Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

Lotus9 aciu uz palaikyma mirksiukas.gif nebijau as jau nieko,protingi supras,o tokiu ale eksperciu nuomones man tik sypsena sukelia,gali nesivarginti ir nepamokslauti,manes tai ne kiek nesuzeis,pats kol tame nepasedesi-nesuprasi.
Atsakyti
Edasgi, ir kas dėl visko atsakingi? Tie vaikai?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 05, 04:53)
Edasgi, ir kas dėl visko atsakingi? Tie vaikai?

Uz ka atsakingi? Uz namu uki? Nu tikrai ne as atsakinga uz juos 😂 yra abu gyvi tevai tegu ziurisi,ne mano bedos. Vistiek visada bloga busi,geriau jau nieko nedaryti,patikek.
Atsakyti
Kada atejo gyventi manes niekas neklause ar gali,ar sutinki,ar padesi? As tikrai neisipareigojusi ir neprivalau jiems gaminti,rupintis,pirkti. Pati sprendziu noriu to ar ne,bet dazniausiai nenoriu😅 norejau kazkada,bet kada pamaciau kad niekas to nevertina noras praejo visam gyvenimui.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2015 12 04, 19:41)
edasgi, jus tikrai medalio verta.
Svarstanciom, ar lipti i ta bendra gyvenima su vyru, pas kuri jau yra vaiku, -pasakyciau, kad ne smile.gif Bet tie patarimai tam ir yra, kad ju niekas neklausytu. Visko numatyti, pasimatuoti visu situaciju neimanoma. Charakterio ypatumai, finansiniai niunsai, kai jus tarkim norom nenorom turesit prisidet prie to vaiko gerbuvio, o mamele gali ir neprisideti, jei pas ja kokios nors egzistencines problemos uzgriuve. Dar plius ims maisytis papildomai svetimi zmones jusu gyvenime-kaip vaiko motina, seneliai. Jus galite nusistatyti nesikisimo pozicija i auklejimo klausimus, bet realiai nuo jusu niekas nenuima atsakomybes uz tuos vaikus kaip nuo suaugusiojo, kurio namuose jis gyvena. Jei mazas vaikas, tai viena, manau imanoma prisijaukinti ir gal pamilti, gal. Bet jei tai paauglys, neisivaizduoju. Galeciau parasyti is savos patirties daug ka, bet nesinori, kad ateitu cia kamuojamos kazkokiu problemu ar siaip hiper empatiskos moteriskes ir kapstytusi po gramatinius sakinius, nepamirsdamos pabarstyti kaip suduku "tave paliks, iseis, tu privalai bla bla".
Buvo kazkada faina tema "antruju zmonu klubas". Tada visiskai dar nebudama tokioj  situacijoj pasiskaitydavau.
Zodziu, jei moteris neturinti savu vaiku, susideda su vyru, ju jau turinciu, problemos gyvenime neisvengiamos. Tokia mano nuomone. Nebent vyras laaabai laabai turtingas, gyvenime neegzistuoja absoliuciai jokiu buitiniu problemu, jus ant ranku nesioja, tada jo. biggrin.gif Ale taip nebuna.

Taip,pati nenoreciau vyro,kuris neturi patirties su vaikais. Kazkur forume skaiciau: issiskyrusiems su vaikais i poras tinka geriausiai tokie pat. Tikrai pritariu. Kitais atvejais tai gali tapti mazochizmu verysad.gif Va,siandien isgirdau,kaip maniskis sako mano vyriskio vaikui:mes pusiau broliai,juk taip? Ir gauna ats,kad to tikrai nebus niekada! Kad nenori...Na kaip ir smulkmena,bet akmeniu i sirdi.
Papildyta:
QUOTE(edasgi @ 2015 12 05, 12:50)
Kada atejo gyventi manes niekas neklause ar gali,ar sutinki,ar padesi? As tikrai neisipareigojusi ir neprivalau jiems gaminti,rupintis,pirkti. Pati sprendziu noriu to ar ne,bet dazniausiai nenoriu😅 norejau kazkada,bet kada pamaciau kad niekas to nevertina noras praejo visam gyvenimui.

Na,manau,jog manes irgi neklaus,kai jau pribres reikalas del vaiko apgyvendinimo pas mus. Bet as tai suprantu,kaip nesvarstoma dalyka,nes pvz,jei man pasakytu:prisek,mazute,apturesim pokalbi,ar gyvens tavo sunus su mumis. Visus taip,visus ne,ir tada nuspresim.. Nu pabludo,bicas,pagalvociau..Nurodyciau krypti link EXIT lotuliukas.gif. As kazkaip ta valgio gaminima,prieziura jo vaiko stengiuosi atlikti,bet noriu,jog tai butu suprantama,kaip mano darbelis is geros sirdies,ne savaime suprantamas dalykas. Butu kitaip-siausciausi!
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 12 05, 11:50)

suprantu, kad nelengva, ypac kai ateina jau praktiskai paaugliai, bet kad jusu poziuris irgi kaip uzsispyrusio vaiko. del buities, tai kaip - gaminat vyrui, savo vaikam, o svetimiem vaikam lekstes nepadedat?
del nauju zmoniu apsigyvenimo bendrame buste aisku reikia kalbetis, bet tai jeigu jusu vyras pasakytu, soriukas, nenoriu, kad TAVO vaikai su mumis gyventu, ka tu darytum?
Papildyta:
QUOTE(MUMMY112 @ 2015 12 05, 13:03)
As kazkaip ta valgio gaminima,prieziura jo vaiko stengiuosi atlikti,bet noriu,jog tai butu suprantama,kaip mano darbelis is geros sirdies,ne savaime suprantamas dalykas. Butu kitaip-siausciausi!

o savo pastangas buityje vyrui ir SAVO vaikams leidziate suprasti kaip savaime suprantama dalyka, ar darba, uz kuri turi buti dekingas?
Atsakyti
Mylimuke, zino kur puodai virtuveje yra,tegu patys ir isideda. Savo vaikams idedu,o mb vaikams-ne. Tegu patys isideda,dideli jau. Del tu mano vaiku jai pasakytu,tai kartoju paskutini karta,kada suejome kartu gyventi nezinojau kad ateis po kiek laiko ir jo vaikai. Buciau zinojusi buciau neprasidejusi su tuo vyru,nes visada zinojau ko tikrai nenoriu-tai gyventi su svetimais vaikais. Tai kaip ir prigauta gavausi,nebuvo kito pasirinkimo. Jai buciau zinojusi galeciau sutikti arba ne. O tada jau patys vaiku turejome,buciau isejusi ir juos palikusi tai reiskia kad mano vaikas augtu be tevo,sito nenorejau todel ir kenciu vis dar. Savo dukrai bandysiu ikalti i galva kad neprasidedu su turinciai vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
O vyrui irgi neįdedi?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 05, 16:53)
O vyrui irgi neįdedi?

Idedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 10 01, 10:48)
Mes irgi turime vaikus is ankstesniu santuoku.Manoji tai gerai sutaria su vyru.Vyro mergaites manes gerokai nemegsta,bet taikosi.Namuose dabar su mumis gyvena jo mazoji su puszenciu,jau suauge,bet paauglystej buvo visko.Bet tikrai nera buve tokios ignoracijos is ju puses.Ir kad nevalgytu kas valgyt padaryta ir lauktu kol tevas padarys ir parnes tai tikrai nepalaikau.Issiskyre jie kaip mazajai buvo 9 metai.Atvaziodavo,atostogaudavom kartu ir tt.Tevas visada jai sakydavo kad privalai gerbti mano sprendima i I.......,yra buvo ir bus.Niekas jai mama buti nezada bet tevas turi irgi sneketi ir mokinti elgesio normu.Joms visoms trims pirkdavau vienodai,veziojau vienodai.Nesame artimos,nes is mamos puses istisi nustatinejimai,bet tikrai manau kad tevas turi dasideti prie tokio elgesio apribojimu.

Man tai kas keisčiausia, kad mano vyras šiaip jau yra griežtas tiek su mano vaikais, tiek su mūsų, bet dukrai nesako NIEKO blink.gif Mergiotė išsidirbinėja prie stalo, o jis NIEKO blink.gif Aš jo klausiu, kodėl tu nieko jai nesakai? O jis man sako nekreipk dėmesio, ką aš jai galiu sakyt, paskui nebeatvažiuos dar blink.gif
Atsakyti
Kristinuk, tai del to, kad vyras jaucia kalte. Gal del demesio stokos, gal del to, kad seima isiro, kokios ten priezastys bebutu. Tas vaikas automatiskai jo akyse yra aplinkybiu auka. Pas mane budavo pradzioj-as nescia su didziausiu pilvu grindis plaunu, ta sedi ne krust, pakelia uzpakali-po juo mano sulankstytu skalbiniu kruva. Nueina i dusa, po to as dezinfekuoju-visada zinau kada jos dienos, nes ir ant grindu ir vonioj, net ant elektros jungiklio.. ir t.t. ir pan. Atrode-aj, nieko vyrui nesakysiu, ka cia, atvaziavo-isvaziuos, kaip nors. Paskui buvo tokia situacija pratrukau, liepiau vyrui viska sutvarkyt. Po to, kiekviena syk pries atvaziuojant i musu namus, ji is vyro gauna instruktaza-susitvarkyt paskui save, padet kuo gali.
Dabar situacija tokia, kad mergina sugalvojo tiesiog gyventi pas mus. Vyrui labai kategoriskai pasakiau-NE. Ne tik del to, kad niekada nebuvo net kalbos, kad auginsim ja, bet ir del to, kad pas mane trys mazi vaikai, as nepavesiu. Grieztai pasakiau-as neziuresiu, neapsiimsiu paaugles. Jis dirba l.daug, visa namu nasta ant mano peciu. Jei butu nelaime, neliktu kas ja augina, tada taip, dabar del kaprizo-gal namas grazesnis, gal isivaizduoja, kad cia pinigais lyja, ar isivaizduojama laisve vylioja. Tai kerta per musu santykius? Taip. Bet man mano vaiku gerove svarbiau. Situacijos ikaite nezadu but.
Atsakyti
QUOTE(edasgi @ 2015 12 05, 16:04)

Tai tik jo vaikai tokie išskirti iš visos jūsų šeimos. Kažkodėl nesistebiu, kad jie tada pamotės nei gerbia nei myli. Nuo savęs reik pradėt vaikams pavyzdį rodyt
QUOTE(lotus9 @ 2015 12 05, 16:25)
Kristinuk, tai del to, kad vyras jaucia kalte. Gal del demesio stokos, gal del to, kad seima isiro, kokios ten priezastys bebutu. Tas vaikas automatiskai jo akyse yra aplinkybiu auka. Pas mane budavo pradzioj-as nescia su didziausiu pilvu grindis plaunu, ta sedi ne krust, pakelia uzpakali-po juo mano sulankstytu skalbiniu kruva. Nueina i dusa, po to as dezinfekuoju-visada zinau kada jos dienos, nes ir ant grindu ir vonioj, net ant elektros jungiklio.. ir t.t. ir pan. Atrode-aj, nieko vyrui nesakysiu, ka cia, atvaziavo-isvaziuos, kaip nors. Paskui buvo tokia situacija pratrukau, liepiau vyrui viska sutvarkyt. Po to, kiekviena syk pries atvaziuojant i musu namus, ji is vyro gauna instruktaza-susitvarkyt paskui save, padet kuo gali.
Dabar situacija tokia, kad mergina sugalvojo tiesiog gyventi pas mus. Vyrui labai kategoriskai pasakiau-NE. Ne tik del to, kad niekada nebuvo net kalbos, kad auginsim ja, bet ir del to, kad pas mane trys mazi vaikai, as nepavesiu. Grieztai pasakiau-as neziuresiu, neapsiimsiu paaugles. Jis dirba l.daug, visa namu nasta ant mano peciu. Jei butu nelaime, neliktu kas ja augina, tada taip, dabar del kaprizo-gal namas grazesnis, gal isivaizduoja, kad cia pinigais lyja, ar isivaizduojama laisve vylioja. Tai kerta per musu santykius? Taip. Bet man mano vaiku gerove svarbiau. Situacijos ikaite nezadu but.

O tai ko pati negali liept mergaitei po savęs susitvarkyt? Koks skirtumas, kad ne tavo dukra? Juk suaugus esi tu, natūralu, kad vaiką turi irgi ugdyt, o ne kuopt už ją
Atsakyti