Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi kvapai

- Kaimynai.
- Kaip panaikinti katino myžaliojimo kvapą?
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 06 29, 17:18)
sveikutes,
pas mus vaiku kambary kvapas kaip sysiaus blush2.gif ,bet toks uzduses,kad pastoviai turi butu atidaryti langai.prisisiot negalejo,kilimine danga siurbiu kasdien,plaunu siurbliu kas antra diena...bet kvapas nenyksta,o atvirksciai netgi stipreja blink.gif  kas cia pervelnias galetu buti?ar jau mest lauk mums ta kilimine danga?
buciau dekinga uz betkokia reakcija,nes pati nebeismanau ka daryti blush2.gif

matyt kilimas yra sintetinis ir nespeja isdziuti, o tu vel isplauni su plaunamu siurbliu ir gaunasi dregmes nemalonus kvapas, del to ir smirdi. Plaunami siurbliai geriausia naudoti kaip labai geras oras laukia, kad po to labai gerai isvedinti patalpa, arba verciau naudoti sausa puta, ji ne taip slapina kilimine danga.

Siaip dregmes, gyvunu, batu, rukalu kvapui nakinti gera priemone Ambigen Brys. Ja galima naudoti ir tiesiai ant audiniu, turi gaivu citrinu kvapa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 29 kovo 2010 - 20:05
Gal zinot kaip is vilnoniu pirstiniu panaikint benzino kvapa? Nepadejo ne keli skalbimai, ilgas laikymas grynam ore unsure.gif
Atsakyti
Pries savaite pirkau padeveta rankine. Namie ja isskalbiau ir isdziovinau (ji medziagine). Tada pajutau bloga kvapa, panasu i pelesio. Dar karta ikisau i skalbykle, ipyliau Lenoro daugiau. Bet kvapas neisnyko. Kokias 5 dienas laikiau balkone ant palanges. Maniau, gal gryname ore tas kvapas issivedins. Deja... Tada ispurskiau ja vyro tualetiniu vandeniu (savo kvepalu buvo gaila). Kvapas siek tiek pagerejo. Bet tas "pelesio" kvapas dar gan stiprus.
Gal galite duoti naudinga patarima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fijora: 09 balandžio 2010 - 19:42
Benzinas ir vilna - kietas ir ilgalaikis kvapelio derinys, man taip buvo. Saulėj šlapias keletą kartų laikaiu ir palengva išgaravo.
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2010 04 09, 20:40)
Gal galite duoti naudinga patarima?

isskalbciau ukisku muilu o skalauciau su actuotu vandeniu g.gif
Atsakyti
Kavos pupeles neblogai kvapus naikina. Mano saldytuvas gal pora metu rusy stovejo, papelejo nuo dregmes, su kuo tik neploviau schmoll.gif Tik kavos pupeles padejo, kasdien sviezias keisdavau, tai per savaite ta smarve dingo. Gal ir senu baldu kvapa istrauktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiza66 @ 2008 11 01, 18:58)
sveikos

gal patarsit kaip panaikint plastmases kvapa is  el. arbatinuko. tėveliai nusipirko ir sakė jau kokias 2 savaitėlės nepranysta plastmasės kvapas, niekaip jo nepanaikina doh.gif . gal žinot kas kokių stebūklingų būdų tam kvapui panaikint

Praktiškai neįmanoma. Tie su plasmasės kvapu, matyt, iš prastesnių medžiagų pagaminti ir tas kvapas laikosi.

QUOTE(disiel @ 2009 07 01, 19:58)
gal kas žinokaip panaikinti drėgmės kvapą iš tašės..?  ax.gif

Bandykite palaikyti ant šildomų grindų ar radiatoriaus. Dar pervalyti acto ir vandens mišiniu
Atsakyti
Sveiki, atradau temelę, o kadangi SM visada atsiranda tikrai grų žmonių noriu pateikti klausimą. MB mašinos bagažinėj išliejo dyzeliną. nors mašiną vėdinam, bet kvapas dar laikosi. Kaip jį panaikinti skubiai? g.gif ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 15, 15:35)
Sveiki,

Turime tokia bėdą: ruošiamės keltis gyventi į butą, bet toje laiptinėje kur butas, jaučiamas baisus kačių šlapimo kvapas. Mačiau kartą katę stovinčią prie kaimynės durų, tiesiog laiptinėje, tikriausiai šeimininkė ją paleidžia į laiptinę, bet ne į patį lauką, o ši kol kas nors atidaro pagrindines lauko duris, laiptinėje žymisi teritoriją. Valytoja laiptinę valo, bet kvapas vistiek yra.
Be to: kaimynai laiptinėje po laiptais laiko dviračius, vežimus, dviračiai kai kurie nenaudojami, nesuprantu, taip išeina, kad laiptinė kaip sandėlys?
Į laiptinę tiesiog bjauru įeiti - kačių smarvė, tie dviračiai sukrauti, nejau nieko negalima padaryti?
Kokias turiu teises aš? Ar galiu reikalauti kad butu patraukti dviračiai ir, kad kaimynė nepaleistų katino vieno, kad jį prižiūrėtų arba aš kviečių sanapideminį?  g.gif

Žinote aš irgi susiduriau su tokia problema.Pasakiau gražiai kaimynams ,kad jei neprižiurės katės rašysiu skundą o pačią laiptinę plaunu su actu ir pabarstau apelsinu žievelėm savaitei padeda.tik jokiais budais neplaukite su chloru turinčiais skalbykliais nes katinam tas kvapas labai patinka dar labiau maižios
Atsakyti
Na reikia ieškoti kvapo kaltininko, kitaip nei smilkalai nei kitos priemonės nepadės. Pas mus buvo panaši situacija, kačiukas būdamas mažas užlindo už sofos ir padarė ant kiliminės dangos balutę, laikui bėgant pradėjo sklisti kvapas, pabandžiau šią priemonę nuoroda ir labai padėjom rekomenduoju

QUOTE(iingri @ 2004 08 18, 13:48)
Sveikutes.  gal kas galit patart, kaip isnaikint bloga kvapa namuose. Kaskoks jis man nelabai malonus. nors ir kambarius vedinu kasdiena as ji vistiek jauciu.  g.gif
  sakysit yra visokiu oro gaivikliu bet jie trumpalaikiai, zvakes, smilkalai visokie kristalai skleidziantis kvapa. O gal kas jau izbandet ka nors ir galit patart.

Atsakyti
Gal kas galite pasakyti kaip reikėtų išnaikinti blogą kvapą iš senų medinių baldų?
Sendaikčių turguje nusipirkau nerealaus grožio tokią pusiau medinę, pusiau šiaudinę skrynelę, bet bėda ta, kad nuo jos sklinda toks senienos kvapas. Kaip tą kvapą išnaikinti, su kuo valyti tą skrynią?
Gal tokia tema jau yra, bet aš per paiešką tikrai neradau 4u.gif
Papildyta:
Pasirodo visgi buvo tokia tema, kita karta atidziau ieskosiu blush2.gif
Aciu, kad sujungete temas 4u.gif
Atsakyti