Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(*Keila* @ 2015 06 10, 07:42)
Tai apie anksciau aprasytus tai zinodavau, kad tai ne mano, nes sapnuodavau konkreciai tuos zmones su veidais ir ivykiais. Plius del tos kajutes irgi kodel zinau kad ne mano, todel kad aiskiai sapne zinojau, kad tai ne mano kajute.
Bet nemanau, kad sapnuoju tik ktu ivykiu, emocijas. Sapnuoju as, ir noriu ,kad sapnai butu apie mane  biggrin.gif

Mane tai irgi vargino ax.gif Galvojau, kodel sapnuoju kitu problemas , ismokau ignoruoti, tada blokuoti , taip tampame stipresni 4u.gif Zinau, kad kazkas labai nenori , kad ignoruotume ( dvasiniai issigimeliai, as ju niekaip graziau negaliu pavadinti) , bet sapnuojame labai daug jautriu zmoniu problemu taipogi, tie zmones nekalti, kad jautrus, kad stresuoja ax.gif
Savus sapnus sapnuojame, bet jie niekada neerzina, jie paprasciausia savi 4u.gif
Atsakyti
Gal padėsit suprasti sapną 4u.gif . Aš prie jūros kranto, jūra patvinus vienu metu atrodo kaip pelkė. Prieinu medinius takelius jie irgi apsemti vandes, užšoku ant to takelio ir sušlampu kojas. Dar kuris laikas einu tuo taku, bet vanduo jį vis mažiau semia, galiausiai išeinu ant sauso kelio.
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 06 11, 12:03)
Gal padėsit suprasti sapną  4u.gif . Aš prie jūros kranto, jūra patvinus vienu metu atrodo kaip pelkė. Prieinu medinius takelius jie irgi apsemti vandes, užšoku ant to takelio ir sušlampu kojas. Dar kuris laikas einu tuo taku, bet vanduo jį vis mažiau semia, galiausiai išeinu ant sauso kelio.

Užeis rūpestėlis, nemalonumas, bet greitai išsikapstysite.
Atsakyti
QUOTE(Madaleine @ 2015 06 11, 11:03)
Gal padėsit suprasti sapną  4u.gif . Aš prie jūros kranto, jūra patvinus vienu metu atrodo kaip pelkė. Prieinu medinius takelius jie irgi apsemti vandes, užšoku ant to takelio ir sušlampu kojas. Dar kuris laikas einu tuo taku, bet vanduo jį vis mažiau semia, galiausiai išeinu ant sauso kelio.

As ne reiksme, bet priezasti galiu padeti prasiaiskinti 4u.gif Naktys dar gana vesios, jei buvo silta ir iskisote kojas is po kaldros, galejote sapnuoti, kad slampate kojas, nes jos atveso, po to jas vel sukisote po kaldra mirksiukas.gif
Bet del reiksmes kazkada klimsite ( klimpote) vos vos, suslapsite ( siek tiek nukentesite, nukentejote) bet viskas gerai baigiasi 4u.gif Simboliai tinka ir praeiciai, ir dabarciai, ir ateiciai. Nes rupesteliu, problemeliu, ligu buna per visa musu gyvenima. Galite isiminti kas vyksta ir susapnavusi panasu sapna, zinosite pati ka jis jums konkreciau , reiskia 4u.gif
Atsakyti
siankt sapnavau kad valgau tokisu kaip abrikosus ar tai slyvas su svelniu pukelui ir viena is ju prakandus matau kad joje raitosi rudi mazi kirminai aisku as ja isspjaunu ir numetu cool.gif cool.gif kazaks vel bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 06 13, 11:46)
siankt sapnavau kad valgau tokisu kaip abrikosus ar tai slyvas su svelniu pukelui ir viena is ju prakandus matau kad joje raitosi rudi mazi kirminai aisku as ja isspjaunu ir numetu  cool.gif  cool.gif  kazaks vel bus  smile.gif

Sapnas gali būti susijęs su sveikata arba su priešais. Bet svarbiausia, kad finalas pozityvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 13, 12:52)
Sapnas gali būti susijęs su sveikata arba su priešais. Bet svarbiausia, kad finalas pozityvus smile.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 06 13, 10:46)
siankt sapnavau kad valgau tokisu kaip abrikosus ar tai slyvas su svelniu pukelui ir viena is ju prakandus matau kad joje raitosi rudi mazi kirminai aisku as ja isspjaunu ir numetu  cool.gif  cool.gif  kazaks vel bus  smile.gif

O as cia labiau iziuriu tiesiogine prasme, kad kai valgysite kazka, paziurekite kad nebutu sugedes maistas mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar nakti vel tas pats sapnas.. net buvau nubudus, vos uzmigau, jis vel tesesi... vel visi tie lektuvai, karai.. dar as su kazkokiu kudikiu unsure.gif ir galiausiai vaizdas kaip kitas lektuvas (o gal raketa?) numuse kazkoki dideli lektuva, greiciausiai keleivini.. ir viskas danguje taip gerai matesi.. kuo toliau, tuo daznesni tie sapnai.. ar tikrai tai negali buti kazkoks zenklas, perspejimas ar dar kazkas? tikrai darosi neramu unsure.gif
Atsakyti
labas rytas siankt sapnavau kad ruosiames kazkur skristi sedim lektuve jis kyla ir pradeda aplinkui suktis as labai isigastu bet stiuardese mane nuramina sako cia tai buna blink.gif paskui kazkur skrendam liepia man isirinkti patogai vieta atsidu prie lango kazus nusileidziam ir liepia mums eit pasivaiksciot tad atsiduriu kazkokaim apleistam tuolete tenai matau betvarke kraiukle nuskelta tulikas kazkoks sugadintas iesau as su kuo atvykau ir niekaip negaliu rasti tos moters biaju paveluoti i lektuva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 06 15, 04:26)
vakar nakti vel tas pats sapnas.. net buvau nubudus, vos uzmigau, jis vel tesesi... vel visi tie lektuvai, karai.. dar as su kazkokiu kudikiu  unsure.gif ir galiausiai vaizdas kaip kitas lektuvas (o gal raketa?) numuse kazkoki dideli lektuva, greiciausiai keleivini.. ir viskas danguje taip gerai matesi.. kuo toliau, tuo daznesni tie sapnai.. ar tikrai tai negali buti kazkoks zenklas, perspejimas ar dar kazkas? tikrai darosi neramu  unsure.gif

Gali, žinoma. Keliauti gal kur ruošiatės? Taip pat tai gali būti susiję su naujų planų, darbų, užmojų žlugimu...
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2015 06 15, 09:53)
labas rytas siankt sapnavau kad ruosiames kazkur skristi sedim lektuve jis kyla ir pradeda aplinkui suktis as labai isigastu bet stiuardese mane nuramina sako cia tai buna  blink.gif  paskui kazkur skrendam liepia man isirinkti patogai vieta atsidu prie lango kazus nusileidziam ir liepia mums eit pasivaiksciot tad atsiduriu kazkokaim apleistam tuolete tenai matau betvarke kraiukle nuskelta tulikas kazkoks sugadintas iesau as su kuo atvykau ir niekaip negaliu rasti tos moters biaju paveluoti i lektuva  unsure.gif

Permainų baimės, su kuriomis apsiprantate, paklusimas vadovavimui (darbe pvz., kur tai natūralu, jei pagal pareigas), o jei taip nėra, tai reikėtų permąstyti ar savo gyvenime ne per daug paklūstate kažkam. Tualeto simbolis ir kas jame yra gana neigiamas, tačiau sunku pasakyti su kuo tiksliai gali būti susijęs. Gal kokie nemalonūs asmeniniai reikalai. Skubėti, nerimauti, bijoti pavėluoti, kažko ieškoti, tai vėlgi baimės: suklysti, apvilti, kažkur išties pavėluoti, nespėti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 15, 11:05)
Gali, žinoma. Keliauti gal kur ruošiatės? Taip pat tai gali būti susiję su naujų planų, darbų, užmojų žlugimu...
Papildyta:

Permainų baimės, su kuriomis apsiprantate, paklusimas vadovavimui (darbe pvz., kur tai natūralu, jei pagal pareigas), o jei taip nėra, tai reikėtų permąstyti ar savo gyvenime ne per daug paklūstate kažkam. Tualeto simbolis ir kas jame yra gana neigiamas, tačiau sunku pasakyti su kuo tiksliai gali būti susijęs. Gal kokie nemalonūs asmeniniai reikalai. Skubėti, nerimauti, bijoti pavėluoti, kažko ieškoti, tai vėlgi baimės: suklysti, apvilti, kažkur išties pavėluoti, nespėti.

ar tos baimes negali buti susijusios su darbu nes tenai permainu nusimato ir aisku mes ju bijome neorime verysad.gif bet musu niekas nelkausia verysad.gif
Atsakyti