Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

O gal kam teko pas šeimininką gyventi pernai ir patiko kaina ir kokybė? Man liepos mėnesiui apie savaitei (pats sezonas). Nes "Bangoj" ima 30 Lt už lovą (pernai), o mes su vaiku, tai biškį brangoka, nebent vaiką su savimi guldyti ir imti dvivietį, bet tada ten tokie dviejų aukštų kambariai ir kaimynus atkelia, be ryšio. tai pagalvojau, kad gal pas žmones gyventi pabandyti. Tuose nameliuose, tai uknisa kai į tūliką užsinori eiti kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 05 16, 09:53)
O mes galvojam kelių vietų reikia imti važiuojant penkiems žmonėms trim vaikams na ir man su vyru ar įtilptume imant trivietį  unsure.gif  na aišku lovas sustumant user posted image

jei butu F1, tai tilptumet-ten plati dvigule(berods 2 lovos sustumtos ir pusantrine. mes paprasem, tai dar papildoma lova-raskladuske atnese, bet mes ja nesinaudojom-galvojom, kad reikes, bet tilpom ir taip. thumbup.gif
Atsakyti
Issinuomotume dvieju kambariu butuka Sventojoje ax.gif ax.gif Gal zinote pas ka, kur ir kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 15, 19:33)
Tai vadinasi ir musu bus tas F1 kambariukas Iaukste prie stikliniu duru thumbup.gif  thumbup.gif Avanso prase kadangi mes tik liepos viduriukyje varom ax.gif  ax.gif laukiu jau laukiu rolleyes.gif  rolleyes.gif

Liepos viduryje tai kada? g.gif nes mes i ta kambariuka nuo 11 iki 15 uzsisakem unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2007 05 17, 07:37)
O nuo Ingos ar parduotuvė toli,na aš apie maisto pard.    g.gif

Viena yra tik išėjus į Kopų gatvę ant kampo, paskui berods prie Bangos, o Lider price kiek toliau, ten kur atrakcionai būna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 17, 13:22)
Liepos viduryje tai kada? g.gif  nes mes i ta kambariuka nuo 11 iki 15 uzsisakem  unsure.gif
Papildyta:
Viena yra tik išėjus į Kopų gatvę ant kampo, paskui berods prie Bangos, o Lider price kiek toliau, ten kur atrakcionai būna. unsure.gif

Mes nuo 17-24 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 17, 13:44)
Mes nuo 17-24 4u.gif  4u.gif

A tai vadinasi pasimainysim vietom mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 17, 14:58)
A tai vadinasi pasimainysim vietom  mirksiukas.gif  biggrin.gif

aha ax.gif ax.gif kad tik ora gera paliktumet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 17, 14:44)
Mes nuo 17-24 4u.gif  4u.gif

mes nuo liepos 16 - draugausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2007 05 17, 18:25)
mes nuo liepos 16 - draugausim 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niu smagu bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
Merginos gal kuri buvote pas Inga dvivieciose kambariose su visais patogumais?
Vaziuoju ten su vyru,kokie ten kambariukai tikiuosiu mes dviese tilpsime smile.gif Ar yra balkonai tose kambareliuose,kaip perskaiciau tai atsilepimai geri apie ta ''Vila Inga''

Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 17, 14:00)
aha ax.gif  ax.gif kad tik ora gera paliktumet biggrin.gif

Na gi pasistengsim palikti bigsmile.gif kad tik patys gerą orą rastume unsure.gif
Atsakyti
Gal kas ilsejosi e-1 kambaryje? Uzsakem ji, bet kol yra galimybė galima ji pakeisti..Noriu isgirsti jūsų įspudžius 4u.gif Ir dar, man raso kad saskaita Ingos neteisinga g.gif Gal galite man i az drinks_cheers.gif
Atsakyti