Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Faina nereikli veislė--labai ją myliu
user posted image
Pradžiugino pirmas žiedukas
user posted image
Nesitikėjau tokių žiedų, labai patiko
user posted image user posted image
Atsakyti
ds-782
user posted image
ds-gavaiskaja vecerinka
user posted image
DS-POPKORN
user posted image
ds-1182
user posted image
Atsakyti
Kodėl geltonuoja lapai, pasiskaitę turėsim supratimą kaip jiems pagelbėti, šiandien atsitiktinai atradau , truputį apmaudu , kad gera info pasiekiama tik rusų kalba,
http://floweryvale.r...nts-part-2.html

Silvija, DS-Попкорн labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 23 gegužės 2015 - 14:16
Nežinau kas darosi,bet negaliu atidaryti nuorodos(rašo,kad medžiaga nerasta) verysad.gif
Labai aktuali informacija.O kad rusų kalbai,tai man asmeniškai dar geriau,su anglų kalba prasčiau.Bet jei yra noras,galima išsiversti.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 24, 07:38)
Nežinau kas darosi,bet negaliu atidaryti nuorodos

nueikit į gloksinijas, iš ten atidaro - geležies ir magnio trūkumą aprašo. Pas juos yra geresnis straipsnis ta pačia tema
http://floweryvale.r...wer-leaves.html - tik konkretaus susijusio su strepsais - nieko. Na man jeigu kas gelsta - tai 99 proc. yra apšvietimo klausimas, sprendžiamas patraukimu nuo saulės/saulės spektrą imituojančių lempų ir 1 proc - papuvę/per šlapia/uždusinti susiplojusio substrato.

Atsakyti
Kartais dėl kažkokių priežasčių ne tik neatsidaro nuoroda , bet ir negali jos vėl atrasti kai reikia pasitikslinti google, dėl to aš aktualias temas nusikopijuoju į e-mailą. Tiesiog įdėjau info kaip augalas reaguoja-parodo-prašo pagalbos lapais kai jam ko nors trūksta, kartais prisimeni kad kažkas kažką rašė , kai reikia palyginti--dažniausiai nerandi. O streptokarpas toks pat augalas turintis lapus ir savo negalia parodantis per lapus smile.gif
Lisitėja gloksinijų temoj atsidaro ir jums į e-mailą jei ne prieš persiūsiu kelis straipsnius , visada bus po ranka, kai nereikia -ištrinsit .

Pažadėjau, bet neturiu Lisitėja jūsų e-mailo adreso , parašykit man ddanute.kk@gmail.com -persiūsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 24 gegužės 2015 - 08:23
Rusma man ds drama queen irgi skleidziasi ne taip schmoll.gif ,rupejo paziuret,tai prakrapsciau zieda,ir biski apdraskiau blush2.gif ,jauciuosi apgauta,ir pati to nezinodama kazka apgavau doh.gif esu labai pikta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 24, 14:47)
Rusma man ds drama queen irgi skleidziasi ne taip schmoll.gif

nu va, užjaučiu. Patikėk, nė kiek ne geriau ir aš jaučiausi ir kiek pinigų grąžinau už tą šhh doh.gif . Tai dar ir taip ačiū dievui, kad su kitais pusė bėdos, ne visai grybą supjovus. Nes nuojautą turėjau tai kad ar nebus pramoniako papjausčius doh.gif.

Beje, kas ten per daiktas skleidžiasi taip ir nesugebėjau nustatyti. Nors kita vertus - nesu tikra, ar tai ne sportai, nes spalva kaip ir ta. Na ir jinai gal ne specialiai. Nors, kai pagal save - vaikus gali sumaišyt procese. Bet lapus nuo nežydėjusių augalų pjaustyt - jau kiaulystė, kad ir ne speciali...

Žodžiu, pamoka man tai buvo nereali. Dabar iš jos ką turiu dar nežydėjusio - nieko nebeparduodu. Nors visumoj, tai iš bet ko nereikėtų platint nepatikrintų vaikų. Užtenka, kad pati sugebu vieną kitą sumaišyt, nors atrodo viską padarau, kad tik neprimaišyčiau. Bet jau kai visą vadą užaugini sumaišytą - tai iš viso liūdesys sad.gif. Kantriai laikau dar tuos nežydėjusius vaikus - na jei sportai, tai gal vis nors vienas bus ne sportas. Bet vilties kaip ir nebelieka. Ir Dramos Queen iš Jenikejevo - lapai pūkuoti. Pas mane buvo lapas ir vaikai yra glotniai, švelniai, šviesiai žali be jokio pūko. Tai matyt tik viltis aišku kieno motina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 24 gegužės 2015 - 14:57
Pgaliau grįžau namo po atostogų.Apžiūrėjau visus augaliukus,kaip nekeista visi gyvi,miltligės nematyti.Kai Rusma nudžiugino,kad lietingi orai palankūs miltligei,tai kaip ant adatų tupėjau.Visi strepsiukai patys gėrė vandenį,tik mažyliai,kurie nemokėjo vandens traukti,kiūtojo šiltnamiuke.Nesitveriu savo kailyje iš laimės.

Džiugu vėl pas mus matyti Kliviją,pasiilgau jūsų protingų patarimų. 4u.gif

Čia mano Cartier,viena iš mylimiausių veislių.Tik niekaip nesuprantu,kur dingo žalias apvadas?Gal jis iš proto išsikraustė?

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 24, 16:44)
..... Cartier,viena iš mylimiausių veislių.Tik niekaip nesuprantu,kur dingo žalias apvadas?Gal jis iš proto išsikraustė?

J. Skliarova diskutuojant ФРАУ forume apie šią veislę parašė : '' В моих условиях, достаточно холодных, зелёная кайма исчезает через полторы-две недели, растягивается. Странно для температуры +14..16 "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klivija2: 24 gegužės 2015 - 21:01
Mat,ką sugalvojo Cartier,visiškai nenuspėjami augalai tie strepsai.

O Ds Solnce Klioš žiedas pavyzdinis.Tik pas mane ši veislė prie tinginio,pernai mačiau tik du žiedus,ir tai vasaros pabaigoje.Jau norėjau mesti lauk.

user posted image
Atsakyti