QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2015 06 15, 13:49)
na man visados pries kelione ta baime buna, kartais pagaunu save galvojancia, kas butu jei pradetume krist ir pan

praeita karta, kai skridau, tai ar diena pries, ar savaite pries, i alpes tas lektuvas nukrito.. tai baimes daug buvo, bet net ir tada nei sapnai tokie kamavo, nei ka

apie ta kara Ukrainoje anksciau domejausi labiau, bet cia pries gerus puse metu jei ne daugiau.. budavo net zinias kasdien isijungdavau pasiziureti, bet irgi jokiu sapnu, nieko nebuvo, nebent galbut tai ir itakojo tuos sapnus.. nezinau, nesinori tiketi, kad cia kazkoks perspejimas, nes skristi vis tik teks..

dar skaiciau, kad karo sapnavimas reiskia nesutarimus namuose, su tevais ir pan. na su mama daznai pykstames del visko, bet tada kyla klausimas, kodel tas karas pas mane buna butent su lektuvais, ju numusimais, saudymais is lektuvu ir pan

o ne taip kaip pavyzdziui Ukrainoje... bet as cia dabar turbut visais imanomais budais pateisint meginsiu, kad tik paneigt ta fakta, kad cia kazkoks ispejimas
Taip, lėktuvų karai ir yra nesutarimai su namiškiais, jei kaip simbolius žiūrėti, o ne kaip tiesioginį įspėjantį sapną.
Gali dėl to taip sapnuotis, kad susipina pasąmonėje būsima kelionė lėktuvu su nesutarimais su mama. Todėl tarkime gyvūnų nuojauta būna labai tiksli, nes jų gyvenimuose nėra tokių įvykių, tiek maišalynės kiek mūsų gyvenime. Mums kartais sunku atrinkti. Tarkime mano vienas sapnas buvo toks, kad realiame gyvenime aš šį mėnesį turiu labai daug darbo ir sunkaii spėju viską aprėpti ir turiu tikslų terminą, sutartį, o ti mane nervuoja, nes dažniausiai neturiu tokių apribojimų. Ir mėnesio gale vyksiu į vieną jubiliejų. Tai man susisapnavo, kad aš vėluoju į jubiliejų, vis neapsirengiu suknelės, vis dar trypčioju namuose, nors jau beveik vidurnaktis, o ne darbus vėluoju padaryti

Žodžiu, pasąmonė sapne susimaišė, nes į jubiliejų realiai neturėčiau vėluoti. Aišku, visko gali nutikti, bet kadangi dar nemažai laiko, tai nemanau, kad tai išsipildys, manau, kad tai tiesiog pasąmonės labirintai.
Todėl ir jūsų atveju pasakyti labai tiksliai sunku, ypač, kai tai tik sapnas. Mano galva, jei grėstų lėktuvo katastrofa, turėtų būti kažkas stipriau. Galbūt pamatytumėte nemiegant viziją kokią, gal koks veidrodis ar laikrodis nė iš šio, nė iš to dūžtų, kristų. Koks paukštis neaišku iš kur pasirodytų kieme ar kaip kitaip.
Žodžiu, patariu be kažkokių neracionalių fobijų, o kaip tik racionaliai vertinti situaciją ir tiesiog stebėti tolesnius įvykius ir ženklus netgi labiau nei sapnus.