Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(lauravala @ 2015 08 17, 16:24)
Sveiki, ka galetu reiksti, jei sapne tau zmogus sako, kad labai gailisi ? smile.gif

Tą ir reiškia, kad gailisi arba tai kyla iš jūsų asmeninės pasąmonės, jei jūs labai norėtumėte, kad jis gailėtųsi
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2015 08 17, 16:37)
kelinta naktį sapnuoju namą kuriame augau,
jame nebuvau gal dešimtmetį ir jau nenuvažiuosiu,
bet matau sapne ir žmones iš vaikystės ir vaizdu gana aiškiai

pasąmoningas ilgesys arba galbūt kai kas iš tų žmonių jus šiuo metu mini
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 17, 17:01)
Tą ir reiškia, kad gailisi arba tai kyla iš jūsų asmeninės pasąmonės, jei jūs labai norėtumėte, kad jis gailėtųsi

g.gif  nebendraujam daugiau, kaip 10 metu, as asmeniskai neturiu jokiu skauduliu del to zmogaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 17 rugpjūčio 2015 - 16:05
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 08 11, 19:34)
Zmones , daugiau klausimu pries miega uzdavinesi, daugiau bendraujanciu sulauksi , jiems tai kvietimas bendrauti  :4u gali galvoti, kad cia tau tavo pasamone atsakineja, tik elgdamasi logiskai tebegalvok  mirksiukas.gif

O kaip reikia medituoti, kad suzinoti su kuo kalbu ? Nes tada kai sapnavau, tai man atsake kazkoks moteriskas balsas, bet to zmogaus as nemaciau, tai tarsi kazkokia nematoma dvasia.
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 08 17, 17:51)
O kaip reikia medituoti, kad suzinoti su kuo kalbu ? Nes tada kai sapnavau, tai man atsake kazkoks moteriskas balsas, bet to zmogaus as nemaciau, tai tarsi kazkokia nematoma dvasia.

Apie meditavimus ieskokite meditavimo temose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2015 08 17, 15:37)
kelinta naktį sapnuoju namą kuriame augau,
jame nebuvau gal dešimtmetį ir jau nenuvažiuosiu,
bet matau sapne ir žmones iš vaikystės ir vaizdu gana aiškiai

Tai labai normalus sapnai, prisiminimai is praeities 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 17, 17:01)
pasąmoningas ilgesys arba galbūt kai kas iš tų žmonių jus šiuo metu mini

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 08 18, 04:54)
Tai labai normalus sapnai, prisiminimai is praeities  4u.gif

kad kažkaip net neprisiminiau tų laikų
ir nesutikau nieko iš to laikmečio žmonių
visa tai jau labai gilioj pasąmoj turi būti
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 08 18, 10:41)
kad kažkaip net neprisiminiau tų laikų
ir nesutikau nieko iš to laikmečio žmonių
visa tai jau labai gilioj pasąmoj turi būti

Nesvarbu, kad regis dabar neprisiminėte, bet juk tai išgyvenote. Pasąmonė saugo ir talpina labai didelius klodus, kurie bet kada gali iškilti. Gal net nepastebėjote kaip akys pamatė ar ausys išgirdo kažką panašaus, kas priminė tuos laikus, o vėliau tai atsispindėjo naktį sapne.
Taip pat būna ir telepatijos. Gal kažkas iš jūsų pažįstamų pavartė kokį seną albumą, užėjo į klase.lt, facebooką, ar praėjo pro jūsų kažkada gyventą namą ir jus prisiminė, pakalbėjo apie jus. Tai irgi būna mums persiduoda. Juk mes jaučiame net energijas.
Atsakyti
Daibava, jei sapnuojate ir jauciate jog butent taip viskas atrode, zmones is vaikystes tokie pat kokius pamenate, tai prisiminimai. Jei kazkas atrodo kitaip, tai jau butu lyg kito akimis matytas vaizdas, tada jau kaip Monteverte minejo kazkas telepatisko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nubudus šiandien ryte, likau nustebinta savo sapno, net savijauta keista.
Sapnuoju savo buvusį vyrą, ir jam sakau, kodėl tu vaiko nelankai (jis iš tikrųjų jo nelanko), sako, nes jo pavardė tokia kaip tavo, bet aš jam sakau, tai juk tavo pavardė.... ir jis dar ne į temą sako, aš su savo tėvu nebendrauju (nors iš tikrųjų bendrauja), sakau tai kodėl? (ir sapne pagalvoju, kad jis (buvusiojo tėvas) mirė).
Paaiškinkit rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BAiste @ 2015 08 19, 08:19)
Sveikos,
Sapnuoju savo buvusį vyrą, ir jam sakau, kodėl tu vaiko nelankai (jis iš tikrųjų jo nelanko),  sako, nes jo pavardė tokia kaip tavo, bet aš jam sakau, tai juk tavo pavardė.... ir jis dar ne į temą sako, aš su savo tėvu nebendrauju (nors iš tikrųjų bendrauja), sakau tai kodėl? (ir sapne pagalvoju, kad jis (buvusiojo tėvas) mirė). 
Paaiškinkit  rolleyes.gif  ax.gif

Šiame sapne simbolikos kaip ir nėra, tai nelabai ir paaiškinsi. Sapnuojate, kad vaiko nelanko, nes iš tikrųjų nelanko. Taigi sapnuojate realybę. O dėl jo tėvo, tai irgi niekas dabar nepasakys ar jūs nujaučiate jo mirtį ir jis iš tikrųjų mirs ar tiesiog šiaip kažkokia fantazija susisapnavo.
Tikėkimės, kad nemirs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 19, 10:10)
Šiame sapne simbolikos kaip ir nėra, tai nelabai ir paaiškinsi. Sapnuojate, kad vaiko nelanko, nes iš tikrųjų nelanko. Taigi sapnuojate realybę. O dėl jo tėvo, tai irgi niekas dabar nepasakys ar jūs nujaučiate jo mirtį ir jis iš tikrųjų mirs ar tiesiog šiaip kažkokia fantazija susisapnavo.
Tikėkimės, kad nemirs 4u.gif

Ačiū. 4u.gif Kartais reikia nuomonės iš šono, nes prisigalvot paskui galiu visokių "vėjų" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 08 18, 14:48)
Daibava, jei sapnuojate  ir jauciate jog  butent taip viskas atrode, zmones is vaikystes tokie pat kokius pamenate, tai prisiminimai. Jei kazkas atrodo kitaip, tai jau butu lyg kito akimis matytas  vaizdas, tada jau kaip Monteverte minejo kazkas telepatisko  4u.gif

negaliu pasakyti, kad identiški, bet aš suvokiu, kas yra kas
Atsakyti
QUOTE(BAiste @ 2015 08 19, 07:19)
Sveikos,
Sapnuoju savo buvusį vyrą, ir jam sakau, kodėl tu vaiko nelankai (jis iš tikrųjų jo nelanko),  sako, nes jo pavardė tokia kaip tavo, bet aš jam sakau, tai juk tavo pavardė.... ir jis dar ne į temą sako, aš su savo tėvu nebendrauju (nors iš tikrųjų bendrauja), sakau tai kodėl? (ir sapne pagalvoju, kad jis (buvusiojo tėvas) mirė). 
Paaiškinkit  rolleyes.gif  ax.gif

Kadangi pati siek tiek paaiskinote sapna ir tikrove, atrodo lyg emocijos atsispindi ir kuria galimybe,- nebendravimas prilygsta mirciai ( lyg mires butu),tik ex tevas gyvas ( nors ir cia , juk negyvens amzinai) . Savijauta keista, nes mirciu niekas nenori sapnuoti, jei sutaptu toks dalykas, manau dar blogiau jaustumetes susapnavusi vel kazka panasaus.

QUOTE(daibava @ 2015 08 19, 09:12)
negaliu pasakyti, kad identiški, bet aš suvokiu, kas yra kas

Tai tada kazkuris variantas tinka mirksiukas.gif Trecio varianto nerasiau, nes panasu, kad cia tikrai tik du galimi variantai 4u.gif
Atsakyti