O gal kam teko pas šeimininką gyventi pernai ir patiko kaina ir kokybė? Man liepos mėnesiui apie savaitei (pats sezonas). Nes "Bangoj" ima 30 Lt už lovą (pernai), o mes su vaiku, tai biškį brangoka, nebent vaiką su savimi guldyti ir imti dvivietį, bet tada ten tokie dviejų aukštų kambariai ir kaimynus atkelia, be ryšio. tai pagalvojau, kad gal pas žmones gyventi pabandyti. Tuose nameliuose, tai uknisa kai į tūliką užsinori eiti kažkur.
QUOTE(Lina444 @ 2007 05 16, 09:53)
O mes galvojam kelių vietų reikia imti važiuojant penkiems žmonėms trim vaikams na ir man su vyru ar įtilptume imant trivietį
na aišku lovas sustumant 

jei butu F1, tai tilptumet-ten plati dvigule(berods 2 lovos sustumtos ir pusantrine. mes paprasem, tai dar papildoma lova-raskladuske atnese, bet mes ja nesinaudojom-galvojom, kad reikes, bet tilpom ir taip.

Issinuomotume dvieju kambariu butuka Sventojoje
Gal zinote pas ka, kur ir kaip

QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 15, 19:33)
Tai vadinasi ir musu bus tas F1 kambariukas Iaukste prie stikliniu duru
Avanso prase kadangi mes tik liepos viduriukyje varom
laukiu jau laukiu

Liepos viduryje tai kada?

Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2007 05 17, 07:37)
Viena yra tik išėjus į Kopų gatvę ant kampo, paskui berods prie Bangos, o Lider price kiek toliau, ten kur atrakcionai būna.

QUOTE(Bitulka @ 2007 05 17, 13:22)
Liepos viduryje tai kada?
nes mes i ta kambariuka nuo 11 iki 15 uzsisakem 
Papildyta:
Viena yra tik išėjus į Kopų gatvę ant kampo, paskui berods prie Bangos, o Lider price kiek toliau, ten kur atrakcionai būna.

Papildyta:

Mes nuo 17-24

QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 17, 13:44)
A tai vadinasi pasimainysim vietom

QUOTE(Bitulka @ 2007 05 17, 14:58)
aha

Labas,
Merginos gal kuri buvote pas Inga dvivieciose kambariose su visais patogumais?
Vaziuoju ten su vyru,kokie ten kambariukai tikiuosiu mes dviese tilpsime
Ar yra balkonai tose kambareliuose,kaip perskaiciau tai atsilepimai geri apie ta ''Vila Inga''
Merginos gal kuri buvote pas Inga dvivieciose kambariose su visais patogumais?
Vaziuoju ten su vyru,kokie ten kambariukai tikiuosiu mes dviese tilpsime

QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 17, 14:00)
Na gi pasistengsim palikti

Gal kas ilsejosi e-1 kambaryje? Uzsakem ji, bet kol yra galimybė galima ji pakeisti..Noriu isgirsti jūsų įspudžius
Ir dar, man raso kad saskaita Ingos neteisinga
Gal galite man i az