o tai kokiu ten geliu matei?

QUOTE(silvija72 @ 2015 05 05, 18:16)
Visokiausių

QUOTE(Vidam @ 2015 05 05, 16:04)
Aš saviškį DS-Navstreču jau išleidau iš namų.Atsibodo su juo terliotis antri metai.Žiedai gražūs, bet skrotelė, tai jau laabai silpna Jei pavyktų ją pagerinti , tai būtų liuks strepsius. O gal tik pas mus jam netinka

Maniskis irgi jau iskeliavo i kitus namus

Ale uztat paramanoviukas Vesennije Griozy stebina ziedu dydziu - pirmieji du ant vieno ziedkocio 2 po 10 cm skersmens

rytine angelinos fotosesija 

QUOTE(karambole @ 2015 05 06, 08:49)
Keista man, kad toks preciziskas Jenikejevas sito strepso neisbrokijo, ir dar veisle padare
Skrotele tai tragiska....
Ale uztat paramanoviukas Vesennije Griozy stebina ziedu dydziu - pirmieji du ant vieno ziedkocio 2

Ale uztat paramanoviukas Vesennije Griozy stebina ziedu dydziu - pirmieji du ant vieno ziedkocio 2
Nuotraukose pas kitus visai pakenčiamai jis atrodo. Bet matyt reikia ypatingų sąlygų. Man irgi visai negaila buvo

QUOTE(b.kite @ 2015 05 06, 08:52)
rytine angelinos fotosesija 

Kokia gražuolė

Silvija vis naujų žiedelių parodo

Linaule retas svečias, bet nors matosi, kad dar augina strepsiukus

Papildyta:
O ingriga pasirodė

QUOTE(Vidam @ 2015 05 06, 10:19)
Nuotraukose pas kitus visai pakenčiamai jis atrodo. Bet matyt reikia ypatingų sąlygų.
profiškai paramstyta matyt

Angelina nuostabi

QUOTE(rusma @ 2015 05 06, 10:47)
Šiaip išlepom - buvo laikas, kai dėl tokių naujovių buvo alpstama. Gi pilna kitų defektų - tai lapai arkliški (pvz. Prada), tai žiedai byra švieži (daugumos silvančikų), o kaip pirko, taip perka.
Šiais laikais dėl daug ko esam išlepusios

Graži Angelina puokštė

retai tik pasirodau su ziedais,o taip seku tema,ir groziuosiuos jusu ziedais
,nes dabar atostogauju ,tai laiko turiu ir siais metais jau isigijau kelias 
as ausrasz pasigedus
,ar mergaites paroda bus kaune?

as ausrasz pasigedus