinejancia ir visa kita darancia ju mama,jie meliau noretu ji matyti nelaiminga,bet svarbu kad salia ju,daug vaiku yra savanaudziai,ir egoistai,todel kartais reikia paisyti daugiau saves,o ne visa save atiduoti jiems(juolab kada jie net nera tavo vaikai)
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 21, 00:13)
Jūsų pačios psichika pažeista, todėl vertinat panašias situacijas pagal savo prizmę. Iš kur žinot kad jūsų tėvas buvo kaltas dėl šeimos iširimo? Ir manot kad jūsų mama didvyrė kad nepasakė to, ką jūs pati žinot? Pati esat palikto vaiko sindromo auka, tai kam siena stojat už kitus suaugusius, jeigu pačios tėvas nebuvo idealus? Manot padarėt žygdarbį kad neturėjot galimybės išreikšti savo jausmų, širdgėlos, pykčio ir visą tą apsurdą išgyvenot viena pati? Jūs nejaučiat pagiežos viešai, bet jaučiat nuoskaudą ir visada ją jausit. Ir slaugėt nes jautėtės skolinga meilės, tos, kurios jis jums nedavė. Rūpinotės, nes pačiai trūko meilės. Vat apie tai ir kalba. Viskas sukasi ratu...
P.S mano giminėje nuo seniausių šaknų nėra išsiskyrusių šeimų. Mano pirmoji. Tai yra daug baisiau negu tamstos eilinė tarybinės šeimos istorija.
..Įsivaizduoju kaip jūsų mamai širdį skaudėjo kai jį slaugėt...
kaip jus galite apie kita seima sakyti kad tai eiline tarnybine seima,o va mano!!!!!!! Ir ka mano???????? Vyras su tokia ragana gyventi nepanoro,issiskyrusi varksele,taip tokioms ir reikia!!!!! Vaikus augina svetimas dede,kur geriau augintu nuosavas tevas. Nepasiseke gyvenimelis,geda seimai!!!!!!!!!