Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (22)

Neraganėk.O tai džiaugiasi iš artimo nelaimės,sutvarkys,ne kur dėsis. irnesakyk.gif Jiem gi kiekvienas klientas svarbus.
Atsakyti
Lisitėja, tada S. Sumburts žiedas nemažas , kad tik gerai iš fragmento daugintusi smile.gif

Rusma, pas mane DS-Оса žydi, nesigauna nufotkinti , išvis nesuprantu kodėl priskyrė jį prie veislinių unsure.gif , google nuotraukose šios veislės žiedai jau padidinti, gal net savotiškai įdomūs, žiūrint realiai-gyvenime į "vapsvą su sparnais " man žiedas visai nepanašus, taip žiedlapiai įkirpti, bet neprasiskleidę, susiglaudę, susitraukę--visai ne tas ko laukiau doh.gif
Todėl ir klausiu, jei priskirtas veisliniams , gal pas ką nors kitaip žydi ir veislė augintojui visai nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 11, 20:47)

Rusma,jūs minėjot kažkada,kad kai kurios  anglų veislės sunkiai dauginasiTai būtent šią veislę turėjote mintyje?

visas taškuotas, ir šią taip pat. Aš ją į Lietuvą atvežiau, tai va matot nuo praeitų balandžio kiek Lietuvos jau puošia. O jei rimtai - lyg 4-5 vaikai buvo iš viso fragmento, tai ji dar vidutiniškai. Pvz. Franken Prunella vos sau vieną sugebėjau pagimdyti.
Papildyta:
QUOTE(klivija2 @ 2015 06 11, 22:51)
Todėl ir klausiu, jei priskirtas veisliniams , gal pas ką nors kitaip  žydi ir veislė augintojui visai  nieko  g.gif

tai jau daug kas pasisakęs, kad nelabai suprato, kas ten gražaus. Sutinku, kad keistoka jinai. Bet kiekvienam savas skonis, kas ieško egzotikos, matyt veža tokie. Apskritai apie Sklerovos veisles (kai kurias) aš turiu ne kokią nuomonę ir kažkuriuo metu galvojau jau, kad paskutiniai metai, kai įsigijau visą jos asortimentą. Kai kurios tikrai nuostabios, bet yra tokių, kad nei bėk, nei rėk, nuotraukų neatitinka, visos vienodos, nors skirtingais pavadinimais, nesidaugina, išsidraikiusios, išsikerėplinusios ir ai, nu ką aš čia - man gi Paramonovai yra etalonas, tai su mano skoniu sunku suprast pasaulį lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

DS Estet.Komentarų nereikia,o tas baltas apvadukas wub.gif

O man J.Skliarovos Lord taip ir nepavyko išvaikuoti.Fragmentą su šaknimis išmečiau lygiai po metų.Ir kas įdomiausia jis nepuvo.Taip pat Ocelot nieko nedavė.Pragyvensiu ir be šitų veislių irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 12, 08:01)

DS Estet.Komentarų nereikia,o tas baltas apvadukas wub.gif

O man J.Skliarovos Lord taip ir nepavyko išvaikuoti.Fragmentą su šaknimis išmečiau lygiai po metų.Ir kas įdomiausia jis nepuvo.Taip pat Ocelot nieko nedavė.Pragyvensiu ir be šitų veislių irnesakyk.gif

Tikrai labai gražus. Pastebėjau, kad pasiilgstu po kurio laiko kažkada seniai turėtų veislių, nors tuo metu atrodo, kad, ai, pabodo.

Lordas gi angliško kraujo. Iš pernykščių įspūdžių man tai labiausiai gaila, kad žvėriukai supuvo taip ir nieko neparodę po daugiau nei pusės metų doh.gif . O Victorian Lace trečią kartą mėginu. Na tikiuos šį sykį pasiseks. Ocelot dauginasi l. sunkiai.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 12, 07:01)

kaip aš jo noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 06 11, 20:47)
....Žiedas sendamas blunka.

Dėl šios priežasties jis ir nukeliavo nuo mano palangės pas linaule blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 12 birželio 2015 - 08:54
QUOTE(dzūkė @ 2015 06 12, 09:53)
Dėl šios  priežasties jis ir nukeliavo nuo mano palangės pas linaule blush2.gif

blunka - negerai, byra - dar blogiau, ant stiebo sudžiūsta - iš viso šlykštu - kada žmogui gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 06 12, 13:32)
blunka - negerai, byra - dar blogiau, ant stiebo sudžiūsta - iš viso šlykštu - kada žmogui gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lapai milžiniški arba skrotelė auga taip, jog atnaujint belieka iš lapo auginant naują vaikutį doh.gif lotuliukas.gif

Gal idealių ir reta, bet pakenčiamų yra yra rolleyes.gif
Atsakyti
Mano Ohama iškeliavo į laiptinę. Jau pernai nepatiko, bet galvoju pažiūrėsiu kaip atrodys suaugęs. Na ir nieko gero. Lapai dideli, apkarpiau. Žiedai nėra maži, bet lapija užgožia juos. Be to žiedai lepioškės, labai greit išblunka ir nežydi kepurėle.

user posted image

Atsakyti
Šiandien fotografavomės, tai dar šiek tiek žiedų smile.gif

Bristol's Ribbon Candy
user posted image

CF-Jaroslavskije Zori
user posted image

Janvarskaja Vjuga
user posted image

Persian
user posted image

UA-Bolero
user posted image

Sonia
user posted image
Atsakyti
UA-Bolero kažkuo panašus į Justa.
CF-Jaroslavskije Zori ar dideli žiedai, ar ryškūs?
Persian Carpet -nuostabi nepakeičiama sena veislė 4u.gif Na žinoma ir Bristol's Ribbon Candy 4u.gif

UA-Oca jau šiukšlyne ir nė kiek negaila schmoll.gif Nusiviliau Julijos veislėmis , dėl daugumos jos veislių iš visos dūšios pritariu Rusmai ""... visos vienodos, nors skirtingais pavadinimais, nesidaugina, išsidraikiusios, išsikerėplinusios ....""

user posted image

user posted image
Atsakyti