Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(NinaAtina @ 2015 07 08, 10:42)
Sveiki,

Ka reiskia sapnuoti gaisra? Jau kelinta nakti sapnuoju. sianakt sapnavau: Matau kad ateina ugnis, kuri greitai plinta misku, pradedu begti. matau nuvaziuojanti traukini, galvoju reikia jo palaukti ir su juo vaziuoti, bet ugnis taip greiteja, kad nera laiko laukti, begu toliau per tilta, lyg ibegu i kazkoki pastata ir lyg lipu i virsu, girdziu kad kazkas sako kad ugnis ateina ir is kitos puses, ir jau nebera kur begti. as stoviu kazkokiam kambariuke ir aplinkui mane jau matau nedideles liepsnas, bet griebiu toki kaip ciuzinu su folija toks kur buna ir galvoju gal pavyks kazkiek ta ugni apgesinti. ir vel girdziu kad ugnis nurimo, ir viskas geras baigesi.

Reikia tikėtis, kad tai reiškia geras permainas ateityje, džiaugsmą.
Bet, žinoma, yra ir neigiama simbolinė prasmė, kad gali kilti barniai, liga, netikėtas koks nors nemalonus įvykis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 08, 09:33)
Hm...
Gali būti, kad kažkoks juodas periodas ateina pas abu jūsų šeimos vyrus. Galite gauti kažkokių žinių apie brolį ir turėti dėl jo rūpesčių. Jei nesate absoliučiai susipykę, gal verta pasidomėti kaip jis, kur jis. Pasąmonė be reikalo tokio dalykų neturėtų rodyti.

O vyro broliui gali kažkas "surišti rankas". Maždaug galite ir pati įsivaizduoti šį simbolį. Gal jis turėjo kažkokių planų, kurie jam neišdegs ar pan., nes tikriausiai jis kažkaip nukentės: kritimas ant galvos, šono... Jei žinote, kad jis ruošiasi kažką tokio daryti, dėl ko turi abejonių, o gal net tai pavojinga veikla, tai gal įmanoma jį atkalbėti, įspėti? Bent jau aš taip padaryčiau, kad sąžinė bent jau po to negraužtų.

Mes nesusipykę, jis tiesiog vieną gražią dieną išvažiavo kažkur ir dingo
---------------
Atkalbėti bandėm, pasiuntė kuo toliau. Šita situacija kaip ir suprantama. Tik pirmas sapnas suglumino unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, Monteverte. Tokio klaikumyno jau senokai nesapnavau. Šiąnakt sapne savo kambario veidrodyje pamačiau kažkokį pakaruoklį, o iš jo ėjo toks klaikus blogis, kad žodžiais nenusakysiu. Blogis pačia gryniausia to forma. Ir ta visa negerovė ėmė mane smaugti. Ir prieš pabundant apėmė keistas jausmas, lyg visa tai tykos manęs veidrodyje ir kai aš į jį pažiūrėsiu, tai įsikūnys į mane. Gal turite minčių, ką tai galėtų reikšti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 08 liepos 2015 - 11:35
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 07 08, 12:34)
Laba diena, Monteverte. Tokio klaikumyno jau senokai nesapnavau. Šiąnakt sapne savo kambario veidrodyje pamačiau kažkokį pakaruoklį, o iš jo ėjo toks klaikus blogis, kad žodžiais nenusakysiu. Blogis pačia gryniausia to forma. Ir ta visa negerovė ėmė mane smaugti. Ir prieš pabundant apėmė keistas jausmas, lyg visa tai tykos manęs veidrodyje ir kai aš į jį pažiūrėsiu, tai įsikūnys į mane. Gal turite minčių, ką tai galėtų reikšti? 4u.gif

Sveiki. Pagal simboliką, tai gali būti įvairių reikšmių, pvz. kad reikėtų saugotis galimo smurto ar gaisro unsure.gif Tai būtų pakaruoklio reikšmė, o smaugimas - galima liga...
Tik labai nenusiminkite, nes kaip ten bebūtų, kiekvienas sapnas nebūtinai pildysis. Galite bandyti apgręžti sapną ir išvalyti namuose iš naujo visus veidrodžius, nusišypsoti jiems praeidama, pakabinti ant kurio nors veidrodžio kokį mielą pakabutį mirksiukas.gif
Svarbiausia nebijoti ir negalvoti neigiamai, tiesiog elgtis apdairiai šiomis dienomis, ta prasme dar apdairiau nei paprastai, negyventi pametus galva ar pan. smile.gif
Atsakyti
Dėkoju labai.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 07 08, 08:29)
Ateinu protingo paaiškinimo ax.gif
Sapnuoju savo brolį. Realiai nesimatėm,  nebendravom 13 metų. Visi ryšiai nutrūko. Prieš sapną apie jį negalvojau.
Sapnuoju brolį, jis  sako, kad yra dingęs be žinios ir prašo manęs kreiptis į ekstrasensus su jo nuotrauka, kad išsiaiškinti ar jis dar gyvas....... unsure.gif
---------------------------------------------------------------------
Kitas sapnas. Sapnuoju, kad vaikštinėjam su vyru lauku prie upės. Lauke yra plotas, kur nuimta velėna . Staiga matau vyro  brolį. Jis važiuoja dviračiu per tą išartą plotą. Ranka pas priekyje sujungtos kaip gipse, tai yra jis valdo dviratį tik kojomis. Sakau vyrui, kad brolis  susižalos.  Sulig tais žodžiais brolis krenta nuo dviračio ant galvos. Po to matau, kaip jis važiuoja atgal, krenta šonu....
--------------------------------------------------------------------

Rodnega, gali buti, kad brolis bando taip su jumis susisiekti ( telepatiskai), galvoju, kad abiejuose sapnuose istiesu tas pats brolis g.gif Jus negalvojate, bet jis gali galvoti labai netgi g.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2015 07 08, 09:42)
Sveiki,

Ka reiskia sapnuoti gaisra? Jau kelinta nakti sapnuoju. sianakt sapnavau: Matau kad ateina ugnis, kuri greitai plinta misku, pradedu begti. matau nuvaziuojanti traukini, galvoju reikia jo palaukti ir su juo vaziuoti, bet ugnis taip greiteja, kad nera laiko laukti, begu toliau per tilta, lyg ibegu i kazkoki pastata ir lyg lipu i virsu, girdziu kad kazkas sako kad ugnis ateina ir is kitos puses, ir jau nebera kur begti. as stoviu kazkokiam kambariuke ir aplinkui mane jau matau nedideles liepsnas, bet griebiu toki kaip ciuzinu su folija toks kur buna ir galvoju gal pavyks kazkiek ta ugni apgesinti. ir vel girdziu kad ugnis nurimo, ir viskas geras baigesi.

Gali buti : jei ilgiau pabuvote sauleje, galejote tureti temperaturos ( vakare kuno temperatura aukstesne nei ryte, gal karsciavote, atsikelti galite visai sveika), o gal kambariuose buvo tvanku, todel taip sapnavote, ryte oras kiek atveso ir jusus sapne gaisras uzgeso ax.gif Sapne pasamone kuria savo vaizdus, su isgyvenimais, baimemis ir jausmais. 4u.gif
Atsakyti
Labas, merginos,

Reikia protingo patarimo, bandziau pati kazka aiskintis, bet niekaip nesiseka. Sianakt sapnavau, kad pazystama moteryte (darbo reikalais) kazkokioje dideleje viduramziu pilyje ant manes rekia, kadangi nemegstu riksmu nusisuku i dideli veidrodi, jame matau, kaip ta moteryte virsta vilku ir mane puola. As pasileidau begti kazkokiais laiptais i boksta, o tas vilkas is paskos. Vilkas toks grazus, ispuoseletu kailu, didelem letenom, kaip is paveiksliuko.. Taip begdama i boksto virsu ir prabudau.
Kiek esu domejusis, tai begimas laiptais i virsu lyg ir sekme. O ka reiskia vilko puolimas? Kaip butu galima si sapna interpretuoti?
Atsakyti
QUOTE(Dovile06 @ 2015 07 08, 19:14)
Labas, merginos,

Reikia protingo patarimo, bandziau pati kazka aiskintis, bet niekaip nesiseka. Sianakt sapnavau, kad pazystama moteryte (darbo reikalais) kazkokioje dideleje viduramziu pilyje ant manes rekia, kadangi nemegstu riksmu nusisuku i dideli veidrodi, jame matau, kaip ta moteryte virsta vilku ir mane puola. As pasileidau begti kazkokiais laiptais i boksta, o tas vilkas is paskos.  Vilkas toks grazus, ispuoseletu kailu, didelem letenom, kaip is paveiksliuko.. Taip begdama i boksto virsu ir prabudau.
Kiek esu domejusis, tai begimas laiptais i virsu lyg ir sekme. O ka reiskia vilko puolimas? Kaip butu galima si sapna interpretuoti?

Dovile06 is aprasymo sprendziu, kad esate jauna moteris , kad darbe dirbate su vyresne moterimi, kuria gerbiate ir siek tiek prisisbijote, antroji sapno dalis jau susipynusi su matytais filmais mirksiukas.gif Veliau tai susipina su pamastymais, jei koptumete darbe auksciau ar galetumete pasiekti auksciau uz bendradarbe 4u.gif
Ar tai imanoma, tai ne nuo sapnu priklauso, o tik nuo jusu pacios ir darbdaviu mirksiukas.gif Manau, kad bendradarbe jumyse mato varzove, bet ar ji puola ar tai tik sapno/matytu filmu atspindys 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 08 liepos 2015 - 19:52
QUOTE(Dovile06 @ 2015 07 08, 20:14)
Labas, merginos,

Reikia protingo patarimo, bandziau pati kazka aiskintis, bet niekaip nesiseka. Sianakt sapnavau, kad pazystama moteryte (darbo reikalais) kazkokioje dideleje viduramziu pilyje ant manes rekia, kadangi nemegstu riksmu nusisuku i dideli veidrodi, jame matau, kaip ta moteryte virsta vilku ir mane puola. As pasileidau begti kazkokiais laiptais i boksta, o tas vilkas is paskos.  Vilkas toks grazus, ispuoseletu kailu, didelem letenom, kaip is paveiksliuko.. Taip begdama i boksto virsu ir prabudau.

Jinai tikriausiai jus ir užsipuls dėl kažko, bet galiausiai jūs laimėsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 07 08, 19:50)
Dovile06 is aprasymo sprendziu, kad esate jauna moteris , kad darbe dirbate su vyresne moterimi, kuria gerbiate ir siek tiek prisisbijote, antroji sapno dalis jau susipynusi su matytais filmais  mirksiukas.gif Veliau tai susipina su pamastymais, jei koptumete darbe auksciau ar galetumete pasiekti auksciau uz bendradarbe  4u.gif
Ar tai imanoma, tai ne nuo sapnu priklauso, o tik nuo jusu pacios ir darbdaviu  mirksiukas.gif Manau, kad bendradarbe jumyse mato varzove, bet ar ji puola ar tai tik sapno/matytu filmu atspindys  4u.gif  g.gif

Lyg dar ir prie jaunu priskiriama smile.gif Tik dabartiniame darbe nebeturiu kur lipti auksciau, jau viska pasiekiau. Tik tas vilkas niekaip neiskrenta is galvos visa diena. Kiek pastebejau, mano sapnai visados pildosi. Sapnuoju dazniausiai pries kazkokius gyvenimo pokycius, problemas, netgi pries didesnius sandorius. Dazniausiai issiaiskindavau pati viska, o sikart niekaip nesugebu sudelioti visko.
Atsakyti
As cia daugiau del veidrodyje vaizdo , labai pazistmas braizas ax.gif
Dabar dar kai ka supratau ax.gif
Atsakyti
Dekui merginos uz pamastymus.
Atsakyti