Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

QUOTE(Gintariukasss3 @ 2015 11 24, 08:13)
Patikekit koks vargelis biggrin.gif net nera tokiu baisiu zodziu tokiai situacijai aprasyt biggrin.gif belieka tik zegnotis arba skyrybos biggrin.gif
Papildyta:

As gyvenu su vyru ir jo 3 metu vaiku , nes jo mama paliko savo vaika .tai zinokit baisiau nei baisu , neimanoma but namie...

Gal vaikas yra hipperaktyvus,juk ir savi vaikai kartais is pusiausvyros mamas isveda ir aukles nuo darbo su vaikais pavargsta,gal ne vaiko ,o vyro kalte,kad namuose nesinori but......teko gyventi su vyro vaikais ,dziaugiuosi,kad nebuvo ir iki siol nera tarpusavio atstumimo ir priesiskumo,man ju aukleti ,barti nesinorejo ir nereikejo,ta ju tevai atlikdavo,vaikai noredavo pagyvent pas teti ir nuo pirmu dienu sutarem kaip trys tarakonai,bet is vaiku visada jauciau prisitaikyma, pataikavima,todel buvo lengva ir neskaudu laika,simpatijas,ir pinigelius jiems dalinti,{motiniska meile neiissiskyre),vyras visada dekoja ir apsimeta pavydinciu musu santykiu,bet nezinau kaip butu nutike,jeigu jie kitaip elgesi,greiciausiai-skyrybos
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 11 24, 10:54)
Zinokit vaikas daznai nesuvokia tikrosios seimos skirybu priezasties ir visada kaltina isejusiji,nes paliktoji puse dazniausiai net nesamoningai bet nustatineja ta vaika pries palikusiji.O tai ka tas trimetis gali padaryti?

Pasikartosiu. Mama niekada manes nenustatinejo ir blogu zodziu nepamonejo tecio. O del priezasciu matymo, tai kuomet matai nuolat griztanti girtuteli teti ir dar smurtaujanti, tai nemanau, kad cia vaikas ne taip suprato tevu skirybas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 24, 19:35)
Pasikartosiu. Mama niekada manes nenustatinejo ir blogu zodziu nepamonejo tecio. O del priezasciu matymo, tai kuomet matai nuolat griztanti girtuteli teti ir dar smurtaujanti, tai nemanau, kad cia vaikas ne taip suprato tevu skirybas.

As to netaikau Jums.As rasiau DAZNAI.Ne visi gi skiriasi del gerimo ar kitu akyvaizdziu dalyku,daznai buna kad is paziuros idealios seimos isyra.O mano tetis niekada negere,o mama visada nustatinejo,vyro zmona irgi netesiogiai bet nustatija.Turiu dar kruvas pavyzdziu kur taip vyksta.Kadangi pati is gyvenau tevu skirybas be galo daug skaitau apie seimos psichologija.Bet kiekvienas atvejis individualus.
Atsakyti
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2015 11 24, 09:13)
Patikekit koks vargelis biggrin.gif net nera tokiu baisiu zodziu tokiai situacijai aprasyt biggrin.gif belieka tik zegnotis arba skyrybos biggrin.gif
Papildyta:

As gyvenu su vyru ir jo 3 metu vaiku , nes jo mama paliko savo vaika .tai zinokit baisiau nei baisu , neimanoma but namie...

jetus moteriškė, tau kankinės dalia teko, na bet gi savo noru ėjai ir žinojai console.gif
juo kauju ne kiek negaila, butu blogai senai teptum slides, reiskias yra kas laiko tik vatas vaikiukas but gerai kur nors isgaraves butu ane? biggrin.gif
Atsakyti
Labai pagailo butent to vaikiuko.
nu niekaip neisivaizduoju kaip tokio amziaus mazylis galu but toks jau blogis. Kitas klausimas-nuostata i ji.

QUOTE(xxkamane @ 2015 11 25, 08:35)
jetus moteriškė, tau kankinės dalia teko, na bet gi savo noru ėjai ir žinojai console.gif
juo kauju ne kiek negaila, butu blogai senai teptum slides, reiskias yra kas laiko tik vatas vaikiukas but gerai kur nors isgaraves butu ane? biggrin.gif

Atsakyti

[/quote]
Paaiškinkite, ką tas vaikas daro? Kažkaip nelabai eina suvokti...
Atsakyti
[quote=Kasniuke,2015 11 25, 13:48]
[/quote]
Paaiškinkite, ką tas vaikas daro? Kažkaip nelabai eina suvokti...
[/quote]
egzistuoja ir to pamotei pakanka, kad jo "nevirškinti".
ypač sunkios dalios vaikutis kuris nei motinai nei kam kitam nereikalingas.

idomu kaip ji moteriskęerzina vyro vaikas, jei pačios toks pat? g.gif
na paaiškinkit man nesupratingai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 25 lapkričio 2015 - 15:10
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 21, 01:19)
Ko gi negyvenot su pirmuoju vyru, teisuole?
Visose temose tokia "teisuole", kad net bloga darosi. Jus gal robotas?

O, parėjau iš užjūrio o čia tokios aistros biggrin.gif Atsakysiu trumpai, kad vyras pasitaikė iš totalios kurvinykų šeimos, kur viena moteris- ne moteris, deje tas išryškėjo tik jam subrendus ir pasiekus 30 metų amžių. Ir visose temose, kur turiu ką pasakyti, sakau iš savo gyvenimo patirties. Ir tokios daugeliui nelinkiu. O vat tamstai linkiu ir vaikų tavo geriau tegul tai nepaliečia.
Papildyta:
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 21, 15:33)
Aš negalėčiau gyventi kartu su vyro vaikais. Man būtų per sunku morališkai. Tarsi turi būti jų drauge, bet kartu ir neužmiršti, jog nesi mama. Gali su jais pramogauti, bet negali barti ir auklėti, nes "čia jau ne tavo reikalas" t.t. Ne, ačiū tokio vargo tikrai nenorėčiau nei už ką schmoll.gif  Jei ir pati būčiau vieniša mama, vargu, ar norėčiau kokiam vienišam vyrui primesti save su bonusu. Nepritariu ir tam, kad neva, jei myli žmogų, tai myli ir JO vaikus. Absurdas. Vaikai atskiri individai ir meilė jiems visiškai nepriklauso nuo to, kiek yra mylimas jų tėvas/mama. Kai pažiūri iš šono... kiek dramų, kiek nesusipratimų, kartėlio ir santų barbarbų tokiose šeimose. Oi, vargeli doh.gif

Nesubrendėlė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2015 11 21, 20:18)
Ir as negaleciau taip gyventi, jei vyro vaikai, neziurint mano pastangu, rodytu ragus ie siktu ant galvos.

Tai labai žemai tamstos galva yra, jei vaikas apšikt pasiekia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2015 11 24, 09:13)
Papildyta:

Čia iš viso be komentarų. Trijų metų vaikas tik formuoja savo pasaulėjautą ir charakterį, ir neduok Dieve tokį žmogų šalia kaip tamsta...
...Baisu skaityt šitą forumą, ne supermamos o monstrų būrelis kažkoks. Suluošinta mūsų visuomenė iki pašaknų, moterys kaip zombiai kažkokie, iš esmės nieko nemyli, tik taikosi ką nodobt, paskerst, net trimečiai kaip tautos priešai. Baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 25 lapkričio 2015 - 19:20
QUOTE(xxkamane @ 2015 11 25, 08:35)

O tai neaišku kas laiko? Taigi bapkių JOS vaiko išlaikymui duoda ir rūpinasi ne tik ja, bet ir JOs "bagažu", arba apskritai į savo namus vyrukas priglaudė ir eit nėra kur, nes savo nieko neturi, o gal nuomoja butą kartu, bet už nuomą tas niekadėjas su savo velniuku moka, tai va ir tenka kentėt lotuliukas.gif Nu kur betepti tas slides, jei renkiesi vyrą pagal piniginę ir naudą, o jo vaikai tai tik į konteinerį išmest kaip trukdo doh.gif
Atsakyti
O man atrodo, kaip tik labai brandu žinoti, ko tikrai nenori, kas tikrai nepatinka... ir taip ačiū, bet svetimų vaikų aš tikrai nenoriu auginti ir diedo su su tokiais bonusais man reikėtų mažiausiai, kaip ir aš pati nelipčiau prie bevaikio vyro su savais vaikais. Lyg per mažai gyvenime rūpesčių būtų, kad dar tokią naštą užsidėt ant pečių biggrin.gif Užsikrovei ant savo kupros svetimus vaikus, tai ir taikykis prie jų, nors tokių vaikų akyse pamotė visada bus tik prielipa prie tėvo, kurį nustūmė jų mamą. Lieji ant kitų savo tulžį ir kartėlį dėl nenusisekusios santuokos ir pavydi tiems, kas gyvena su pirmuoju vyru, ir tikrais vaikais, nes tai yra siekiamybė visiems mąstantiems žmonėms, o ne būti pamote ir n-kelinta žmonele, kaip tamsta mirksiukas.gif Kelinta ten sakei esi žmona? penkta, šešta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miškų avietė: 25 lapkričio 2015 - 19:45
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 11 25, 21:37)
O man atrodo, kaip tik labai brandu žinoti, ko tikrai nenori, kas tikrai nepatinka... ir taip ačiū, bet svetimų vaikų aš tikrai nenoriu auginti ir diedo su su tokiais bonusais man reikėtų mažiausiai, kaip ir aš pati nelipčiau prie bevaikio vyro su savais vaikais. Lyg per mažai gyvenime rūpesčių būtų, kad dar tokią naštą užsidėt ant pečių  biggrin.gif Užsikrovei ant savo kupros svetimus vaikus, tai ir taikykis prie jų, nors tokių vaikų akyse pamotė visada bus tik prielipa prie tėvo, kurį nustūmė jų mamą. Lieji ant kitų savo tulžį ir kartėlį dėl nenusisekusios santuokos ir pavydi tiems, kas gyvena su pirmuoju vyru, ir tikrais vaikais, nes tai yra siekiamybė visiems mąstantiems žmonėms, o ne būti pamote ir n-kelinta žmonele, kaip tamsta mirksiukas.gif Kelinta ten sakei esi žmona? penkta, šešta? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 11 25, 20:14)
O, parėjau iš užjūrio o čia tokios aistros biggrin.gif Atsakysiu trumpai, kad vyras pasitaikė iš totalios kurvinykų šeimos, kur viena moteris- ne moteris, deje tas išryškėjo tik jam subrendus ir pasiekus 30 metų amžių. Ir visose temose, kur turiu ką pasakyti, sakau iš savo gyvenimo patirties.

Sit kaip, nu aisku vyras kaltas, nes rasele tobula buvo biggrin.gif. Idomu tik, kodel ne is karto, o tik pagyvenes su rasele tas vyras kurvinyku patapo. Matyt rasele negera zmona buvo. O va dabar pasibaisejus mamytem monstrem pati katik neblogai apsiko savo vyra, kuri pati buvo issirinkus wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
Man tai keistas toks skirstymas, kad moteriai su vaikais butinai tik vyras su bagazu ir atvirksciai. Neva vienas kita taip geriau supras. Bet tai tevai neturi vaikams tarnauti ir neturi jaustis pamote ar patevis kazkoks prielipa ar tas kuris negali nei zodzio pasakyti. Jei net abu biologiniai tevai kartais del auklejimo kardinaliai nesutaria tai kodel tra mastymas, kad nauja seima sukurus nereikia ieskot kompromisu. Taikytis prie vaiko ir jiems pataikaut zalinga paciam vaikui.
Atsakyti