Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(dzūkė @ 2015 05 31, 16:12)
Bent jau šiandien laikau favoritu iš turimų veislių tokiu spalvų deriniu- Keigetsu

Aha ir už Leon gražesnis wub.gif

Mano geltonoji achimenė irgi jau su pumpurėliais, o raudonlapei dar nematyti.
Atsakyti
Labai gražus dzūkės Keigetsu

O aš va- užsiiminėjau dailiuoju karpymu. dabar lauksiu arba supūvant- arba pasidauginant lapelį.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 31 gegužės 2015 - 16:47
Ilgai gali tekt laukt mirksiukas.gif aš šiandien atskyriau vaikučius nuo fragmento, vienas pasodintas pernai birželio mėnesį, o kitas- rugpjūčio mėn. Laabai nenorėjo vaikuotis, gal todėl kad buvo mirštantys augalai, tai gal ir lapai tuo pačiu mažai gyvybės turėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 31, 17:47)
Ilgai gali tekt laukt  mirksiukas.gif aš šiandien atskyriau vaikučius nuo fragmento, vienas pasodintas pernai birželio mėnesį, o kitas- rugpjūčio mėn. Laabai nenorėjo vaikuotis, gal todėl kad buvo mirštantys augalai, tai gal ir lapai tuo pačiu mažai gyvybės turėjo  g.gif

Bet svarbu- pasidaugino.... thumbup.gif

taip dar niekad nieko nedauginau- tai čia- bandomasis darbas. Viskas- einu mažosios lapės skalbti.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 31, 17:47)
Ilgai gali tekt laukt  mirksiukas.gif.............

Arba rudenį jau pirmus žiedus pamatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2015 05 31, 19:01)
Arba rudenį jau pirmus žiedus pamatys biggrin.gif

dabar ti pagalvojau- o jei pavyks ir jų " bedokumenčių" prisidauginsiu- kur juos dėsiu? g.gif
Atsakyti
Auginsi ir žiedais džiaugsies biggrin.gif žinok jie neilgaamžiai, bent jau pas mane. Trys metai ir viskas. Nes nužydėję lapai nusilaužo, gaunasi kotas ir jei neužaugina naujos skrotelės šalia (būna taip) ir viskas, lekia lauk. O būna kad gražus iš niekur nieko užverčia šaknis. Taip kad su jais nebūna nuobodu, pastoviai esi veiksme , čia ne kokia vaškuolė, kad gali auginti dvidešimt metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 05 31, 19:38)
Auginsi ir žiedais džiaugsies  biggrin.gif žinok jie neilgaamžiai, bent jau pas mane. Trys metai ir viskas. Nes nužydėję lapai nusilaužo, gaunasi kotas ir jei neužaugina naujos skrotelės šalia (būna taip) ir viskas, lekia lauk. O būna kad gražus iš niekur nieko užverčia šaknis. Taip kad su jais nebūna nuobodu, pastoviai esi veiksme , čia ne kokia vaškuolė, kad gali auginti dvidešimt metų smile.gif

nesupratau. blush2.gif Kai nužydi- reikia lapus visus nulaužyti??
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 05 29, 17:00)
Na tvirtinti už visą LT negaliu, bet čia besilankantys žmonės manau, kad tikrai jos neturi. Pati trečią sezoną bandau išmaldauti iš užsienietės, bet neparduoda. Nors... kažkada yra turėjus Beluckienė. Reiškias gali būti.

QUOTE(Vidam @ 2015 05 29, 17:08)
Prašom pasirodyti   mirksiukas.gif nuspresim ar panašus ar ne smile.gif

jau suabejojau ar pirkinukas išviso turi pavadinimą.Keliu foto jūsų nuosprendžiui mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 31 gegužės 2015 - 18:54
QUOTE(vilkra @ 2015 05 31, 19:41)
nesupratau. blush2.gif  Kai nužydi- reikia lapus visus nulaužyti??

Jei gerai apžiūrėjai, tai turėjai matyti kad žiedus leidžia lapas ant savo kotuko. Būna kad vienas lapas išaugina kokius 5-6-7 žiedkočius su žiedais. Ir viskas - jo misija atlikta, daugiau jis nežydės. Būna dar žalias , o paskui pradeda gelsti,ruduoti ir tenka jį pašalinti. Aš po nužydėjimo persodindama, jei būna gražių naujų lapų, tai tuos senus su stirančiais, nužydėjusių žiedkočių galiukais nulaužiu. Jei lapų mažai tada palieku, jei ilgi patrumpinu,nes skaičiau kad jie reikalingi augti skrotelei.

Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Klivijos augalai visada aukštame lygyje. 4u.gif

Dzūkės Keitgetsu labai wub.gif ,o aš saviškio žydėjimo vis dar laukiu.Japonai mano namuose lėtapėdžiai,jau nepaskubės.

O čia mano DS Women.Kol kas vienintelis žiedas,bet teisingas.O jau skrotelės didumas doh.gif ,didmoterė tikra.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 gegužės 2015 - 20:25