QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 08 11, 14:19)
Na gal per mazai as sapnuodavau, taciau dar nei ligos, nei mirties kiek pamenu neissapnavau. Mano mama issapnuoja tai.
Taciau man budavo tokiu sapnu kad susapnuodavau kas ivyks, kas ka pasakys ir tai realiai ivykdavo. Kartais mintimis pagalvoju ir tai ivyksta. Taciau karta sapnavau gyvate, kurios niekad gyvenime nesapnavau ir paskaiciau reiksme, pasirodo darbe uz akiu mane apkalbinejo ir po mano dokumentus landziojo, paskui viena kolege papasakojo, bet tai ivyko po dienos kai susapnavau. Buna kad, sapnuoju kad susitaikysiu su kuo nors ir susitaikau.
Taip. Vieni sapnai būna tiesiogiai, kad sapnuoji, jog su kuo taikais ir realaii susitaikai, o kai kurie sapnai būna užkoduoti po simboliais kaip gyvatė ar pan. Simbolinius sapnus aišku labai sunku nuspėti, reikia didžiulės gyvenimiškos patirties. Ir aišku, tokie sapnai gąsdina, nes nežinai kam tiksliai šeimoje kas nutiks. Bet bet kokiu atveju tai geriau, nei nieko. Vistiek gali įtempti protą, ruoštis kažkam, kreipti dėmesį į kažkokius dalykus, kuriuos be sapno garantuotai pražiūrėtumei.
Vakar vienas mano sapnas irgi išsipildė. O sapnavau aš tą pranašystę gal jau vos ne prieš metus. Sapnavau, kad vienas žmogus iš artimos aplinkos mirė. O kai taip sapnuodavau, iki tol tai pildėsi. Bet dažniausiai per sveikatą. Nemirdavo, bet imdavo ligos sunkios ligos vystytis. Sapne tiesiog būdavo sutirštinta ir jau parodyta mirtis, tikriausiai dėl to, kad aš atkreipčiau dėmesį. Bet kadangi mirtis sapne irgi gali būti simboliu, žmogus juk kitiems žmonėms gali mirti nebūtinai tiesiogiai, o ir perkeltine prasme, kai tu juo nusivyli, išsižadėti, nebenori pažinti, tai būtent taip man įvyko vakar. Tas žmogus per maždaug tuos metus taip ir brendo link to, kad man mirtų perkeltine prasme. Aš jau ir tą sapną buvau užmiršusi, bet jau viduj jaučiau, kad tas žmogus mane vis daugiau erzina, kad aš kalbėdama apie jį/ją kartais net ne vardą pasakau, o lepteliu negražiai. Man jau natūraliai taip išsprūsdavo. O vakar galutinai sužinojau, kokia tas žmogus gyvatė

Tai va