QUOTE(b.kite @ 2015 05 06, 08:52)
Labai įspūdinga
kol kas dar ne,nedidele ji,bet grazi

Tobula,iš dinozaurų eros

Lisitėja, kas čia tokia
mann tokios reikėtų nes gi kitokia nei visos, dar tokios nemačiusi . Man labai graži ir nesvarbu iš kokio ji amžiaus
linaule, tai prašom dažniau pasirodyti . Man ausrazs irgi labai trūksta... achimenė geltonoji labai prižėlė , kurios ji norėjo. Reiks į AŽ parašyti ar dar nori ar ne. Gal jau nebeaugina...

QUOTE(linaule @ 2015 05 06, 18:45)
retai tik pasirodau su ziedais,o taip seku tema,ir groziuosiuos jusu ziedais
as ausrasz pasigedus

as ausrasz pasigedus

linaule, tai prašom dažniau pasirodyti . Man ausrazs irgi labai trūksta... achimenė geltonoji labai prižėlė , kurios ji norėjo. Reiks į AŽ parašyti ar dar nori ar ne. Gal jau nebeaugina...
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 08:25)
Spėju, kad bus pani Stefanija

Čia yra V.Paramonov kūrinys.Pamiat Serdca.Visiškai beprobleminė veislė,viena iš pirmųjų įsigytų.Ji pas mane atsirado prieš tris metus,ir dar nesiruošiu skirtis su ja.Mane šios senienos žavi,matyt todėl,kad jų jau niekas nebeturi.
Stefaniją irgi turiu,šiek tiek kitokios spalvos.Šiuo metu žydi.Tik dabar nerandu
.Viskas sukelta į vieną vietą,ruošiuosi išvykimui.Nuo pirmadienio ūkelį ganys mama.Viskas paruošta,kad jai butų patogu.
Va radau pernykštę nuotrauką.
Stefaniją irgi turiu,šiek tiek kitokios spalvos.Šiuo metu žydi.Tik dabar nerandu

Va radau pernykštę nuotrauką.

Pamiat serdca ir aš pamenu tokią, kaip pas Vidam. Lisitėjos arba susportavus-mutavus, arba tikrai kažkas iš Kleščinskio - Sabina gal kokia
Negali būti?

Sabinos niekada neturėjau.Nejaugi jie taip piktybiškai mutuoja- sportuoja.Tas pats augalas kelia trečią žieduką,jis nebus toks garbanotas.Rudenį iš vieno augalo padariau du.Vienas va koks garbanila,o kitas daug lygesnis.Sumaišyti negalėjau,tiesog neturiu nieko panašaus.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 05 07, 14:20)
Sabinos niekada neturėjau.Nejaugi jie taip piktybiškai mutuoja-
geras, tada dauginkit, jeigu paveldės šitą garbanotumą, tai jis nerealiai įdomus bus