QUOTE(Vidam @ 2015 05 05, 10:53)
Bet naujienų daug kas nori, kur tik gražesnis, nematytas š kart būna rezervuotas

matyt atsibosta, kurie dažnai šmėžuoja temoje.
Nu jau nieko baisiau atsibodusio už Kleščinskio silvančikus nėra ir būt negali - čia man asmeniškai. Bet du brūkšniukai kitaip - ir vėl perka kaip naujienas. Mada sakyčiau tokia ir tiek. O kai užaugini kelis šimtus veislių, supranti, kad vertė yra kituose dalykuose, negu naujumas. Tą, ką žmonės n metų išlaikė ir daugino, buvo to verta. Dauguma tų naujienų plyksteli ir būna užmirštos. Strepsų gal ne tiek daug, bet sanpaulijų - tai aš net nežiūriu jokių naujienų, nes jos visos vienodos. O klasika yra klasika.
Mane dabar vidinis juokas beveik ima (ir aišku kartu pyktis, net sunku pasakyti, kokia čia emocija). Vienas žmogus pardavinėja vieną Jenikejevo veislę be žymos DS ir išverstu į anglų kalbą pavadinimu. Na tai tas pats, kas patvorinis daugumai, nes DS yra klasė. Parduoda labai pigiai ir niekas neperka

. Būtų pakėlęs kainą, kalęs, kad DS - kaip vėjas lapus išnešiotų. Savo laiku (prieš 2 metus) už tą veislę aš mokėjau labai daug

. Kai parduoda už 2,5 svaro - niekam nereikia (man beje turbūt irgi nereikėtų). Tai kur žmonių grožio supratimo ribos ir ar iš tikro gražumas žaidžia apsisprendime pagrindinį vaidmenį