QUOTE(silvija72 @ 2015 05 24, 14:47)
Rusma man ds drama queen irgi skleidziasi ne taip
nu va, užjaučiu. Patikėk, nė kiek ne geriau ir aš jaučiausi ir kiek pinigų grąžinau už tą šhh

. Tai dar ir taip ačiū dievui, kad su kitais pusė bėdos, ne visai grybą supjovus. Nes nuojautą turėjau tai kad ar nebus pramoniako papjausčius

.
Beje, kas ten per daiktas skleidžiasi taip ir nesugebėjau nustatyti. Nors kita vertus - nesu tikra, ar tai ne sportai, nes spalva kaip ir ta. Na ir jinai gal ne specialiai. Nors, kai pagal save - vaikus gali sumaišyt procese. Bet lapus nuo nežydėjusių augalų pjaustyt - jau kiaulystė, kad ir ne speciali...
Žodžiu, pamoka man tai buvo nereali. Dabar iš jos ką turiu dar nežydėjusio - nieko nebeparduodu. Nors visumoj, tai iš bet ko nereikėtų platint nepatikrintų vaikų. Užtenka, kad pati sugebu vieną kitą sumaišyt, nors atrodo viską padarau, kad tik neprimaišyčiau. Bet jau kai visą vadą užaugini sumaišytą - tai iš viso liūdesys

. Kantriai laikau dar tuos nežydėjusius vaikus - na jei sportai, tai gal vis nors vienas bus ne sportas. Bet vilties kaip ir nebelieka. Ir Dramos Queen iš Jenikejevo - lapai pūkuoti. Pas mane buvo lapas ir vaikai yra glotniai, švelniai, šviesiai žali be jokio pūko. Tai matyt tik viltis aišku kieno motina