Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(rusma @ 2015 05 19, 19:50)
Netikras čia sportas, jeigu tik vienas lapas leido geltonus vaikus

Jau nebesu tikra savo atmintimi lotuliukas.gif Jei dar pasirodys Klivija, tai pakomentuos ar taip buvo. Metai praėjo gal ir maišau, bet kažkaip įsiminė. Reiks nueiti į RS ir paskaityti smile.gif

Silvija, o gal tau iš to sporto dar kažkas kitas gausis g.gif juk matai kad strepsai nenuspėjami smile.gif
Atsakyti
Harleguin Blue žydėjo teisingai, po kurio laiko vienas lapas pradėjo leisti geltonus žiedus--tada susigundžiusi spalva įsodinau fragmentą, o patį augalą pastačiau į lentyną ir nekreipiau daugiau į jį dėmesio. Kadangi sporto lapą nukirpau dauginimuisi labai nustebau kai vėl krūmas išleido geltoną žiedą, pasižiūrėjusi iš arčiau supratau ,kad sportu žydėjo nedidelė atskira skrotelė , sudaryta iš nukirpto lapo galo prie pagrindo ir kelių naujų lapukų. Kur nudėjau skrotelę nepasakysiu, nežinau ar padavanojau ar uždžiovinau, bet jos neturiu, kadangi labai nesaugojau turėdama įsišaknyjusį fragmentą. Tokia šios veislės neįtikėtina istorija rolleyes.gif

Margalapių veislių vaikučiai mažuliukai būna žali, kai pradeda auginti daugiau lapelių turi matytis nors mažutės dėmės ant lapų, nors taškelio dydžio--iš to galima spręsti, kad toliau vaikas augins margus lapus, jei vien tik žali vienspalviai lapeliai--man tokie visi vaikai ir likdavo žali.
Daug ieškojau info šia tema --radau tik apie margalapes sanpaulijas, rašo ,kad jų vaikučiams priauginus lapų masę tik tada lapai pradeda margėti--nežinau , sanpaulijų neauginu,
http://www.flowers.b...intpaulia.php#2
Atsakyti
Suradau kaip gražiai atrodė Klivijos Harleguin Blue su geltonu žieduku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(klivija2 @ 2015 05 19, 20:59)
Margalapių veislių vaikučiai mažuliukai būna žali, kai pradeda auginti daugiau lapelių turi matytis nors mažutės dėmės ant lapų, nors taškelio dydžio--iš to galima spręsti, kad toliau  vaikas augins margus lapus, jei vien tik žali vienspalviai lapeliai--man tokie visi  vaikai ir likdavo žali. 

Ačiū, pas mane jau nemaži, reiškia žali ir liks žali. Ir aš ieškojau info, bandžiau klausinėti pas rusus, niekas negalėjo atsakyt į šitą klausimą. Pas amerikiečius tik radau, kad margalapiai išauga iš baltos dalies, tai dauginimui reikia imti kuo margesnį ir kad pjūvis per dėmes eitų. Dauginau labai margą lapą, vaikučių buvo daug, daugiau negu dešimt, o margų - tik du verysad.gif
Atsakyti
Spalvinu temą smile.gif

user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 20, 11:17)
Spalvinu temą  smile.gif

violetinis ekranas šiandien.labai patinka violetai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj kaip gražu thumbup.gif Kas ta raudona? smile.gif
Štai ir mano Sensation pirmieji žiedeliai. Kol kas man labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Joo,violetinės spalvos pas mane netrūksta biggrin.gif

Tas raudonas, tai DS-Estet , man pats gražiausias iš raudoniukų wub.gif
Sensation tikrai labai gražus,bet jau nebeturiu, numiro...
Atsakyti
labai grzus tas raudonumas
as kazko raudono laukiau is DS Valkyria bet man prazydo violetinis
Atsakyti

QUOTE(Vidam @ 2015 05 20, 11:17)
Spalvinu temą  smile.gif

Labas rytas, koks grožis 4u.gif
Gaila, kad be pavadinimų cool.gif

QUOTE(zemaiteki @ 2015 05 20, 14:27)
Oj kaip gražu  thumbup.gif  Kas ta raudona? smile.gif
Štai ir mano Sensation pirmieji žiedeliai. Kol kas man labai labai  wub.gif

Ir mano Sensation. Juokas paėmė kai pamačiau, kad abi ir prilaikom žiedus lotuliukas.gif
user posted image

Mane EVA liūdina...Sugalvojo merdėt..Lapai nuleipo. Persodinau. Apkarpiau. Nu šaknų yra. Nepasakyčiau, kad per sausa ar nupūdyta verysad.gif
Atsakyti
man kai pradeda strepsis koks liudinti, padedu ji i sali ir nekreipiu demesio jokio.. o po keliu dienu jis vel atsigauna ir grazus buna biggrin.gif cia nuotaikai praskaidrinti mano pamastymai biggrin.gif
nelabai ko as apie juos suprantu, bet kasdien einu apie juos kelis kartus ir vis kalbinu dziaugiuosi, kokie jie grazus.. kai nustumtasis ima pavydeti kitiems ir demesio negauna ima ir pasitaiso biggrin.gif
Atsakyti
Gal ketvirtoje foto DS Za Granju?Va šitas tai labai kabina,gundysiuos blush2.gif ,dar mat mažai turiu.Ryt baigsis atostogai,pamatysiu savo plantacijas.Mama sakė,kad visi dar gyvi,na gal vienas kitas nusprogo.O milltligę garantuotai rasiu.
Atsakyti