Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 30, 14:13)
O tu rašei apie savo pažįstamus? Regis tu minėjai dvasinius išsigimėlius, kalinius, bobutes ir pan, kuriuos aš pavadinau tavaisiais žaliais žmogeliukais, bet tau tas nepatiko smile.gif
Nežinojau, kad pažįsti tuos visus dvasinius išsigimėlius, įskaitant kalinius ir kitus blogiečius ax.gif

Su pazistamais ir nepazistamais as telepatiskai bendrauju nuo vaikystes, bet nieko nei shizofrenikais, nei paranojikais del to gyvenime nepavadinau, dvasiniai issigimeliai yra tie, kurie tokio pavadinimo ir tenusipilno, kurie prievartauja, persekioja, kisasi i kitu gyvenimus, saiposi is visu mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bobuciu neminejau, nes su bobutemis kaip ne keista tikrai neteko dar pabendrauti tokiu budu biggrin.gif Kalinius maciau is salies, bendraujancius tarpusavyje ar su aukomis 4u.gif
jei tavo galimybe bendrauti tik su pazistamais ir giminemis, nereiskia, kad kiti negali to daug placiau, bet kas yra pries zmogaus valia, tas jau yra prievarta 4u.gif Cia tau artimai ateiciai, nes gausi to su kaupu uz visus gyvenime saipymusis doh.gif ( netgi is vaikystes ) As cia negasdinu, tik savotiskai patariu tam pasiruosti, gal bus kiek lengviau 4u.gif
Niekada nesisaipiau, neprievartavau, nesikisau, nepasakojau apie kitus ka jie daro su visomis smulkmenomis, kiek dar zmoniu tai mato, nerasiau vardu 4u.gif daviau suprasti, kad tai matau as ne viena 4u.gif kad tai mato daugybe zmoniu, vaiku tame tarpe irgi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 30 birželio 2015 - 14:49
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 06 30, 15:41)
Su pazistamais ir nepazistamais as telepatiskai bendrauju nuo vaikystes, bet nieko nei shizofrenikais, nei paranojikais del to gyvenime nepavadinau, dvasiniai issigimeliai yra tie, kurie tokio pavadinimo ir tenusipilno, kurie prievartauja, persekioja, kisasi i kitu gyvenimus, saiposi is visu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  Bobuciu neminejau, nes su bobutemis kaip ne keista tikrai neteko dar pabendrauti  tokiu budu  biggrin.gif  Kalinius maciau is salies, bendraujancius tarpusavyje ar  su aukomis  4u.gif
jei tavo galimybe bendrauti tik su pazistamais ir giminemis, nereiskia, kad kiti negali to daug placiau, bet kas yra pries zmogaus valia, tas jau yra prievarta  4u.gif  Cia tau artimai ateiciai, nes gausi to su kaupu uz visus gyvenime saipymusis  doh.gif  ( netgi is vaikystes ) As cia negasdinu, tik savotiskui patariu tam pasiruosti, gal bus kiek lengviau  4u.gif

Kadangi niekaip neatstoji ir vis rašai man tas savo nesąmones, tai man neliko nieko kito kaip pasiknaisioti tavo senose žinutėse. Ir ką aš galiu pasakyti: vargšas ir nuskriaustas tu žmogus, Riviera Maya 4u.gif Viskas man su tavimi aišku, nebeturiu daugiau komentarų tavo atžvilgiu, tik siunčiu dideliausias užuojautas 4u.gif Kentėsi tik tu pati savo grasinimuose ir savo nesąmonėse, kurias leidi į eterį. Gyvenime vyrauja bumerango principas, pasinagrinėk jį, kol dar ne visai per vėlu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 30, 14:45)
Kadangi niekaip neatstoji ir vis rašai man tas savo nesąmones, tai man neliko nieko kito kaip pasiknaisioti tavo senose žinutėse. Ir ką aš galiu pasakyti: vargšas ir nuskriaustas tu žmogus, Riviera Maya 4u.gif Viskas man su tavimi aišku, nebeturiu daugiau komentarų tavo atžvilgiu, tik siunčiu dideliausias užuojautas 4u.gif Kentėsi tik tu pati savo grasinimuose ir savo nesąmonėse, kurias leidi į eterį. Gyvenime vyrauja bumerango principas, pasinagrinėk jį, kol dar ne visai per vėlu 4u.gif

Pritariu 100% del bumerango, gerai, kad dar karta perskaitei, nors ir tik keleta zinuciu 4u.gif Daugiau savose atrastum kas liecia bumeranga.

Zinau, kad ateityje tikrai maziau uzgauliosi cia uzsukancius kazka parasyti mirksiukas.gif Jau kokie metai, kaip labai stengiesi biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 29, 21:19)
Jei jūs apie tą vyrą vis pagalvojate kaip apie kokį patrauklų ir panašiai, tai gali būti tiesiog vaizduotės vaisius sapne. Bet, žinoma, neneigiu, kad neįmanoma telepatiškai perduoti minčių tarp pažįstamų. Tarp pažįstamų tikrai galima, pati tokius sapnus kartais sapnuoju, ypač iš tų, kurie seniai buvo su manimi susisiekę. Jei kas nors mane pamini, ketina ką nors man pasakyti, bet dar nesako, tik pašneka apie mane ar pagalvoja, susapnuoju tai ir po to dieną sužinau ko iš manęs norėjo (ką jau sapnavau naktį, todėl jau net nestebina, žinau jau biggrin.gif ).

Ačiū už išsakytą nuomonę. smile.gif
Mes su juo esame pažįstami. Vieną kartą netgi buvo analogiška situacija, kai sapnavau jį, kalbantį su viena mano drauge. Po kelių dienų paaiškėjo, kad iš tiesų judviem susitikus, jis teiravosi tos mano draugės apie mane.
Pažįstama ir tai, ką pasakojat apie pranašiškus sapnus. smile.gif Panašiai būna ir man - jei susapnuoju seniai matytą žmogų, su kuriuo šiaip kasdien nesusitinku, žinau, kad tą dieną tikrai su juo pasimatysiu ar kažkaip kitaip turėsime kontaktą.
O gal žinote, ar tokiu būdu (per sapnus), galima sąmoningai susisiekti su kitu žmogumi? Gal esate ką nors panašaus bandžiusi...
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2015 06 30, 22:48)
Ačiū.
O gal žinote, ar tokiu būdu (per sapnus), galima sąmoningai susisiekti su kitu žmogumi? Gal esate ką nors panašaus bandžiusi...

Į sveikatyte smile.gif
Nesu bandžiusi, kadangi to neprireikė, bet regis galima susisiekti, ypač jei įkyriai lysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2015 06 30, 21:48)
Ačiū už išsakytą nuomonę. smile.gif
Mes su juo esame pažįstami. Vieną kartą netgi buvo analogiška situacija, kai sapnavau jį, kalbantį su viena mano drauge. Po kelių dienų paaiškėjo, kad iš tiesų judviem susitikus, jis teiravosi tos mano draugės apie mane.
Pažįstama ir tai, ką pasakojat apie pranašiškus sapnus. smile.gif Panašiai būna ir man - jei susapnuoju seniai matytą žmogų, su kuriuo šiaip kasdien nesusitinku, žinau, kad tą dieną tikrai su juo pasimatysiu ar kažkaip kitaip turėsime kontaktą.

Imanoma, bet susisieksite net tik su vienu zmogumi, susisieksite ir su kuo nenoretumete niekada gyvenime susisiekti 4u.gif Nelabai galesite jais atsikratyti biggrin.gif ypac jei pati zengsite ta zingsni savo noru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 07 01, 02:13)
Imanoma, bet susisieksite net tik su vienu zmogumi, susisieksite ir su kuo nenoretumete niekada gyvenime susisiekti  4u.gif  Nelabai galesite jais atsikratyti  biggrin.gif ypac jei pati zengsite ta zingsni savo noru  4u.gif

Įdomu, gal galėtumėt plačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nachtmahr @ 2015 07 01, 20:08)
Įdomu, gal galėtumėt plačiau? smile.gif

Negaliu placiau, nes tai yra blogis, net jei jums atrodo, kad jus isimylejusi ir taip noretusi bendrauti, tai jau automatiskai kisimasis ir i kitu gyvenimus ( jautriu zmoniu, kurie prie jusu meiles ne prie ko ) 4u.gif
Atsakyti
As cia daugiau ateinu rasyti, kad zmones apsisaugotu nuo tokiu sapnu/budu, negu, kad pasakoti, kaip tai daryti 4u.gif
Atsakyti
Ateinu protingo paaiškinimo ax.gif
Sapnuoju savo brolį. Realiai nesimatėm, nebendravom 13 metų. Visi ryšiai nutrūko. Prieš sapną apie jį negalvojau.
Sapnuoju brolį, jis sako, kad yra dingęs be žinios ir prašo manęs kreiptis į ekstrasensus su jo nuotrauka, kad išsiaiškinti ar jis dar gyvas....... unsure.gif
---------------------------------------------------------------------
Kitas sapnas. Sapnuoju, kad vaikštinėjam su vyru lauku prie upės. Lauke yra plotas, kur nuimta velėna . Staiga matau vyro brolį. Jis važiuoja dviračiu per tą išartą plotą. Ranka pas priekyje sujungtos kaip gipse, tai yra jis valdo dviratį tik kojomis. Sakau vyrui, kad brolis susižalos. Sulig tais žodžiais brolis krenta nuo dviračio ant galvos. Po to matau, kaip jis važiuoja atgal, krenta šonu....
--------------------------------------------------------------------
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 07 08, 09:29)
Ateinu protingo paaiškinimo ax.gif
Sapnuoju savo brolį. Realiai nesimatėm,  nebendravom 13 metų. Visi ryšiai nutrūko. Prieš sapną apie jį negalvojau.
Sapnuoju brolį, jis  sako, kad yra dingęs be žinios ir prašo manęs kreiptis į ekstrasensus su jo nuotrauka, kad išsiaiškinti ar jis dar gyvas....... unsure.gif
---------------------------------------------------------------------
Kitas sapnas. Sapnuoju, kad vaikštinėjam su vyru lauku prie upės. Lauke yra plotas, kur nuimta velėna . Staiga matau vyro  brolį. Jis važiuoja dviračiu per tą išartą plotą. Ranka pas priekyje sujungtos kaip gipse, tai yra jis valdo dviratį tik kojomis. Sakau vyrui, kad brolis  susižalos.  Sulig tais žodžiais brolis krenta nuo dviračio ant galvos. Po to matau, kaip jis važiuoja atgal, krenta šonu....
--------------------------------------------------------------------

Hm...
Gali būti, kad kažkoks juodas periodas ateina pas abu jūsų šeimos vyrus. Galite gauti kažkokių žinių apie brolį ir turėti dėl jo rūpesčių. Jei nesate absoliučiai susipykę, gal verta pasidomėti kaip jis, kur jis. Pasąmonė be reikalo tokio dalykų neturėtų rodyti.

O vyro broliui gali kažkas "surišti rankas". Maždaug galite ir pati įsivaizduoti šį simbolį. Gal jis turėjo kažkokių planų, kurie jam neišdegs ar pan., nes tikriausiai jis kažkaip nukentės: kritimas ant galvos, šono... Jei žinote, kad jis ruošiasi kažką tokio daryti, dėl ko turi abejonių, o gal net tai pavojinga veikla, tai gal įmanoma jį atkalbėti, įspėti? Bent jau aš taip padaryčiau, kad sąžinė bent jau po to negraužtų.
Atsakyti
Sveiki,

Ka reiskia sapnuoti gaisra? Jau kelinta nakti sapnuoju. sianakt sapnavau: Matau kad ateina ugnis, kuri greitai plinta misku, pradedu begti. matau nuvaziuojanti traukini, galvoju reikia jo palaukti ir su juo vaziuoti, bet ugnis taip greiteja, kad nera laiko laukti, begu toliau per tilta, lyg ibegu i kazkoki pastata ir lyg lipu i virsu, girdziu kad kazkas sako kad ugnis ateina ir is kitos puses, ir jau nebera kur begti. as stoviu kazkokiam kambariuke ir aplinkui mane jau matau nedideles liepsnas, bet griebiu toki kaip ciuzinu su folija toks kur buna ir galvoju gal pavyks kazkiek ta ugni apgesinti. ir vel girdziu kad ugnis nurimo, ir viskas geras baigesi.
Atsakyti