Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 05, 06:37)
O man su ritleniais ne kas,turiu vieną,tai keža vietoje,nei auga nei miršta.Apie žiedus ir svajoti nedrįstu.

Kada nors parašysiu straipsniuką apie priežiūrą - nuostabūs augalai, man vieni iš lengviausiai auginamų pasirodė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 05 birželio 2015 - 06:12
Ačiū,mergaitės už šiltą priėmimą thumbup.gif Esu visiška naujokė čia tarp jūsų,kolekcija dar visiškai mažutė ax.gif keletas pramoninuku žydinciu kruvelemis žiedų ir vakar įsigytas STRAWBERRY CRUSH bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 05, 07:12)
Kada nors parašysiu straipsniuką apie priežiūrą - nuostabūs augalai, man vieni iš lengviausiai auginamų pasirodė  wub.gif

Mane žavi jų lapų margumas. Gal prieš pora metų du buvau pradėjus augint, bet....
Dabar vėl keli kabinasi wub.gif

Laukiu straipsniuko 4u.gif . Domina tręšimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 05, 04:27)
Tiesa, nežinau kiek ko internete pasako ir tarp daugybės pasakymų sunku esmę iškristalizuoti, bet knygoje tai kaip per išpažintį išsakęs viską  biggrin.gif .

Rusma atsisiuntus knygą bigsmile.gif
Atsakyti
Kad perdaug nesipuikuotų streptokarpai biggrin.gif - achimenės Veronika Gotmanova , Sauline, Firefly
user posted image

Spalvingiausias ritlenis iš turimį- Pink Acajou
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 birželio 2015 - 11:36
QUOTE(Liepa B. @ 2015 05 31, 19:53)
jau suabejojau ar pirkinukas išviso turi pavadinimą.Keliu foto jūsų nuosprendžiui  mirksiukas.gif

user posted image

Radau pavadinimą Streptocarpus 'Crystal Ice' .
Atsakyti
Naujokai wub.gif

Franken Lilac Lace
user posted image

Franken Blackberry Lace
user posted image

Pasižymi ūgiu biggrin.gif , lapais taip pat, apkarpiau.
user posted image
Atsakyti
Franken Lilac Lace--lb patiko, norėčiau tokio 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aciuks.gif už pamokėlę.Tik ,jei galit aprašykit patį svarbiausią dalyką,kaip ruošiamas maitinamasis tirpalas.Nes subalansuoti mitybą yra itin svarbu,man kol kas tai nepavyksta.Niekaip nenusiperku geležies sulfato. blush2.gif

Atkalus sistemą strepsai pasidarytų visiškai beprobleminiai augalai,mane asmeniškai vargina perlaistymas.Atrodo laistai idealiai ,padarai menkiausią klaida ir jie užverčia verysad.gif šaknis.
Atsakyti
Išsisaugojau ir aš pamoką, o vdrug prireiks ateityje smile.gif
Atsakyti
user posted image

Kontrastai.Visiems pažystamas Azure Giant ir Haru no Mizu.Natūroje labai juokingai atrodo.
Atsakyti
Lisitėja, gražus kontrastas 4u.gif maniškio tirpalo sudėtis nepasikeitė, įsigyti gatavų pramoninių hidro-trąšų priklausomai nuo augalo poreikio galima čia
http://growing.lt/ma...dex.php/tr.html

kaip visada aiškiau-- rusų kalba
http://gidroponist.r...i_hydro_growth/

Atsakyti