Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

user posted image

Labai gražus,bet itin nefotogeniškas DS Cyplionok.
Atsakyti
Ir as toki turiu, tik maniskis mazas, kazi ar siemet sulauksiu ziedu? O geltona tokia kaip foto ar ryskesne? Siaip tai grazus smile.gif .
Atsakyti
Nesuprantu kur dingo mano postas g.gif kiba ne toje temoje atsakiau g.gif
Man gražus DS-Cyplionok wub.gif dar nemačiusi viso geltono žiedo, vis su kokia kita spalva poroje. Tikrai reiks ieškoti rudeniui,jei pavyks užtikti, Nes jau dabar pražioplinau gražių strepsiukų, kai palandžiojau po perteklių, tai kurie patiko jau rezervuoti (reiškia su skoniu viskas tvarkoje biggrin.gif )
Atsakyti
Nemoku aš fotografuoti fool.gif.Niekaip negaliu išgauti geltoniukų spalvos,jis yra be galo ryškus.

Vidam,su skoniu jums viskas tvarkoje.Pas visas grožio supratimas skirtingas.Juk taip ir turi būti.Kas alpsta dėl naujienų,kam dinozaurinės veislės veža. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet naujienų daug kas nori, kur tik gražesnis, nematytas š kart būna rezervuotas biggrin.gif matyt atsibosta, kurie dažnai šmėžuoja temoje.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 05, 10:53)
Bet naujienų daug kas nori, kur tik gražesnis, nematytas š kart būna rezervuotas biggrin.gif matyt atsibosta, kurie dažnai šmėžuoja temoje.

Nu jau nieko baisiau atsibodusio už Kleščinskio silvančikus nėra ir būt negali - čia man asmeniškai. Bet du brūkšniukai kitaip - ir vėl perka kaip naujienas. Mada sakyčiau tokia ir tiek. O kai užaugini kelis šimtus veislių, supranti, kad vertė yra kituose dalykuose, negu naujumas. Tą, ką žmonės n metų išlaikė ir daugino, buvo to verta. Dauguma tų naujienų plyksteli ir būna užmirštos. Strepsų gal ne tiek daug, bet sanpaulijų - tai aš net nežiūriu jokių naujienų, nes jos visos vienodos. O klasika yra klasika.

Mane dabar vidinis juokas beveik ima (ir aišku kartu pyktis, net sunku pasakyti, kokia čia emocija). Vienas žmogus pardavinėja vieną Jenikejevo veislę be žymos DS ir išverstu į anglų kalbą pavadinimu. Na tai tas pats, kas patvorinis daugumai, nes DS yra klasė. Parduoda labai pigiai ir niekas neperka lotuliukas.gif . Būtų pakėlęs kainą, kalęs, kad DS - kaip vėjas lapus išnešiotų. Savo laiku (prieš 2 metus) už tą veislę aš mokėjau labai daug biggrin.gif. Kai parduoda už 2,5 svaro - niekam nereikia (man beje turbūt irgi nereikėtų). Tai kur žmonių grožio supratimo ribos ir ar iš tikro gražumas žaidžia apsisprendime pagrindinį vaidmenį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 05 gegužės 2015 - 11:49
QUOTE(rusma @ 2015 05 05, 12:48)
Tai kur žmonių grožio supratimo ribos ir ar iš tikro gražumas žaidžia apsisprendime pagrindinį vaidmenį  lotuliukas.gif

Aš tai tikrai renkuosi pagal grožį, net nežiūriu kieno gamybos lotuliukas.gif tik dar kai kada pasižiūriu rusų forume kaip realiai atrodo pas augintojus. Aišku tokie kaip DS, ar CF tai jau iš karto aišku kas tokie.
Atsakyti
o as manau,kad kai yra toks didziulis pasirinkimas veisliu,net inoringiausias gali tikrai issirinkt,ir skoniai skirias,o man kaip tik patinka ryskus lenkiukai,ir pastebejau pacius ryskiausiaus pirmiausia isgraibsto pirkejos,ypac naujokes lydosi del ryskiu ,turejau kaip niekad daug prada vaiku,tuos pirmiausia naujokes ispirko,ir wow,tai via skonio reikalas.tik daznai foto neperteikia ziedo spalvos grazumo,va vidam isbrokyjo akvarele,o man ji be galo nuostabi wub.gif ir dar tebezydi ziedas,o ir lenda nauju pumpureliu nemazai.o ir vaikiuku jau perinu,nera kaprizna dauginimui ziuriu. g.gif
Papildyta:
o del naujienu tai jei kuri norit turiu atliekama maza vaikiuka DS-Drama queen.viena esu rezervavus,o tas laisvas,jei reikia kuriai. 4u.gif
Atsakyti
gražuolė Fendi
user posted image
Papildyta:
Navstreču vetru biggrin.gif jau paramstytas, bet vistiek guli, nezinau ka daryti..
user posted image
Papildyta:
na ir man labai grazi zefirin tik foto isplaukusi..
user posted image
Atsakyti
Nea...aš neišbrokijau DS-Akvarelės schmoll.gif pažiūrėjau kaip atrodo forume ir tikrai patiko. Tik pašposijau ir pasijuokiau iš to pirmo šleivo žieduko blush2.gif biggrin.gif

O naujokams tai tikrai labiausiai patinka silvančikai, nes graži nematyta žiedų forma 4u.gif mano viena kaimynė, tai ir po šiai dienai mėgsta tik ryškius, maniškius pastelinius visus išpeikia.O man gražu kai yra įvairių spalvų, papildo vieni kitus. Vienu žodžiu visos esam skirtingos. O verslininkės turi auginti tai kas turi didžiausią paklausą, kad patenkinti vartotojų poreikius mirksiukas.gif nors kartais taip nesigauna kiek suprantu.

Aš saviškį DS-Navstreču jau išleidau iš namų.Atsibodo su juo terliotis antri metai.Žiedai gražūs, bet skrotelė, tai jau laabai silpna Jei pavyktų ją pagerinti , tai būtų liuks strepsius. O gal tik pas mus jam netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 05 gegužės 2015 - 15:11
vidam,kur matai cia strepsu verslininkes? mastau.gif
Atsakyti
Aaaa...tikrai kad nėra smile.gif o būtų visai gerai, kad kokie šiltnamiai apart visų gėlių augintų ir strepsų kampelį, kur būtų galima pilnai patenkinti savo poreikius thumbup.gif buvome Punios šilnamiuose, tai kiek gėlių,net pasiklydom su dukra bevaikščiodamos, o strepso nei vieno schmoll.gif
Atsakyti