O ar yra "Viloj Inga" šaldytuvas ir televizorius kambariuose?
QUOTE(Ingute @ 2007 05 25, 14:51)
Ir mes užsirezervavom du keturviečius liepos 13-15 d.
Ten tipo kartu su tualetu ir dušu tam pailgam name kur terasėlė tokia yra. Tik va dėl šaldytuvo nepaklausiau
:
Pernai buvom trivietyje, tualetas ir dušas bei šaldytuvas bendrai. Šiaip viskas patiko, tik tiek, kad šaldytuve beveik vietos nebuvo

Pernai buvom trivietyje, tualetas ir dušas bei šaldytuvas bendrai. Šiaip viskas patiko, tik tiek, kad šaldytuve beveik vietos nebuvo

O tai kartu ilsėsimės

Papildyta:
QUOTE(gretao @ 2007 05 27, 18:16)
O ar yra "Viloj Inga" šaldytuvas ir televizorius kambariuose?
Ne visuose, bet kai kuriuose yra

Na va, galiu biškį informuoti apie šventają, nes vakar prasukom pro ją.
Miestelis dar negyvas, nors keli poilsiautojai jau vaikšto, namukai dar tik ruošiami, t.y. dažomi, vedinami ir t.t.
Nedirba beveik visos dar kavinės, mačiau tik keliata, kurios buvo pilnut pilnutėlė
Na va, ataskaita atidaviau
Miestelis dar negyvas, nors keli poilsiautojai jau vaikšto, namukai dar tik ruošiami, t.y. dažomi, vedinami ir t.t.
Nedirba beveik visos dar kavinės, mačiau tik keliata, kurios buvo pilnut pilnutėlė

QUOTE(Gyncė @ 2007 05 28, 09:55)
Na va, galiu biškį informuoti apie šventają, nes vakar prasukom pro ją.

Nieko nieko, atsigaus ta Šventoji

QUOTE(vixiuke @ 2007 05 24, 16:36)
Pasiūlykit, kur galima apsigyventi Šventojoje, kad nebūtų sovietinio palikimo nameliai ir pageidautumėm patogumų: dušo, tualeto, šaldytuvo namelyje. Na dar kaina galėtų nesikandžioti 

O kokia kaina jau kandžiojasi? Galėčiau pasiūlyti, gal neužbanins už reklamą, nes esu ne šeimininkė, tik tarpininkė, man biznio iš to jokio

Šventoji atsibus po 06.08 - Energetikų spartakiados. Jie kasmet tenai panašiu laiku renkasi. Vat tada ten knibždėlynas, viskas užimta. Kaip juokiasi vietiniai verslininkai, tai energetikai ir užveda juos į biznį
Tikrai būtų įdomu, kur tie nameliais su visais patogumais ir kokios kainos?

Tikrai būtų įdomu, kur tie nameliais su visais patogumais ir kokios kainos?

ir kaip jusu manymu uz kokia suma butu realu issionuomuoti 2 suauge ir 1 vaikas 4m.
QUOTE(Filia @ 2007 05 28, 13:26)
Na aš ne namelius turėjau omeny, o butuką...
QUOTE(flight @ 2007 05 28, 12:59)
O kokia kaina jau kandžiojasi? Galėčiau pasiūlyti, gal neužbanins už reklamą, nes esu ne šeimininkė, tik tarpininkė, man biznio iš to jokio 

tai į až parašyk pasiūlymą
Mane irgi labiau butukai ar pas šeimininkus nuoma domina. Ir man jeigu galima į až parašykit pasiūlymą ir kainas. AČIŪ
QUOTE(flight @ 2007 05 28, 12:59)

Domina domina, ką turi pasiūlyt?