QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 06 15, 04:26)
vakar nakti vel tas pats sapnas.. net buvau nubudus, vos uzmigau, jis vel tesesi... vel visi tie lektuvai, karai.. dar as su kazkokiu kudikiu

ir galiausiai vaizdas kaip kitas lektuvas (o gal raketa?) numuse kazkoki dideli lektuva, greiciausiai keleivini.. ir viskas danguje taip gerai matesi.. kuo toliau, tuo daznesni tie sapnai.. ar tikrai tai negali buti kazkoks zenklas, perspejimas ar dar kazkas? tikrai darosi neramu
Gali, žinoma. Keliauti gal kur ruošiatės? Taip pat tai gali būti susiję su naujų planų, darbų, užmojų žlugimu...
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2015 06 15, 09:53)
labas rytas siankt sapnavau kad ruosiames kazkur skristi sedim lektuve jis kyla ir pradeda aplinkui suktis as labai isigastu bet stiuardese mane nuramina sako cia tai buna

paskui kazkur skrendam liepia man isirinkti patogai vieta atsidu prie lango kazus nusileidziam ir liepia mums eit pasivaiksciot tad atsiduriu kazkokaim apleistam tuolete tenai matau betvarke kraiukle nuskelta tulikas kazkoks sugadintas iesau as su kuo atvykau ir niekaip negaliu rasti tos moters biaju paveluoti i lektuva
Permainų baimės, su kuriomis apsiprantate, paklusimas vadovavimui (darbe pvz., kur tai natūralu, jei pagal pareigas), o jei taip nėra, tai reikėtų permąstyti ar savo gyvenime ne per daug paklūstate kažkam. Tualeto simbolis ir kas jame yra gana neigiamas, tačiau sunku pasakyti su kuo tiksliai gali būti susijęs. Gal kokie nemalonūs asmeniniai reikalai. Skubėti, nerimauti, bijoti pavėluoti, kažko ieškoti, tai vėlgi baimės: suklysti, apvilti, kažkur išties pavėluoti, nespėti.