Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

o tai kokiu ten geliu matei? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 05 05, 18:16)
o tai kokiu ten geliu matei? bigsmile.gif

Visokiausių smile.gif bet daugumoje lauko gėlės ir pelargonijos.
Atsakyti
user posted image cf-jubilej user posted image pirmas ziedelis ds-bereg krolikov user posted image snowkich strawberry fizz.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 05, 16:04)

Aš saviškį DS-Navstreču jau išleidau iš namų.Atsibodo su juo terliotis antri metai.Žiedai gražūs, bet skrotelė, tai jau laabai silpna Jei pavyktų ją pagerinti , tai būtų liuks strepsius. O gal tik pas mus jam netinka  g.gif

Maniskis irgi jau iskeliavo i kitus namus biggrin.gif Keista man, kad toks preciziskas Jenikejevas sito strepso neisbrokijo, ir dar veisle padare g.gif Skrotele tai tragiska.... Man net negaila buvo su juo atsisveikint blush2.gif
Ale uztat paramanoviukas Vesennije Griozy stebina ziedu dydziu - pirmieji du ant vieno ziedkocio 2 po 10 cm skersmens thumbup.gif
Atsakyti
rytine angelinos fotosesija smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 05 06, 08:52)

user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2015 05 06, 08:49)
Keista man, kad toks preciziskas Jenikejevas sito strepso neisbrokijo, ir dar veisle padare g.gif Skrotele tai tragiska....
Ale uztat paramanoviukas Vesennije Griozy stebina ziedu dydziu - pirmieji du ant vieno ziedkocio 2

Nuotraukose pas kitus visai pakenčiamai jis atrodo. Bet matyt reikia ypatingų sąlygų. Man irgi visai negaila buvo schmoll.gif kas iš tų gražių žiedų, kad visumoje nesižiūri. O Vesnije Griozy ir man labai patinka wub.gif

QUOTE(b.kite @ 2015 05 06, 08:52)

Kokia gražuolė wub.gif tikra nuotaka wub.gif

Silvija vis naujų žiedelių parodo wub.gif supažindina su naujomis veislėmis smile.gif
Linaule retas svečias, bet nors matosi, kad dar augina strepsiukus 4u.gif
Papildyta:
O ingriga pasirodė 4u.gif laabai senai matyta ir labai smagu matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 06, 10:19)
Nuotraukose pas kitus visai pakenčiamai jis atrodo. Bet matyt reikia ypatingų sąlygų.

profiškai paramstyta matyt smile.gif. Nes visi išvirsta, anksčiau ar vėliau. Šiaip išlepom - buvo laikas, kai dėl tokių naujovių buvo alpstama. Gi pilna kitų defektų - tai lapai arkliški (pvz. Prada), tai žiedai byra švieži (daugumos silvančikų), o kaip pirko, taip perka. Nėra tobulų veislių. Lygiai taip su Navstreču Vetru - kol neužaugini, tol nežinai su kuo jinai valgoma, o kai sužinai - pasidaro nebeskani.

Angelina nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 06, 10:47)
Šiaip išlepom - buvo laikas, kai dėl tokių naujovių buvo alpstama. Gi pilna kitų defektų - tai lapai arkliški (pvz. Prada), tai žiedai byra švieži (daugumos silvančikų), o kaip pirko, taip perka.

Šiais laikais dėl daug ko esam išlepusios irnesakyk.gif o perka kas neaugino, paaugins metus ir tada pradės atsirinkti smile.gif juk tiek daug tų veislių ir tokių panašių yra kad jau nebežinai nei kurį rinktis.Pas mane yra tokių, kuriuos noriu auginti ir auginti, nors atrodo nieko ypatingo, o va yra tokių, kurie nelimpa ir ramia sąžine išleidi iš namų, nors kai kas alpsta pamčiusios. Ir man smagu, kad suteikiu žmogui laimės biggrin.gif
Atsakyti
Graži Angelina puokštė 4u.gif
Atsakyti
retai tik pasirodau su ziedais,o taip seku tema,ir groziuosiuos jusu ziedais thumbup.gif ,nes dabar atostogauju ,tai laiko turiu ir siais metais jau isigijau kelias smile.gif
as ausrasz pasigedus g.gif ,ar mergaites paroda bus kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 06 gegužės 2015 - 17:47