Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro dukra iš pirmos santuokos

Gaile, kiek jus auklejat vyro vaiku is buv. santuokos? Jei neturit tokios patirties, tai nesitujinkit ir nebarstykit isminties perlu, ten kur ju tikrai nereikia. Nesiruosiu as nieko auklet. Savaime aisku, kad as viska pasakau ir paliepiu kai reikia. Cia pradzioj buvau maloni ir gera. Dabar likau tik mandagi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotus9: 05 gruodžio 2015 - 16:51
Gaile nei as noriu ju meiles nei pati ruosiuosiu juos myleti,sirdziai neisakysi,o jai nepatinka tai gali eiti gyventi pas mama,niekas ju nekviete niekas ir nelaikys. As gyvenu kaip gyvenus,ir jie turi taikytis prie mano namu taisykliu o ne atvirksciai.
O kokia jusu patirtis idomu butu suzinoti,reali ar tik is knygu???
Atsakyti
Na,atsakant i Gailes klausima,tai taip,tikiuosi,jog mano laikas,kuri atiduodu kepdama blynus,nes kazkas nuo vakar nebevalgo kotletu ir pan. bus uzskaitytas man lyg bonusas. As juk dirbu pilna diena,nesedziu namie.Ir tai,jog nevalgom pusgaminiu, laikau bonusu. Ir dar vyro kojines suporuotas stalciuje biggrin.gif. Ir ausis jo vaiko nenusukinetas, kai uz tokius pat darbus maniskiui oooi,kokiu butu problemu. As labai vertinu savo laika,skirta siai seimynai, o atgal is ano vaikiuko man negrizta niekas,ziuriu. Nedaaugau,matyt,iki tos krikscioniskos meiles kito skruosto atsukimo. Ir kazkaip nuosirdziai dziaugiuos moterim,kurios augina ir jauciasi mamomis tu kitu vaiku. Dar neteisios tos,kurios sako,jog jei vaikas nepriima pamotes,vadinas ji neuzsitarnavo,neglaudzia ir pan..O kaip tada tarp vaiku santykiai? Pamatytumet,kaip nemegsta mano sunaus. Nors anas jame broli noretu matyt. Aisku,patirtys skirtingos,bet patarimai is tokios patirties neturinciu yra niekiniai..
Atsakyti
Mano patirtis reali, nes mb yra ne nano vaikų biologinis tėvas. Ir puikiai matau, kaip sugeba ir auklėti, ir geras būti, ir sutarti. Tai kuo moterys prastesnės kad nesugeba?

Ir taip, dėl blogų santykių su vaiku visada kaltas suaugęs, o ne vaikas. Visada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 05 gruodžio 2015 - 18:42
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 05, 18:40)
Mano patirtis reali, nes mb yra ne nano vaikų biologinis tėvas. Ir puikiai matau, kaip sugeba ir auklėti, ir geras būti, ir sutarti. Tai kuo moterys prastesnės kad nesugeba?

O kodėl iškart "nesugeba"? Gal ji paprasčiausiai NENORI užsikrauti tokios naštos, vaidinant svetimo vaiko mamą? Ji neprivalo jų net myli. Viskas, ką turi daryti, tai elgtis draugiškai ir nekonfliktuoti.
Atsakyti
Nu tai aš irgi manau, kad tiesiog nenori. Todėl absurdiška skaityt, jai kaltina tuos vaikus kažkokiu tai blogietiškumu. Kai realiai pačios nenori ir nesistengia.
O mamos vaidint ir nereikia. Bet ignoruoti ir atstumti yra nežmogiška tiesiog. Vat numirtų pvz pačios ir jų vaikeliai taip augtų, su tokiom kaip jos pamotėm. Faina apie tai galvot?
Atsakyti
Aš tai neįskaičiau, kad čia kuri iš pasisakiusiųjų ignoruotų ar atstumtų. Atrodo, kaip tik labai stengėsi ir bandė susidraugauti, bet vaikai neatsakė tuo pačiu. O net atkakliausiems atsiboda stengtis, kai tos pastangos nevertinamos smile.gif
Sunkios situacijos. Gaila, kai išsidrasko šeimos ir vaikai turi augti su patėviais/pamotėmis, gaila ir sutuoktinių, kad turi auginti primestus vaikus. Nenorėčiau niekuomet auginti svetimos moters, kuri buvo su mano vyru, vaikus. Giminaičius - taip, auginčiau nelaimės atveju, bet pamotė kažkokios ex'ės atžaloms niekada nebūčiau schmoll.gif
Atsakyti
Rašė, kad ir ignoruoja, ir nekreipia dėmesio, ir kad susinervina vien pamatę ir tt. Tai natūralu gi kad vaikai tai jaučia ir jsučiasi atstumti
Atsakyti
Bet, jei žmogus pats negali prisiversti lysti į tas malonybes, tai gal ir nereikia? g.gif Jei nėra konfliktų, tai gal ir geriau pamotei su vyro vaikais vieniems kitų nepastebėti nei nervintis ir kovoti su vidiniais demonais, bandant dirbtinai sukurti draugystę, kai nei vieni, nei kiti tos draugystės nenori.
Atsakyti
QUOTE(Miškų avietė @ 2015 12 05, 21:08)
Bet, jei žmogus pats negali prisiversti lysti į tas malonybes, tai gal ir nereikia? g.gif  Jei nėra konfliktų, tai gal ir geriau pamotei su vyro vaikais vieniems kitų nepastebėti nei nervintis ir kovoti su vidiniais demonais, bandant dirbtinai sukurti draugystę, kai nei vieni, nei kiti tos draugystės nenori.

Va va,cia ir prasideda. Bet as kai tai supratau,susiduriau su tuo,kad as vis delto to vyro noriu,ir jox kitas zmogus manes neprivers nenoret. Antraip gi skirybos butu seniai. Va ir bandai is visu pusiu ta minimalu komforta surast. Net forume ieskai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 05, 20:40)

Na va,jau atviros kortos. Tame ir skirtumas,kad jus-ne jusu vyras. Retokai vyrai nesa lygias pareigas namuose,kaip moterys. Nelabai jie valo wc dangcius,ismetytas kojines,ranksluoscius. Gamina,skalbia.. Kazkaip abejoju,ar pati besalygiskai galetumet tik duoti i viena puse,nieko negaudama. O jusu vaikai drasko akis jusu vyrui?Pateviui? Ar duoda suorast,kad nenori,jog butu jis namuose jusu? Gal todel vyras megaujasi tevyste? Maziukams atleistinas tox elgesys. O va didesniems,protingiems?Kai matai,jog piktybinis reikalas,o kalta tikroji mama,kuri mete ir dar pazadais uzmaitino,brangiais kompais uzmete ir paliko. Tada taip,del mano nesiklostanciu santykiu su posuniu kaltas suauges zmogus. Bet tai ne as,tai jau tikrai.
Atsakyti
Mano vaikai ne mažiukai. Ir visko būna kad pasako vyrui. Bet ir man, mamai, dar daugiau juk pasako. O tavoeji vaikai angelai? Nieko tau niekad blogo nepasako? Ir wc valo bei kojines visada susitvarko? Juk ne. Bet vistiek gebi su jais adekvačiai elgtis, auklėt. Ir nepradedi nekęst. Visada yra atsakingas suaugęs už santykius. Tik suaugęs, ne vaikas!
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 12 05, 21:44)
Mano vaikai ne mažiukai. Ir visko būna kad pasako vyrui. Bet ir man, mamai, dar daugiau juk pasako. O tavoeji vaikai angelai? Nieko tau niekad blogo nepasako? Ir wc valo bei kojines visada susitvarko? Juk ne. Bet vistiek gebi su jais adekvačiai elgtis, auklėt. Ir nepradedi nekęst. Visada yra atsakingas suaugęs už santykius. Tik suaugęs, ne vaikas!

Skaitant jusu mintis, atrodo,jog moterys,susiduriancios su sitais sunkumais,turetu gedytis savu emociju. Taip neturi buti, nebent robotai butume. Toleruodamos bloga savo vaiku ar vyro vaiku elgesi tik auginame piktzole,kuri ateity tik pakis koja paciam vaikui. Man rimtai plaukai siausiasi nuo kai kuriu dalyku,ir taip,drasiai galiu sakyt,kad mano vaikas nei man,nei kitam suaugusiam zmogui tokiu zodiu nesako.Vadinasi,einu gera linkme. Del neapykantos,tai riebiai jau cia. Jei kazkam issivyste iki tokio lygio,tai tikrai sunku gyvent namuose.
Gaile,negaliu uzskaityt 100 proc. Jus,kaip turincios sios patirties. Jus toj geresnej pusej sedit,kai augina jusu vaikus. As tai irgi patyriau pusmeti. Vyras man pusdievis atrode. Uz tai kai vaika jo ex parveze,tikrai visiskai kita situacija patapo. Atrodo,kad likimas man parinko toki vaika,kurio auklejimas yra visiska priesingybe manajam. Ir ka daryt reix,jei is manes tikesis mamos vaidmens,as nzn. Bus skausminga visiems.
Atsakyti