Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

O ar yra "Viloj Inga" šaldytuvas ir televizorius kambariuose?
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2007 05 25, 14:51)
Ir mes užsirezervavom du keturviečius liepos 13-15 d.  rolleyes.gif Ten tipo kartu su tualetu ir dušu tam pailgam name kur terasėlė tokia yra. Tik va dėl šaldytuvo nepaklausiau g.gif:
Pernai buvom trivietyje, tualetas ir dušas bei šaldytuvas bendrai. Šiaip viskas patiko, tik tiek, kad šaldytuve beveik vietos nebuvo  rolleyes.gif

O tai kartu ilsėsimės mirksiukas.gif mes nuo liepos 11 iki 15 važiuojam biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(gretao @ 2007 05 27, 18:16)
O ar yra "Viloj Inga" šaldytuvas ir televizorius kambariuose?

Ne visuose, bet kai kuriuose yra ax.gif Kai užsisakinėji reikia paminėti reikalavimus, tada parenka kažką, jei būna tokių laisvų kambarių mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, galiu biškį informuoti apie šventają, nes vakar prasukom pro ją.
Miestelis dar negyvas, nors keli poilsiautojai jau vaikšto, namukai dar tik ruošiami, t.y. dažomi, vedinami ir t.t.
Nedirba beveik visos dar kavinės, mačiau tik keliata, kurios buvo pilnut pilnutėlė blink.gif
Na va, ataskaita atidaviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 05 28, 09:55)
Na va, galiu biškį informuoti apie šventają, nes vakar prasukom pro ją.
Miestelis dar negyvas, nors keli poilsiautojai jau vaikšto, namukai dar tik ruošiami, t.y. dažomi, vedinami ir t.t.
Nedirba beveik visos dar kavinės, mačiau tik keliata, kurios buvo pilnut pilnutėlė blink.gif
Na va, ataskaita atidaviau lotuliukas.gif

Nieko nieko, atsigaus ta Šventoji mirksiukas.gif Savaitgaliui jau visi ruošiasi, kaip ne kaip, bet savaitgalį bus vasaros sezono atidarymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2007 05 24, 16:36)
Pasiūlykit, kur galima apsigyventi Šventojoje, kad nebūtų sovietinio palikimo nameliai ir pageidautumėm patogumų: dušo, tualeto, šaldytuvo namelyje. Na dar kaina galėtų nesikandžioti  mirksiukas.gif

O kokia kaina jau kandžiojasi? Galėčiau pasiūlyti, gal neužbanins už reklamą, nes esu ne šeimininkė, tik tarpininkė, man biznio iš to jokio smile.gif
Atsakyti
Šventoji atsibus po 06.08 - Energetikų spartakiados. Jie kasmet tenai panašiu laiku renkasi. Vat tada ten knibždėlynas, viskas užimta. Kaip juokiasi vietiniai verslininkai, tai energetikai ir užveda juos į biznį lotuliukas.gif

Tikrai būtų įdomu, kur tie nameliais su visais patogumais ir kokios kainos? blink.gif
Atsakyti
smile.gif gal kas ka galetu pasiulyt ar parekomenduoti siam savaitgaliuj nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio koki nameli ar kambari , bet tik ne pas zmones, pageidavimas butu kad toletas ir dusas butu atskiras , virtuve nebutina , ingai vilai dar neprisikambinu verysad.gif
ir kaip jusu manymu uz kokia suma butu realu issionuomuoti 2 suauge ir 1 vaikas 4m.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 05 28, 13:26)
Tikrai būtų įdomu, kur tie nameliais su visais patogumais ir kokios kainos?  blink.gif

Na aš ne namelius turėjau omeny, o butuką...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 05 28, 12:59)
O kokia kaina jau kandžiojasi? Galėčiau pasiūlyti, gal neužbanins už reklamą, nes esu ne šeimininkė, tik tarpininkė, man biznio iš to jokio  smile.gif

tai į až parašyk pasiūlymą
Atsakyti
Mane irgi labiau butukai ar pas šeimininkus nuoma domina. Ir man jeigu galima į až parašykit pasiūlymą ir kainas. AČIŪ
Atsakyti
sakykit, o gal kas buvote vila ingoje 6 vietų apartamentuose, ten kiek kambarių?
be to, kokį kambarį rekomenduotumėt vila ingoj trivietį, kad būtų su tualetu ir dušu atskiru ir netoli virtuvės, na dar ramu kad butų? (Daug noriu, ar ne? mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vixiuke: 28 gegužės 2007 - 16:05
QUOTE(flight @ 2007 05 28, 12:59)
O kokia kaina jau kandžiojasi? Galėčiau pasiūlyti, gal neužbanins už reklamą, nes esu ne šeimininkė, tik tarpininkė, man biznio iš to jokio  smile.gif

Domina domina, ką turi pasiūlyt?
Atsakyti