Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(body @ 2007 05 13, 16:20)
Sveikos, del Auksinių kopų turiu klausimuką smile.gif
Gal žinote kaip ten kambariai? pažiūrėjau dviviečiai renovuoti kambariai po 190lt. O paprasti triviečiai po 120lt. Gal kas buvote tuose triviečiuose ar bent žinot kaip ten kas, nes kainų skirtumas akivizdus...  unsure.gif

Drauge ten dirba,tai ir paklausiau mirksiukas.gif Renovuoti kambariai yra visiškai nauji:nauja santechnika,langai,baldai europietiški.Nerenovuoti ,viskas kas like iš rusu laiku.Mažos kušetes ir t.t,nu turbut patys gerai atsimenat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2007 05 23, 15:35)
Turiu vieną elektroniniopašto adresiuką, tik nežinau ar tai tie nameliai. Čia būtų keturviečiai su patogumais ir sakė netoli jūros (nors jie visi taip sako g.gif ) galių įdėti į AŽ jei domina  ax.gif

Gal gali parasyti ir man!-aciu 4u.gif
Atsakyti
Bitulka ir mane domina kontaktai t.y emailas apie kuri sake mamyte viena, parasy i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks

mes irgi planuojam varyti turbut i sventaja nors nei karto ten nebuvau dar, visada tik palangoj, tai todel nelabai ir zinau kaip ten, kur apsistoti galima.... tai ieskau info blush2.gif

butu fajna jai kas parasytu kur buvo ir psidalintu kaip ten gyveno, ar netoli juros ir t.t mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AG@TA: 24 gegužės 2007 - 13:13

O gal kas nors galit parašyti atsiliepimus apie poilsio namus Paulina?
[/quote]

Paulinoj buvau prieš porą metų. Visai ten neblogai. Tualetas, dušas vienas dviems kambariams. Tai geriau užsakyti iš karto visą bloką, nes nesinori su svetimais dalintis g.gif . Virtuvė yra bendra su indais. Kambariai biški atremontuoti, bet santechnika ir baldai dar tarybinių laikų (kiek pamenu). Vieta rami, netoli jūros, toj pusėj, kur vandens bokštas. Mums visai patiko 4u.gif
Atsakyti
Mane tai labaiusiai domintu tie namukai prie pat bezdzioniu tilto-jie atrodo tokie naujesni, tvarkingesni, bet nerandu jokiu kontaktu verysad.gif

Gal kas nors ten yra buve? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiūlykit, kur galima apsigyventi Šventojoje, kad nebūtų sovietinio palikimo nameliai ir pageidautumėm patogumų: dušo, tualeto, šaldytuvo namelyje. Na dar kaina galėtų nesikandžioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 24 gegužės 2007 - 15:36
DEINE aha ir as ieskau info,
nors uzsirezervavom kambari VILA ING'OJ , nuo liepos 9 d iki 15 d. smile.gif o kas pas ja buvo ar patiko? ar kambariai nieko tokia? ir pats svarbiausias klausimas ar jura netoli ? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2007 05 25, 06:29)
DEINE aha ir as ieskau info,
nors uzsirezervavom kambari VILA ING'OJ , nuo liepos 9 d iki 15 d.  smile.gif  o kas pas ja buvo ar patiko? ar kambariai nieko tokia? ir pats svarbiausias klausimas ar jura netoli ?  bigsmile.gif  g.gif

Nepatingėk pasiskaitinėti ankstesnes šios temos žinutes, manau tikrai pakankamai info rasi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2007 05 24, 15:58)
Mane tai labaiusiai domintu tie namukai prie pat bezdzioniu tilto-jie atrodo tokie naujesni, tvarkingesni, bet nerandu jokiu kontaktu  verysad.gif

Gal kas nors ten yra buve? mirksiukas.gif

turbut kalbi apie namukus, kurie priklauso Viciunu firmai ("Zuvu pirsteliai"), turetu kabeti ju veliava salia namuku... Tai paimk telefono Nr. nuo "Zuvies pirsteliu" etiketes ir paskambink... ax.gif
Atsakyti
prisiskaičiau jūsų atsiliepimų apie vilaInga thumbup.gif tai šiandien ir aš rezervavau kambarį,tikiuosi patiks ax.gif tik dar negreit važiuosiu,o paskui jau ir aš parašysiu ar patiko
Atsakyti
QUOTE(burbulione @ 2007 05 25, 10:56)
prisiskaičiau jūsų atsiliepimų apie vilaInga thumbup.gif tai šiandien ir aš rezervavau kambarį,tikiuosi patiks ax.gif tik dar negreit važiuosiu,o paskui jau ir aš parašysiu ar patiko

lauksim lauksim įspūdžių 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mes užsirezervavom du keturviečius liepos 13-15 d. rolleyes.gif Ten tipo kartu su tualetu ir dušu tam pailgam name kur terasėlė tokia yra. Tik va dėl šaldytuvo nepaklausiau g.gif:
Pernai buvom trivietyje, tualetas ir dušas bei šaldytuvas bendrai. Šiaip viskas patiko, tik tiek, kad šaldytuve beveik vietos nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti