Neraganėk.O tai džiaugiasi iš artimo nelaimės,sutvarkys,ne kur dėsis.
Jiem gi kiekvienas klientas svarbus.

Lisitėja, tada S. Sumburts žiedas nemažas , kad tik gerai iš fragmento daugintusi
Rusma, pas mane DS-Оса žydi, nesigauna nufotkinti , išvis nesuprantu kodėl priskyrė jį prie veislinių
, google nuotraukose šios veislės žiedai jau padidinti, gal net savotiškai įdomūs, žiūrint realiai-gyvenime į "vapsvą su sparnais " man žiedas visai nepanašus, taip žiedlapiai įkirpti, bet neprasiskleidę, susiglaudę, susitraukę--visai ne tas ko laukiau
Todėl ir klausiu, jei priskirtas veisliniams , gal pas ką nors kitaip žydi ir veislė augintojui visai nieko

Rusma, pas mane DS-Оса žydi, nesigauna nufotkinti , išvis nesuprantu kodėl priskyrė jį prie veislinių

Todėl ir klausiu, jei priskirtas veisliniams , gal pas ką nors kitaip žydi ir veislė augintojui visai nieko

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 11, 20:47)
Rusma,jūs minėjot kažkada,kad kai kurios anglų veislės sunkiai dauginasiTai būtent šią veislę turėjote mintyje?
visas taškuotas, ir šią taip pat. Aš ją į Lietuvą atvežiau, tai va matot nuo praeitų balandžio kiek Lietuvos jau puošia. O jei rimtai - lyg 4-5 vaikai buvo iš viso fragmento, tai ji dar vidutiniškai. Pvz. Franken Prunella vos sau vieną sugebėjau pagimdyti.
Papildyta:
QUOTE(klivija2 @ 2015 06 11, 22:51)

tai jau daug kas pasisakęs, kad nelabai suprato, kas ten gražaus. Sutinku, kad keistoka jinai. Bet kiekvienam savas skonis, kas ieško egzotikos, matyt veža tokie. Apskritai apie Sklerovos veisles (kai kurias) aš turiu ne kokią nuomonę ir kažkuriuo metu galvojau jau, kad paskutiniai metai, kai įsigijau visą jos asortimentą. Kai kurios tikrai nuostabios, bet yra tokių, kad nei bėk, nei rėk, nuotraukų neatitinka, visos vienodos, nors skirtingais pavadinimais, nesidaugina, išsidraikiusios, išsikerėplinusios ir ai, nu ką aš čia - man gi Paramonovai yra etalonas, tai su mano skoniu sunku suprast pasaulį

DS Estet.Komentarų nereikia,o tas baltas apvadukas

O man J.Skliarovos Lord taip ir nepavyko išvaikuoti.Fragmentą su šaknimis išmečiau lygiai po metų.Ir kas įdomiausia jis nepuvo.Taip pat Ocelot nieko nedavė.Pragyvensiu ir be šitų veislių

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 12, 08:01)
DS Estet.Komentarų nereikia,o tas baltas apvadukas

O man J.Skliarovos Lord taip ir nepavyko išvaikuoti.Fragmentą su šaknimis išmečiau lygiai po metų.Ir kas įdomiausia jis nepuvo.Taip pat Ocelot nieko nedavė.Pragyvensiu ir be šitų veislių

Tikrai labai gražus. Pastebėjau, kad pasiilgstu po kurio laiko kažkada seniai turėtų veislių, nors tuo metu atrodo, kad, ai, pabodo.
Lordas gi angliško kraujo. Iš pernykščių įspūdžių man tai labiausiai gaila, kad žvėriukai supuvo taip ir nieko neparodę po daugiau nei pusės metų

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 11, 20:47)
Dėl šios priežasties jis ir nukeliavo nuo mano palangės pas linaule

QUOTE(dzūkė @ 2015 06 12, 09:53)
blunka - negerai, byra - dar blogiau, ant stiebo sudžiūsta - iš viso šlykštu - kada žmogui gerai

QUOTE(rusma @ 2015 06 12, 13:32)
blunka - negerai, byra - dar blogiau, ant stiebo sudžiūsta - iš viso šlykštu - kada žmogui gerai

Lapai milžiniški arba skrotelė auga taip, jog atnaujint belieka iš lapo auginant naują vaikutį

Gal idealių ir reta, bet pakenčiamų yra yra

UA-Bolero kažkuo panašus į Justa.
CF-Jaroslavskije Zori ar dideli žiedai, ar ryškūs?
Persian Carpet -nuostabi nepakeičiama sena veislė
Na žinoma ir Bristol's Ribbon Candy
UA-Oca jau šiukšlyne ir nė kiek negaila
Nusiviliau Julijos veislėmis , dėl daugumos jos veislių iš visos dūšios pritariu Rusmai ""... visos vienodos, nors skirtingais pavadinimais, nesidaugina, išsidraikiusios, išsikerėplinusios ....""

CF-Jaroslavskije Zori ar dideli žiedai, ar ryškūs?
Persian Carpet -nuostabi nepakeičiama sena veislė

UA-Oca jau šiukšlyne ir nė kiek negaila