Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

svelnutis kenzo user posted image
Atsakyti
Ir as jungiuos prie pagyru Angelinai, fantastiska! Seniai jos norejau, siemet is Austeles isigijau mazulyte 4u.gif.
O kaip ta DS- Drama Queen, jau kazkam pazadeta ar ne blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 05 06, 08:52)

Labai įspūdinga
Atsakyti
kol kas dar ne,nedidele ji,bet grazi ax.gif
Atsakyti
user posted image

Tobula,iš dinozaurų eros ax.gif .Nerašau pavadinimo,bo pomidorai2.gif
Atsakyti
Lisitėja, kas čia tokia g.gif mann tokios reikėtų nes gi kitokia nei visos, dar tokios nemačiusi . Man labai graži ir nesvarbu iš kokio ji amžiaus irnesakyk.gif

QUOTE(linaule @ 2015 05 06, 18:45)
retai tik pasirodau su ziedais,o taip seku tema,ir groziuosiuos jusu ziedais  thumbup.gif

as ausrasz pasigedus g.gif

linaule, tai prašom dažniau pasirodyti . Man ausrazs irgi labai trūksta... achimenė geltonoji labai prižėlė , kurios ji norėjo. Reiks į AŽ parašyti ar dar nori ar ne. Gal jau nebeaugina...
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 08:25)

Spėju, kad bus pani Stefanija biggrin.gif Bet tik spėju, nes jau seniai gyvos nemačiau. Senesnės lenkiukų veislės buvo labai gražios.
Atsakyti
Čia yra V.Paramonov kūrinys.Pamiat Serdca.Visiškai beprobleminė veislė,viena iš pirmųjų įsigytų.Ji pas mane atsirado prieš tris metus,ir dar nesiruošiu skirtis su ja.Mane šios senienos žavi,matyt todėl,kad jų jau niekas nebeturi.

Stefaniją irgi turiu,šiek tiek kitokios spalvos.Šiuo metu žydi.Tik dabar nerandu blush2.gif .Viskas sukelta į vieną vietą,ruošiuosi išvykimui.Nuo pirmadienio ūkelį ganys mama.Viskas paruošta,kad jai butų patogu.

Va radau pernykštę nuotrauką.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 gegužės 2015 - 10:08
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 11:03)
Čia yra V.Paramonov kūrinys.Pamiat Serdca.

Hmm...pas mano kaimynę yra Pamiat Serdca, bet nė iš tolo nepanašus į jūsiškį garbanių. Paprasti žiedai ir išblunkantys, niekada nekilo noras tokį turėti.

Va koks pas ją

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 07 gegužės 2015 - 10:38
Pamiat serdca ir aš pamenu tokią, kaip pas Vidam. Lisitėjos arba susportavus-mutavus, arba tikrai kažkas iš Kleščinskio - Sabina gal kokia g.gif Negali būti?
Atsakyti
Sabinos niekada neturėjau.Nejaugi jie taip piktybiškai mutuoja- sportuoja.Tas pats augalas kelia trečią žieduką,jis nebus toks garbanotas.Rudenį iš vieno augalo padariau du.Vienas va koks garbanila,o kitas daug lygesnis.Sumaišyti negalėjau,tiesog neturiu nieko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 14:20)
Sabinos niekada neturėjau.Nejaugi jie taip piktybiškai mutuoja-

geras, tada dauginkit, jeigu paveldės šitą garbanotumą, tai jis nerealiai įdomus bus thumbup.gif Strepsai tikrai ir sportuoja, ir mutuoja, bet dažniau kitokios veislės nei atrodytų toks stabilus Paramonoviukas.
Atsakyti