Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Andro @ 2015 10 06, 21:45)
Mano mama mirė prieš 14 metų ,nebuvom artimos ji nebuvo buvusi mano gyv.vietoje -mus skyrė  300 km iš mavo dviejų sūnų mylejo tik mano vyresnėlį.kai ji mirė jam buvo 11 metų.sapnuoju ją retai labai ir sapnavau ją šeštadienį-ji ji atvažiavus pas mane,vaikštinėjam po miestą aš svarstau kur ją nusivesti ka parodyti ,mama labai graži kokia net nebuvo nes buvo labai ligota.matau vaizdinį labai didelio mistinio gyvuno kurį tarsi kas pašauna i koją bet jis nei išgazdina nei nustebina labai.galvojau kad tai susiję su tuo jog ji tarsi priminė apie save nes sapnas kelios dienos po mirties sukakties ką buvau pamiršus.šiandien sužinojau kad vyresnėlis per plauką išvengė avarijos-važiuojan dideliu greičiu autostrada taranavo nuo furos nukritusią didelę detalę.jei butų bandes ja apvažiuot greičiausiai but nesuvaldes mašinos ir vertesis tarsi kas sulaikė rankas.Ar mama man apie tai galėjo "informuoti?" Nes kai buvo sunku del šito vaiko aš tarsi šaukdavausi jos kad ji iš ten man padėtų irjį apsaugotu

Kaip ir minėjau ankstesnėse žinutėse, kas gi gali jums atsakyti į šį klausimą: mama ar ne? Nelabai čia lankosi kažkokie žinomi šamanai ar pan. smile.gif
Mes visi aišku norėtume tikėti, kad mirusieji su mumis susisiekia, kad vieną dieną ir mes su jais susitiksime, tačiau juk to mirtingieji nežinome tiksliai.
Gal išties mama, o gal tai jūsų pačios pasąmonė jus įspėjo? Ir jūsų vaiko paties ir jis susivaldė?
Bet kokiu atveju, kartojau ir kartosiu visiems, stebėkite savo sapnus, artimųjų sapnus, analizuokite juos, saugokitės, kai jie apie tai signalizuoja, kad reikia saugotis ir gyvenkite ilgai ir laimingai 4u.gif

Beje... gyvūnai sapnuose ir yra svarbus simbolis, pranašysčių simbolis. Juk visokie šamanai pasinėrę į transus šaukdavosi gyvūnų ir jie buvo jų vedliai. Jūsų sapne gyvūnas labai didelis, o tai reikštų, kad perduodama žinia labai svarbi, o dargi jis pašaunamas. Tai labai neigiamas dalykas. Kas gi norėtų nukentėti nuo kulkos? Tačiau... kaip jūs nupasakojote, jūs tik matote gyvūną, jis nėra jūsų asmeniškai, nesate jo globėja ir jis ne visai nušaunamas, o tik į koją. taip pat, jūs perdaug neišsigąstate. Tai galima reziumuoti, kad sapnas tiesiog įspėjantis, nes pats iš savęs nėra kažkoks mirtį pranašaujantis ar pan. Be to, ir mamą matote gražią. Prasčiau būtų, jei būtumėt mačiusi suvargusią, ligotą.
Atsakyti
Labas,
Gal paaiškintumėte ką galėtų reikšti sapnas: buvau kažkokioje stotyje, ir man lyg karininkas davė didžiulį lagaminą, jis buvo labai sunkus, bet labai didelis, po to aš lyg važiavau autobusu, ir jau mačiau savo tikslą, kad atvažiuoju, tačiau autobusas pasuko į kitą pusę, aš išlipau, ir dabar nepamenu ar aš dalį lagamino turinio iškroviau kitam, ar kitas man, tik pamenu, kad ten buvo maistas doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 07, 09:43)
Labas,
Gal paaiškintumėte ką galėtų reikšti sapnas: buvau kažkokioje stotyje, ir man lyg karininkas davė didžiulį lagaminą, jis buvo labai sunkus, bet labai didelis, po to aš lyg važiavau autobusu, ir jau mačiau savo tikslą, kad atvažiuoju, tačiau autobusas pasuko į kitą pusę, aš išlipau, ir dabar nepamenu ar aš dalį lagamino turinio iškroviau kitam, ar kitas man, tik pamenu, kad ten buvo maistas  doh.gif
Ačiū  4u.gif

Sapnas su labai daug simbolikos, todėl sunku jį aiškinti, jūsų nepažįstant nė kiek.
Mano galva, gali būti susijęs su darbu, su įsakymais jums, kuriuos nesiseks itin sklandžiai jums vykdyti. Kadangi sapno galo gerai nepamenate, tai ir negaliu pasakyti ar galiausiai jums kas nors padės, jūs perduosite dar bą kitam, ar pati nukentėsite, nes gausite dar daugiau sunkių darbų, su kuriais sunkiai tvarkysitės.

Jei atrodo, kad pagal simbolius prašoviau, tai pati pasiskaitykite karininko, lagamino simboliką ir po to prisitaikykite toliau, kad sklandu nebuvo, nes pagal sapną išlipote kitur ir po to ar tai jums kažkas padės, ar visgi dar kažko jums užkraus
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 07, 08:43)
Labas,
Gal paaiškintumėte ką galėtų reikšti sapnas: buvau kažkokioje stotyje, ir man lyg karininkas davė didžiulį lagaminą, jis buvo labai sunkus, bet labai didelis, po to aš lyg važiavau autobusu, ir jau mačiau savo tikslą, kad atvažiuoju, tačiau autobusas pasuko į kitą pusę, aš išlipau, ir dabar nepamenu ar aš dalį lagamino turinio iškroviau kitam, ar kitas man, tik pamenu, kad ten buvo maistas  doh.gif
Ačiū  4u.gif

Trumpai ir drutai~ dideli reikalavimai uz maza atlygi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 10 06, 21:49)
Kaip ir minėjau ankstesnėse žinutėse, kas gi gali jums atsakyti į šį klausimą: mama ar ne? Nelabai čia lankosi kažkokie žinomi šamanai ar pan. smile.gif
Mes visi aišku norėtume tikėti, kad mirusieji su mumis susisiekia, kad vieną dieną ir mes su jais susitiksime, tačiau juk to mirtingieji nežinome tiksliai.
Gal išties mama, o gal tai jūsų pačios pasąmonė jus įspėjo? Ir jūsų vaiko paties ir jis susivaldė?
Bet kokiu atveju, kartojau ir kartosiu visiems, stebėkite savo sapnus, artimųjų sapnus, analizuokite juos, saugokitės, kai jie apie tai signalizuoja, kad reikia saugotis ir gyvenkite ilgai ir laimingai 4u.gif

Beje... gyvūnai sapnuose ir yra svarbus simbolis, pranašysčių simbolis. Juk visokie šamanai pasinėrę į transus šaukdavosi gyvūnų ir jie buvo jų vedliai. Jūsų sapne gyvūnas labai didelis, o tai reikštų, kad perduodama žinia labai svarbi, o dargi jis pašaunamas. Tai labai neigiamas dalykas. Kas gi norėtų nukentėti nuo kulkos? Tačiau... kaip jūs nupasakojote, jūs tik matote gyvūną, jis nėra jūsų asmeniškai, nesate jo globėja ir jis ne visai nušaunamas, o tik į koją. taip pat, jūs perdaug neišsigąstate. Tai galima reziumuoti, kad sapnas tiesiog įspėjantis, nes pats iš savęs nėra kažkoks mirtį pranašaujantis ar pan. Be to, ir mamą matote gražią. Prasčiau būtų, jei būtumėt mačiusi suvargusią, ligotą.

Ačiū už įžvalgas.Miego centre esu tyrusis dėl galimos miego apnėjos-miegama su daugybe daviklių prijungtų prie kompo.ryte gydytojas mato ataskaita tai sakė esu iš retesniu egzempliorių kuris tiek daug sapnuoja ir dar spalvotai. Žodžiu sapnuoju daug o mamą labai labai retai.tikrai apsidžiaugiau kokia gražia ja mačiau.Mano reakcija į sūnaus situsciją bivo kažkuo panaši į reakciją į sapną.
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 07, 10:43)
Labas,
Ačiū  4u.gif

Stotis – lyg tarpinė stotelė, lyg gyvenimo kryžkelė, kurioje sprendžiama, kuria linkme bus judama toliau. Tačiau pasirinktas autobusas nenuveža ten, kur reikia sapnuotojai. Apie ką tai? Gal apie tai, kad sapnuotoja svarsto, kurį gyvenimo kelią jai rinktis? O gal apie tai, kad ji linkusi savo gyvenimą keliauti su minia (t.y. keliauja autobusu ten, kur visi, o ne savo mašina, kur pati nori)? O gal kad ji patiki savo „gyvenimo vairą“ (kontrolę) svetimam asmeniui (sapne – autobuso vairuotojas)? O gal apie tai, kad kai pasitiki kitais (vairuotoju), o ne kontroliuoji savo judėjimą pati, gyvenimas nusuka ne ten, kur norėtųsi? Lagaminas, kurį sapnuotoja gauna iš karininko vyro, ir kurio turiniu dalinasi su kitu žmogumi. Kas tas lagaminas? Gal gyvenimo patirtis, žinių bagažas? Gal kompetencijos įgūdžiai, reikalingi ateičiai? Tai, kad lagaminas perduotas kariškio, lyg ir sakytų, kad lagamino turinys rimtas, patikimas (bent man su tuo asocijuojasi karininkai – reikia žiūrėti, su kuo jie asocijuojasi autorei). Gal sapnas sako, kad sapnuotoja yra rimtai pasiruošusi savo gyvenimo kelionei? Bet lagaminas „iškraunamas“, t.y. tarytum pasidalinama našta. Čia būtų įdomu pafantazuoti, kodėl. Ar dėl to, kad lagaminas per sunkus (per sunki gyvenimo našta, per daug atsakomybių, vaidmenų užsikrauta) ir norisi našta (atsakomybėmis) pasidalinti? Ar norisi, kad ir kiti gautų tai, ką sapnuotoja sukaupė, juoba, kad lagamine – maistas, kuris gali būti interpretuojamas kaip maistas sielai, dvasinio tobulėjimo sąlyga (tokiu atveju, gal sapnas kalba apie sapnuotojos altruizmą, atjautą, norą dalintis ir padėti kitiems augti bei tobulėti)? O gal nebėra prasmės „nešiotis tos naštos“, nes vis viena tikslas nepasiektas, todėl nėra prasmės laikyti tai, kas būtų pravertę, jau pasiekus kelionės tikslą..? Na ir pan.
Atsakyti
labas vakaras sapnavau kad slavaiu kazkoki lyg rusi ir labai sunkiai sekesi sluoti ir nuo grindu betono niekiap negalejau susluoti jis vis trupejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 09, 20:02)
labas vakaras sapnavau kad slavaiu kazkoki lyg rusi ir labai sunkiai sekesi sluoti ir nuo grindu betono niekiap negalejau susluoti jis vis trupejo g.gif

Labas rytas. Kai mano mama sapnuoja panašų sapną, tai būna taip, kad ji sužino apie kažkokią klastą, suktybę. Tačiau, šluojama patalpa jai būna žinoma ir susijusi su tais žmonėmis, kurie būna patalpoje. Dar gali reikšti tų žmonių iš tos patalpos išsikraustymą.

Jūsų atveju, kai rūsys jums nėra žinomas, tai gali būti permainos, tačiau tikriausiai ne itin malonios, nes rūsio asociacija yra tarsi su kažkuo niūriu, šaltu, senu. Taip pat ir negalėjimas vis sušluoti betoniukų - reikšmė neigiama ta prasme, kad gali kilti noras priešintis, kažko nedaryti ar pan.

Mačiau, kad kai kurie žmonės internete teigia, kad čia mirties pranašas toks sapnas, bet nenorėčiau tikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 09, 21:02)

Aš galvočiau, kad gal sapnas apie kažkokius sapnuotojos gyvenimo aspektus, kuriuos reikia "sutvarkyti" - ar apie psichologinius dalykus, ar apie sveikatos dalykus, ar apie fizinius dalykus (aplinka, namai...).

Rūsys gali simbolizuoti kažką, kas giliai užslėpta, nepasiekiama, nenorima matyti. Jei tai psichologiniai dalykai - gal tai kažkokios "nesutvarkytos" praeities traumos, nuslopinti jausmai, neišspręstos skausmingos situacijos, kompleksai, t.t., tai yra į pasąmonę nugrūsti dalykai, kuriuos atėjo laikas (poreikis, noras?) sutvarkyti. Jei sveikata - gal tai apie įsisenėjusias ligas arba apie problemas, kurias gėda tvarkytis (nu, pvz, gal yra poreikis pas proktologą apsilankyti, o baisiai nesinori, todėl nuneigiamas tas poreikis). Jei apie fizinę aplinką - gali būti, jog yra įsisenėjęs poreikis susitvarkyti namus, gyvenamą vietą ar gal ir darbo reikalus, bet jis vis praignoruojamas, vis "atidedamas kitam laikui" (kaip daiktai į rūsį).

Trupantis betonas gali kalbėti apie tai, kad spręstini "tvarkymosi klausimai" yra gana seni (kiek praeina laiko, kol pradeda trupėti betonas?).

Svarbu, kaip sapnuotoja jaučiasi šluodama - ar susierzinusi, ar nevilty, ar ryžtinga, t.t. Galima atsekti, ką realiame gyvenime "tvarkydama" sapnuotoja jaučiasi taip pat, kaip sapne - galbūt taps aiškiau, apie ką konkrečiau sapnas kalba.
Atsakyti
sapne buvo is darbo klientas kurio as labi nemegstu jis man neptinka o sluodama jauciausi tarsi gerai tik tas betonas niekiap neissislave ir tai mane erzino ir kad ir issluotos grindys bet jos buvo kazkkios vitiek supiltos ir nelabai svarios
siankt tai darba spnavau kazkaip tas darbas pastaruoju metu man neduoda ramybes naktimis unsure.gif
Papildyta:
o ka reiskia sapnuoti kad tiesiai man i masinos prieki reziasi kita masina as matau kad vaziuoju pagrindiniu keliu ir ta kita masina lekia ir trenkiasi mkan i masinos prieki ana masina tokia raudona su baltom juostom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 10, 13:14)
sapne buvo is darbo klientas kurio as labi nemegstu jis man neptinka o sluodama jauciausi tarsi gerai tik tas betonas niekiap neissislave ir tai mane erzino ir kad ir issluotos grindys bet jos buvo kazkkios vitiek supiltos ir nelabai svarios
siankt tai darba spnavau kazkaip tas darbas pastaruoju metu man neduoda ramybes naktimis  unsure.gif

Tai pasąmonė simboliškai ir rodo, kad tas klientas jums nemalonus. Jūs turbūt norėtumėt jo atsikratyti, kad jis dingtų, todėl per simbolius sapne jūs šluojate, bet jis kaip ta skalda vis byra ir byra, tai yra vis nedingsta iš jūsų gyvenimo.
Tuomet ateities pranšysčių jūsų sapne nėra, o tik esama situacija, kuri užšifruota po simboliais
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 10, 13:20)
o ka reiskia sapnuoti kad tiesiai man i  masinos prieki reziasi kita masina as matau kad vaziuoju pagrindiniu keliu ir ta kita masina lekia ir trenkiasi mkan i masinos prieki ana masina tokia raudona su baltom juostom  unsure.gif

kaip kada... gali reikšti ir tiesiogiai - avariją; gali reikšti nesėkmes, priešų intrigas; taip pat nemalonius netikėtumus; raudona spalva irgi yra įspėjanti spalva; raudona su balta būna ambulance automobiliai - saugokit sveikatą, atšiaurus ruduo atėjo 4u.gif
Papildyta:
šiąnakt sapnavau savo vyrą, sapnas buvo absoliučiai aiškus, kad jis bus pažemintas, aprėktas, gaus smūgį (kažkas tokio) dėl savo elgesio, nors ir yra teisus, tik gal netinkamai tą teisybę išreikš. Įspėjau jį ryte apie tai, kad labai valdytųsi. Matysim vakare ar pavyks jam susivaldyti, išvengti kažkokio konflikto ar nebūtinai šiandien sapnas pildysis, gal rytoj. Na bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 10, 12:20)
siankt tai darba spnavau kazkaip tas darbas pastaruoju metu man neduoda ramybes naktimis  unsure.gif
Papildyta:
o ka reiskia sapnuoti kad tiesiai man i  masinos prieki reziasi kita masina as matau kad vaziuoju pagrindiniu keliu ir ta kita masina lekia ir trenkiasi mkan i masinos prieki ana masina tokia raudona su baltom juostom  unsure.gif

Esate labai jautri ir to priezastis darbe. Bendradarbiu pati nepasirinksite jokiame darbe, visada bus tokiu kurie erzina, stenkites islikti rami, stipri ir svarbiausia gerai atlikite savo darba, tada jokiu avariju darbe tikrai neivyks 4u.gif
Atsakyti