Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Na kągi,reiškia vėl reiks rašyti pavadinimus . Galvojau kad niekam jie nerūpi ir neberašiau blush2.gif
1.DS-Estet 2.Grozovaja Uvertiūra 3.Midnight Satin 4.DS-Zagranju 5.UA-Bolero 6.Rondul,s Kristin

Alabaster Rose

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 21, 09:05)
Na kągi,reiškia vėl reiks rašyti pavadinimus . Galvojau kad niekam jie nerūpi ir neberašiau blush2.gif
1.DS-Estet 2.Grozovaja Uvertiūra 3.Midnight Satin 4.DS-Zagranju 5.UA-Bolero 6.Rondul,s Kristin

Alabaster Rose

Rūpi rūpi mirksiukas.gif

Va Zagranju tuoj tuoj ir pas mane parodys žiedą wub.gif
Och kokia ryški graži šita thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Čia teisingas All's Pal,aš saviškį išmečiau,nes pražydo tokia baisybė doh.gif ,kažkoks plokščias,jokio pilnaviduriškumo.

Vidam,būtinai rašykit pavadinimus,ne vien patyrusios čia lankosi,būna ir naujokėlių.Kai kurių pavadinimus man pačiai sunku nuspėti blush2.gif

Kokia dailutė Alebaster Rose,o aš saviškę sėkmingai numarinau unsure.gif.Mačiau fragmentas davė vaikučių,vistiek kada nors sulauksiu žiedų
Atsakyti
Man irgi patinka Alabaster Rose, dėl jos sumaišymo nepykstu kad ir ne ją užsisakiusi buvau mirksiukas.gif

Iza , ne gražuolė, bet vis čiudnesnė o ir spalva tokia įdomi, taip kad jei norės galės gyventi pas mane

user posted image

DS-Svet Daliokich Planet jau kaip jis man patinka, net nėra žodžių nupasakot wub.gif wub.gif vienintelis toks barchatinis, taip ir norisi paliesti. Ir žiedų forma laabaai wub.gif tik kol kas skrotelė mažoka žiedų atžvilgiu, bet juk dar labai jaunutis.

user posted image
Atsakyti
na kaip grazu uzsuk kai sitiek spalvu
pavadinimai rupi rupi wink.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O man pernai pasisekė su DS-Koldovskaja Noč, pražydo teisingai. Reiks įkišti fragmentą, bus įdomu laukti pražystat,vis šiokia tokia atrakcija smile.gif
Atsakyti
Gal ji ir ne tokia, kokią išvedė selekcininkas, bet pakol kas vienintelis streptokarpas džiuginantis tokia gausa žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Ir visai gražūs žiedai , būtinai dauginsiu gal išperės ir man kokių įdomių. Kažin ar susportavę visi būna vienodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 22, 08:08)
Ir visai gražūs žiedai , būtinai dauginsiu gal išperės ir man kokių įdomių. Kažin ar susportavę visi būna vienodi  g.gif

Mano spalva buvo ryškesnė nei foto, tai nežinau ar čia dėl nuotraukos, ar tokia ir yra. Šiaip tai toks pats margutis.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 22, 08:31)
Mano spalva buvo ryškesnė nei foto, tai nežinau ar čia dėl nuotraukos, ar tokia ir yra. Šiaip tai toks pats margutis.

Tik išsiskleidę būna ryškesni, po to spalva šiek tiek blanksta. Į pirmą planą pakliuvo seniausi žiedai. Jie maždaug tokie ir yra
Atsakyti