Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 08 11, 14:10)
Cia bendravimas, ne ateities spejimas, nors gali labai pataikyti atsakyti. Kazkas jums tikrai atsako, bet ne jusu pasamone , o zmogus islavines bendravimo sapne buda, tai vyksta lyg meditavimas. Jusu pasamone jums parodo o ne pasako , tai jusu paciu samones galia. Tik zinokite, kad yra zmoniu galinciu tokiu budu bendrauti, todel neapsigaukite.  Nes ju ketinimai nera geri, jiems patinka manipuliuoti kitais. Zinokite tvirtai kas jusu ir kas teisinga. Pas jus stipri intuicija, tikiu kad daug atspejate ir ne sapnuose, jusu sapnuose per jusu pasamone tai atsispindi. Bet bendravimas tai jau kita puse. Jei gyvenime isbandysite meditacija ir pasieksite  tam tikra lygi, suprasite kas ten bendrauja, pamatysite kas  gali sapne buti ir nematomu, kiti ne nesislepia o labai nori buti matomi  ir labai nori bendrauti, net kai jus to nenorite.

o tai kas gali su manimi bendrauti per sapnus ?
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 08 11, 16:18)

Nekreipkit dėmesio, rašliava ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 08 11, 15:18)

Zmones , daugiau klausimu pries miega uzdavinesi, daugiau bendraujanciu sulauksi , jiems tai kvietimas bendrauti :4u gali galvoti, kad cia tau tavo pasamone atsakineja, tik elgdamasi logiskai tebegalvok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 11 rugpjūčio 2015 - 19:36
labas enai be buvau smile.gif siankt sapnavau kad mano mama maziuka mano muse su dirzu tai as ja pastumiau ir mes abi susimusom ji labai ant manes isiuto doh.gif net pasibudau isigandusi
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 08 12, 16:35)
labas enai be buvau smile.gif siankt sapnavau kad mano mama maziuka mano muse su dirzu tai as ja pastumiau ir mes abi susimusom ji labai ant manes isiuto  doh.gif  net pasibudau isigandusi

Labas smile.gif Realiai galite pasipykti su mama kažkiek, gal ir dėl vaiko, visko gi būna smile.gif Tik tikriausiai nesimušite, sapnai dažnai būna patirštinti, kad dėmesį atkreiptume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 08 12, 15:35)
labas enai be buvau smile.gif siankt sapnavau kad mano mama maziuka mano muse su dirzu tai as ja pastumiau ir mes abi susimusom ji labai ant manes isiuto  doh.gif  net pasibudau isigandusi

sakyciau, kad kartais nesutampa nuomones del auklejimo, bet nemanau, kad jusu mama ar jus pati del to pyktumetes. Sakyciau sapnas netgi nesutirstintas, o neatinkantis reiksmems mirksiukas.gif
Pabudote issigandusi, apie tai reiketu galvoti, gal kazko issigandote praeita diena, savaite mirksiukas.gif gal but pasamone isgasti atkartojo, gal but susijusia su jusu mazyliu, tik supyne su mama, nes panasu, kad jus vaikysteje dirzo irgi bijojote biggrin.gif Gali buti daugiau susipyne emocijos, ne reiksmes 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mano aštuonmetis atbėgo ryte pas mane ir pasiguodė, kad sapnavo baisų sapną ir jau ne pirmą kartą, kad kažkas jam trenkė per burną ir jis tada pradėjo vemti dantimis. Žinau, kad krentantys dantys nėra geras ženklas. Gal kas galėtų paaiškinti, nes man labai neramu.
Ačiū atsakiusiems.
Atsakyti
QUOTE(3xmamytė @ 2015 08 13, 22:15)
Sveiki, mano aštuonmetis atbėgo ryte pas mane ir pasiguodė, kad sapnavo baisų sapną ir jau ne pirmą kartą, kad kažkas jam trenkė per burną ir jis tada pradėjo vemti dantimis. Žinau, kad krentantys dantys nėra geras ženklas. Gal kas galėtų paaiškinti, nes man labai neramu.
Ačiū atsakiusiems.

Sveiki, atleiskite už kvailą klausimą, bet ar jam jau visi dantys pasikeitė? Gal dar ne? blush2.gif Tada tai gali būti susiję su fiziologija. O jei ne, tai gali būti, kad pvz. susimuš su kuo nors ar pan. Berniukas kaip supratau, tad visko būna.
Tačiau... kartais pavyksta sapnus apsukti kita linkme, kadangi sapnai dažnai būna įspėjimai apie realų gyvenimą, tai atkreipus dėmesį, galima pasielgti kitaip. Pvz., jūsų berniukas turėtų šiomis dienomis dažniau nusišypsoti veidrodžiui ir džiaugtis savo burna/šypsena, dantimis, kad neliktų aplink jį tų negerų vibrancijų su sutrenkata burna ir krentančiais dantimis smile.gif
Atsakyti
visada sapnuoju kazkokius nerealius sapnus, pasipasakot kam nors net geda, nes nesupranta. pries miega neprivalgau, neziuriu niekada siaubo ar fantastiniu filmu, bet jau kai susapnuoju, net pati netikiu - kaip taip galima. noreciau zinot ka jie galetu reikst, nes visada buna keisti sapnai. kada kai atsikelus atsiminsiu ka sapnavau parasysiu, bet vargu ar kas nors issifruotu
Atsakyti
QUOTE(3xmamytė @ 2015 08 13, 21:15)
Ačiū atsakiusiems.

Astuonmetis, jau zino krintancio, raunamo danties skausma. Panasu, kad yra mates ir mustynes, jei nerealiai, tai per televizija. Atrodytu jog tai jo didzioji baime g.gif Todel sapnas kartojasi . Kaip tokiu atveju elgtis,- pasikalbekite apie ivairius variantus, kad jo ta baime issklaidyti ( paaiskinkite, kad jei tikroveje taip atsitiktu, taip pasielge butu labai nubausti) 4u.gif O besisaugancius ir Dievui lengviau saugoti biggrin.gif

QUOTE(yoyota @ 2015 08 14, 12:23)
visada sapnuoju kazkokius  nerealius sapnus, pasipasakot kam nors net geda, nes nesupranta. pries  miega neprivalgau, neziuriu niekada siaubo ar fantastiniu filmu, bet jau kai susapnuoju, net pati netikiu - kaip taip galima. noreciau zinot ka jie galetu reikst, nes visada buna keisti sapnai. kada kai atsikelus atsiminsiu ka sapnavau parasysiu, bet vargu ar kas nors issifruotu

Nesupranta, nes jiems taip nebuna, Jei tau pasakotu tai ko tu nepatyrusi, tu irgi nelabai tiketum 4u.gif Ka jie reiskia g.gif yra labai daug paaiskinimu ( tiems sapnams) Vieni bando ibauginti, kiti itraukti. Bet jie tik sapnai, kaip realiai tai beatrodytu mirksiukas.gif Kai kuriu sapnu ir neissifruosi, nes jie nieko ir nereiskia 4u.gif Svarbiausia tai suprasti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 14 rugpjūčio 2015 - 15:47
Sveiki, ka galetu reiksti, jei sapne tau zmogus sako, kad labai gailisi ? smile.gif
Atsakyti
kelinta naktį sapnuoju namą kuriame augau,
jame nebuvau gal dešimtmetį ir jau nenuvažiuosiu,
bet matau sapne ir žmones iš vaikystės ir vaizdu gana aiškiai
Atsakyti