Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 25, 15:52)
Sapnavau siandien toki sapna, kad ne is vieno galo negaliu suprast, is kokios cia operos... Sapnavau, kad siuvu spalvotus, grazius uzvalkalus kapiniu paminklams  blink.gif  blink.gif Paminklai tokie mazuciai ir ju daug. Tik va tiek ir tepamenu, kad siuvu ir uzmaunu ant paminklo (tokie kaip puodkeles, su paminkstinimu), atseit papuosti norejau viska. O tie uzvalkalai is skiauteliu (raudonos, baltos, geltonos..). Gal kas galit paaisikint, ka tai galetu reiksti??  blink.gif

Siūti daug užvalkalų - vestuvės šeimoje ar giminėje. Šis sapnas gali reikšti ir norą pasislėpti už patikimo žmogaus nugaros;
Užvalkalas realiame gyvenime vykdo uždangos, priedangos funkciją ar pagražina, apsaugo, tai dar gali būti noras kažką gražiai nuslėpti ar pridengti, gal žmogų pvz. konflikto metu g.gif bet kaip čia įpaišyti paminklus? Išties sudėtinga g.gif
Matyti sapne daug paminklų - nelaimė, kuri privers keistis doh.gif
Paminklas – perspėjimas, kad tavo darbas nueis niekais.

Tai gal susiejus tai būtų, kad nepasiseks koks darbas ir bandysite viską užglaistyti, nuslėpti ar pagražinti, kad nebuvo taip blogai, jūs čia ne prie ko ar pan.

Būtų netgi įdomu išgirsti savaitės bėgyje ar kas nors tokio išsipildė, nes sapnas išties įspūdingas toks.

Aišku, tai galioja tik tuo metu, jei nežiūrėjote kokio siaubiako, nebuvote nesenaii ant kapų ar neplanuojate, nesirinkote patalynės ar šiaip kokių audinių, rūbų
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 25, 14:52)
Sapnavau siandien toki sapna, kad ne is vieno galo negaliu suprast, is kokios cia operos... Sapnavau, kad siuvu spalvotus, grazius uzvalkalus kapiniu paminklams  blink.gif  blink.gif Paminklai tokie mazuciai ir ju daug. Tik va tiek ir tepamenu, kad siuvu ir uzmaunu ant paminklo (tokie kaip puodkeles, su paminkstinimu), atseit papuosti norejau viska. O tie uzvalkalai is skiauteliu (raudonos, baltos, geltonos..). Gal kas galit paaisikint, ka tai galetu reiksti??  blink.gif

Jauciasi grazios emocijos, kapines jums tikrai nesiasocijuoja su jokiu nejaukumu, jums tai daugiau ramybes vieta 4u.gif Spalvoti uzvalkalai, aprasote juos taipogi graziai.
Sakyciau sapnas labiau simbolizuotu kokiu tai rupesciu pabaiga ( nebutinai nemaloniu rupesciu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 25, 18:04)
Siūti daug užvalkalų - vestuvės šeimoje ar giminėje. Šis sapnas gali reikšti ir norą pasislėpti už patikimo žmogaus nugaros;
Užvalkalas realiame gyvenime vykdo uždangos, priedangos funkciją ar pagražina, apsaugo, tai dar gali būti noras kažką gražiai nuslėpti ar pridengti, gal žmogų pvz. konflikto metu g.gif bet kaip čia įpaišyti paminklus? Išties sudėtinga g.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 25, 18:41)
Jauciasi grazios emocijos, kapines jums tikrai nesiasocijuoja su jokiu nejaukumu, jums tai daugiau ramybes vieta  4u.gif Spalvoti uzvalkalai, aprasote juos taipogi graziai.
Sakyciau sapnas labiau simbolizuotu kokiu tai rupesciu pabaiga ( nebutinai nemaloniu rupesciu)  4u.gif

Pamenu, kad sapne to užvalkalų siuvimo intencija buvo paslėpti negražius pilkus paminklus ir papuošti juos spalvotais užvalkalais. Tik tie paminklai tokie miniatiūriniai buvo, lyg išvis kokie dekoratyviniai būtų, ir ne ant kapų, o tiesiog pridėta jų ant žemės. Ir tie užvilkimai buvo tokie, kaip išties per vestuves ant kėdžių atlošų užmauna užvilkimus. Nu žodžiu, įdomiai. Ačiū abiejoms už pamastymus smile.gif
Atsakyti
Pamenu paskutinį sapno epizodą. Direktorius nusistebi , kad pas mane tiek daug knygų psichologine tema. Švelniai švelniai ( baugiai) spausdama direktoriaus baltą , švarią ranką, jam pasakoju , kad jei ne knygų skaitymas būčiau sunkių laikų neišgyvenusi. Ir būtent įstrigo atmintyje, kad esu skaičiusi daug gerų knygų.
Ir dar sapnuojant suvokiu, kad yra gerai ,jog aš su vyriškiu "nemeilikauju" , ne lotuliukas.gif s tai reikštų ligą.
Atsakyti
O ka gali reiksti, kai sapne gauni dovanu auskarus? Sapnavau rysku sapna, kad darbe lyg kazkokia nauja kliente ar pan. atvyko is uzsienio. As buvau atsakinga uz jos kuravima, o ji man lauktuviu atveze auskariukus - permatomos stiklines ploksteles. Tokie skaidrus, dar paziurejau, kad viskas persimato per tuos stikliukus g.gif Susinepatoginau, kad as nieko neturiu dovanu, bet ji mane nuramino, kad as ir neturiu dovanot nieko, cia tik jai priklauso ta daryt man.
Atsakyti
QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 29, 12:10)
O ka gali reiksti, kai sapne gauni dovanu auskarus? Sapnavau rysku sapna, kad darbe lyg kazkokia nauja kliente ar pan. atvyko is uzsienio. As buvau atsakinga uz jos kuravima, o ji man lauktuviu atveze auskariukus - permatomos stiklines ploksteles. Tokie skaidrus, dar paziurejau, kad  viskas persimato per tuos stikliukus  g.gif Susinepatoginau, kad as nieko neturiu dovanu, bet ji mane nuramino, kad as ir neturiu dovanot nieko, cia tik jai priklauso ta daryt man.

Jei realiai turite klienčių, tai gali reikšti, kad jums kuri nors artimiausiu metu padėkos.
O jei neturite ir susapnavote tiesiog simbolinį sapną, kad moteris jums dovanoja auskarus, tai gali reikšti, kad atsiras jums varžovė.
Papildyta:
QUOTE(RP30 @ 2015 06 29, 09:04)
Pamenu paskutinį sapno epizodą. Direktorius nusistebi , kad pas mane tiek daug knygų psichologine tema. Švelniai švelniai ( baugiai)  spausdama direktoriaus baltą , švarią ranką, jam pasakoju , kad  jei ne knygų skaitymas būčiau sunkių laikų neišgyvenusi. Ir būtent įstrigo atmintyje, kad esu skaičiusi daug gerų knygų.
Ir dar sapnuojant suvokiu, kad yra gerai ,jog aš su vyriškiu "nemeilikauju" , ne lotuliukas.gif s tai reikštų ligą.

Man tai čia panašu į minčių, vingius tiesiog, pokalbių, dienos atgarsius, patirtį. Nebent neturite jokio direktoriaus šiuo metu, niekada nesidomėjote psichologija, jokių knygų neskaitėte, nežiūrėjote jokio filmo ta tematika, tai gali tada reikšti kažką kiek kito, gilesnio.
Atsakyti
Man tai čia panašu į minčių, vingius tiesiog, pokalbių, dienos atgarsius, patirtį. Nebent neturite jokio direktoriaus šiuo metu, niekada nesidomėjote psichologija, jokių knygų neskaitėte, nežiūrėjote jokio filmo ta tematika, tai gali tada reikšti kažką kiek kito, gilesnio.

taip , tai gali būti minčių vingiai. Pagaliau suvokiau, kad esu šio to verta , o ne stabiliai dirbti su didele atsakomybe , realiai gaudama pastoviai mažėjančią algą , lyginant su minimalios algos didinimu. Suvokiau, kad turiu išeiti iš savo komforto būsenos ir pradėti ieškotis naujo darbelio. O suvokimas atėjo, per skaitymą, mąstymą, mokymąsi. Ąčiū už pastoviai skiriamą dėmesį. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 06 29, 08:04)
Pamenu paskutinį sapno epizodą. Direktorius nusistebi , kad pas mane tiek daug knygų psichologine tema. Švelniai švelniai ( baugiai)  spausdama direktoriaus baltą , švarią ranką, jam pasakoju , kad  jei ne knygų skaitymas būčiau sunkių laikų neišgyvenusi. Ir būtent įstrigo atmintyje, kad esu skaičiusi daug gerų knygų.

Jauciasi, viskas ka cia pati aprasete, jusu sapnai, jusu minciu atspindys , labai ryskus 4u.gif Gerai atskirtumete, jei jos butu ne jusu biggrin.gif

QUOTE(Sondratinna @ 2015 06 29, 11:10)
O ka gali reiksti, kai sapne gauni dovanu auskarus? Sapnavau rysku sapna, kad darbe lyg kazkokia nauja kliente ar pan. atvyko is uzsienio. As buvau atsakinga uz jos kuravima, o ji man lauktuviu atveze auskariukus - permatomos stiklines ploksteles. Tokie skaidrus, dar paziurejau, kad  viskas persimato per tuos stikliukus  g.gif Susinepatoginau, kad as nieko neturiu dovanu, bet ji mane nuramino, kad as ir neturiu dovanot nieko, cia tik jai priklauso ta daryt man.

Manau, kad siurprizas sapne gali reikste ir siurpriza gyvenime ( nebutinai auskarai, nebutinai darbe ) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
prieš porą dienų sapnavau sapną, iš kurio pati išskirčiau dvi ryškesnes detales - bučinį ir supažindinimą.
Sapnavau, jog sutikau vyrą, kurį esu nusižiūrėjusi. ax.gif Pasisveikindami pasibučiavome (nors nesisveikiname pasibučiuodami, bent jau kol kas :] ), tuomet lyg jau norėjau nueiti, bet jis mane sulaikė ir supažindino su savo broliu, stovėjusiu šalia.
Iš esmės sapnas paliko gerą įspūdį, atsibudusi gerai po jo jaučiausi. Svarsčiau, gal jis iš tikrųjų ką nors papasakojo savo broliui apie mane.
Ką manote, ką būtent galėtų reikšti tas supažindinimas? Pati to brolio nepažįstu, nesu bendravusi, tik žinau, kad toks egzistuoja. Ką galėtų reikšti bučinys pasisveikinant?
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2015 06 29, 21:20)
Sveikos  ax.gif
prieš porą dienų sapnavau sapną, iš kurio pati išskirčiau dvi ryškesnes detales - bučinį ir supažindinimą.
Sapnavau, jog sutikau vyrą, kurį esu nusižiūrėjusi.  ax.gif Pasisveikindami pasibučiavome (nors nesisveikiname pasibučiuodami, bent jau kol kas :] ), tuomet lyg jau norėjau nueiti, bet jis mane sulaikė ir supažindino su savo broliu, stovėjusiu šalia.
Iš esmės sapnas paliko gerą įspūdį, atsibudusi gerai po jo jaučiausi. Svarsčiau, gal jis iš tikrųjų ką nors papasakojo savo broliui apie mane.
Ką manote, ką būtent galėtų reikšti tas supažindinimas? Pati to brolio nepažįstu, nesu bendravusi, tik žinau, kad toks egzistuoja. Ką galėtų reikšti bučinys pasisveikinant?

Jei jūs apie tą vyrą vis pagalvojate kaip apie kokį patrauklų ir panašiai, tai gali būti tiesiog vaizduotės vaisius sapne. Bet, žinoma, neneigiu, kad neįmanoma telepatiškai perduoti minčių tarp pažįstamų. Tarp pažįstamų tikrai galima, pati tokius sapnus kartais sapnuoju, ypač iš tų, kurie seniai buvo su manimi susisiekę. Jei kas nors mane pamini, ketina ką nors man pasakyti, bet dar nesako, tik pašneka apie mane ar pagalvoja, susapnuoju tai ir po to dieną sužinau ko iš manęs norėjo (ką jau sapnavau naktį, todėl jau net nestebina, žinau jau biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 29, 21:19)
Jei jūs apie tą vyrą vis pagalvojate kaip apie kokį patrauklų ir panašiai, tai gali būti tiesiog vaizduotės vaisius sapne. Bet, žinoma, neneigiu, kad neįmanoma telepatiškai perduoti minčių tarp pažįstamų. Tarp pažįstamų tikrai galima, pati tokius sapnus kartais sapnuoju, ypač iš tų, kurie seniai buvo su manimi susisiekę. Jei kas nors mane pamini, ketina ką nors man pasakyti, bet dar nesako, tik pašneka apie mane ar pagalvoja, susapnuoju tai ir po to dieną sužinau ko iš manęs norėjo (ką jau sapnavau naktį, todėl jau net nestebina, žinau jau biggrin.gif ).

jei nestebina, tai kodel is manes saipeisi, kai pradejau apie tai rasyti pries pora metu ? g.gif Kokia tik ligone ir dar visaip nevadinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 30, 15:08)
jei nestebina, tai kodel is manes saipeisi, kai pradejau apie tai rasyti pries pora metu ?  g.gif Kokia tik ligone ir dar visaip nevadinai  g.gif

O tu rašei apie savo pažįstamus? Regis tu minėjai dvasinius išsigimėlius, kalinius, bobutes ir pan, kuriuos aš pavadinau tavaisiais žaliais žmogeliukais, bet tau tas nepatiko smile.gif
Nežinojau, kad pažįsti tuos visus dvasinius išsigimėlius, įskaitant kalinius ir kitus blogiečius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 30 birželio 2015 - 14:14