QUOTE(Euforija911 @ 2015 08 03, 15:09)
Aš jūsų makalynej net nebesupratu kuri kokia pozicija laiko?!!

Jeigu zmones ateina i sita skyreli vadinasi jie tiki ir jiems rupi sapnu reiksmes
Mes seip abi apie ta pati, tik skirtingai
Gaunasi papildome viena kita, bent jau man taip atrodo. Tik tarkime kai man sapnas atrodo nepranasingas, Montevertei gali atrodyti pranasingas.
Man pranasiski sapnai, kurie 99.99 issipildo ( nesimboliniai) , o Montevertei, kai simboliai pranasiski. Musu patirtis ir sapnai skirtingi, o aiskiname kiekviena is savos varpines. As bandau aiskinti neklausinedama asmenisku detaliu, o Monteverte sako jos reikalingos aiskinant. As dar rasau apie kitoki varianta, kurio Montevertei patirti neteke ( tai tik i nauda) bet jei turetu ir tokia patirti, manau manes vargse nevadintu
Euforija, mes labai skirtingos, bet tikslas bendras- padeti narplioti sapnus
As jos labai daug kartu prasiau, rasyti man i A.Z kai kas nors nepatinka, bet kadangi yra , kaip yra, apsiplunksnuojame cia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 03, 14:24)
Čia kas?

Pasiaiškink
Papildyta:
Jo jo, "visada rašei". Gal man tave sucituoti, kai kiekvienoje žinutėje varai, kad sapnas "ne jūsų", "sapnas kito žmogaus". Ekspertė
O kam įdomu, kad tu netiki? Manyčiau, kad niekm, tik tau pačiai. Jei netiki, tai ir nelįsk į tas temas, kur žmonės mano kitaip nei tu. Dabar nueisiu į tavo religijas ir aiškinsiu, kad aš tai netikiu, aš tai netikiu, aš tai netikiu.
Tikrai nesikiši į kitų gyvenimus? Neatrodo
As tokia pat eksperte, kaip ir tu

Temos tam ir skirtos, kad zmones rasytu savo nuomone, as niekada niekam nedraudziau niekur nieko rasyti ( bet visada patarsiu nerasyti asmenisku dalyku)

Kur man neidomu, as ten ir neinu, kur galiu ir turiu ka parasyti, ten rasau

Ir rasysiu, patinka tau ar ne