Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

nu nu idomu,kuo Vidam atsikratyt nor,jei ka, duok zinia ,isgraibysim smile.gif
visu grazus ziedai thumbup.gif
Atsakyti
Oi atsikratyti ne bėda lotuliukas.gif jau mano dvi draugės augina ir keturios kaimynės. Juokas iš draugės...pirmiausiai jai atidaviau pramoninius ir kai sužinojo kiek aš turiu veislių, sako tau galvoj negerai,sako va turiu penkis ir man gana. Paskui kai atėjo pas mane ir pamatė virtuvėje langą, tai vos neapalpo, aikčiojo... net iki ašarų juokiausi. Ir kavą turėjom gerti virtuvėje biggrin.gif Tai pavasarį visą krūvą vaikų išsinešė , priminiau ką man buvo sakiusi, tai sako negalvojau kad tokių grožių gali būti. Nes internete niekur nelandžioja, tik skype naudojasi ir žinias paskaito.
Atsakyti
vidam zinok juokais ar ne juokais,bet is dzukijos turbut daugiausia perka pas mane strepsiukus,sakau matyt dzukes dievina geles 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Padėkit sužinoti kas čia pas mane sužydo g.gif .Etiketėje parašyta visai ne į temą.

Nepakartojamas DS Ampir 4u.gif Net ir pati jau nežinau kas man patinka,ir ko dar norėčiau.
Atsakyti
Pas jus Harleguin Blue, sulyginkit

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tikrai toks H.Blue,o tai kur turėtų pas mane būti H.Rose?Ir Verso nerandu,pagal žiedus tikiuosi atsirinkti.Matyt po nežinomo etikete slepiasi.
Atsakyti
Vis daugiau įsižydi Rondo

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jūsų žiedeliai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
grazuolis rondo,ir as greitu laiku jau laukiu jo ziedu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 11, 06:34)
Tikrai toks H.Blue,o tai kur turėtų pas mane būti H.Rose?Ir Verso nerandu,pagal žiedus tikiuosi atsirinkti.Matyt po nežinomo etikete slepiasi.

o čia mano turėtų būti? Nes nei H.Blue, nei Verso jau n metų neturiu (arba bent aš manau, kad neturiu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Lisitėja2,kažkur minejot,kad Utena kaimu kaimas lotuliukas.gif ,tai dovanokit už klausimą-gal jūs čia ir gyvenate? ax.gif
Atsakyti
tina is kur pati esi?ir ka augini is strepsu?kur albumas? rolleyes.gif
Atsakyti