Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

tik puse gal parodziau,manau kitu atsisakyt,panasiu yra,tragiskai nebesutelpam doh.gif man l patinka harlequin rose,tiesiog ideali pora melynajam lace bigsmile.gif galesiu rytoj kitu ziedu parodyt,begale ju yra
Atsakyti
Tai nejaugi mesit lauk blink.gif
Atsakyti
tokie augalai nemetami,parduodu kas lieka,ar kas nusibodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Silvija, tai ko tu nesurašai atliekamų saviškių į parduodamų sąrašą g.gif aš vis pasižiūriu...
Atsakyti
kelis ikeliau,siaip jau isprekiavau mazylius, laikas nuo laiko papildysiu,netelpa,o visko gaila,negana to,dar norisi blush2.gif daznai nuperka ne neikelus i albuma ka naujesnio.vidam ka tik apziurejau tavo albumeli,na as pasakysiu tik savo nuomone,kad stoka su vieta pakeisciau nusibodusias veisles kitomis,tada oj kaip gera laukt nauju ziedu mirksiukas.gif siaip visos matos priziuretos,bet kitos nelabai kaip ziurisi blush2.gif
Atsakyti
Tai va, kad nerandu kuo pakeisti biggrin.gif ir aš peržiūrėjau allbumą, tai jau šešios atiduotos, kurios man nepatiko. O kitos gražios, gal mūsų skoniai neatitinka biggrin.gif žadėjo Austelė peržiūrėti ką turi ir parašys, tai tikrai manau kai ką įsigysiu.Man patinka irgi laukti naujų žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 09 birželio 2015 - 22:12
gerai,kad yra begale veisliu,tai bet kuriam skoniui galima issirinkt,ne problema 4u.gif
Atsakyti
Veislių begalė, bet labai daug panašių smile.gif
Atsakyti
Bet jūs Silvija72 ko gero iš kokio Vilniaus ar Kauno kaip ir dauguma g.gif
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 06 09, 22:41)
man l patinka harlequin rose,tiesiog ideali pora melynajam lace

na va kaip skoniai skiriasi - man labai nepatiko, aš išmest norėjau, lapai labai dideli, žiedai pagal juos maži, panašių begalės doh.gif Kaip tik pagalvojau, kad pirmas toks šiaip sau Arlekinas, nes kiti labai fainuoliai atrodė. Kol kas laikau, bet akivaizdu, kad vienas iš tų, ko tikrai ilgai neauginsiu. Dar atrodo kažkur ir vaikas yra, ne tik sena didelė kerėpla.
Atsakyti
grazus ziedai visu

mano koleges pamaciusios pas mane krist pradejo sako ir mes norim, tai klausiu cia ar turit kas atliekamu parduodamu?
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti