QUOTE(Andro @ 2015 10 06, 21:45)
Mano mama mirė prieš 14 metų ,nebuvom artimos ji nebuvo buvusi mano gyv.vietoje -mus skyrė 300 km iš mavo dviejų sūnų mylejo tik mano vyresnėlį.kai ji mirė jam buvo 11 metų.sapnuoju ją retai labai ir sapnavau ją šeštadienį-ji ji atvažiavus pas mane,vaikštinėjam po miestą aš svarstau kur ją nusivesti ka parodyti ,mama labai graži kokia net nebuvo nes buvo labai ligota.matau vaizdinį labai didelio mistinio gyvuno kurį tarsi kas pašauna i koją bet jis nei išgazdina nei nustebina labai.galvojau kad tai susiję su tuo jog ji tarsi priminė apie save nes sapnas kelios dienos po mirties sukakties ką buvau pamiršus.šiandien sužinojau kad vyresnėlis per plauką išvengė avarijos-važiuojan dideliu greičiu autostrada taranavo nuo furos nukritusią didelę detalę.jei butų bandes ja apvažiuot greičiausiai but nesuvaldes mašinos ir vertesis tarsi kas sulaikė rankas.Ar mama man apie tai galėjo "informuoti?" Nes kai buvo sunku del šito vaiko aš tarsi šaukdavausi jos kad ji iš ten man padėtų irjį apsaugotu
Kaip ir minėjau ankstesnėse žinutėse, kas gi gali jums atsakyti į šį klausimą: mama ar ne? Nelabai čia lankosi kažkokie žinomi šamanai ar pan.

Mes visi aišku norėtume tikėti, kad mirusieji su mumis susisiekia, kad vieną dieną ir mes su jais susitiksime, tačiau juk to mirtingieji nežinome tiksliai.
Gal išties mama, o gal tai jūsų pačios pasąmonė jus įspėjo? Ir jūsų vaiko paties ir jis susivaldė?
Bet kokiu atveju, kartojau ir kartosiu visiems, stebėkite savo sapnus, artimųjų sapnus, analizuokite juos, saugokitės, kai jie apie tai signalizuoja, kad reikia saugotis ir gyvenkite ilgai ir laimingai

Beje... gyvūnai sapnuose ir yra svarbus simbolis, pranašysčių simbolis. Juk visokie šamanai pasinėrę į transus šaukdavosi gyvūnų ir jie buvo jų vedliai. Jūsų sapne gyvūnas labai didelis, o tai reikštų, kad perduodama žinia labai svarbi, o dargi jis pašaunamas. Tai labai neigiamas dalykas. Kas gi norėtų nukentėti nuo kulkos? Tačiau... kaip jūs nupasakojote, jūs tik matote gyvūną, jis nėra jūsų asmeniškai, nesate jo globėja ir jis ne visai nušaunamas, o tik į koją. taip pat, jūs perdaug neišsigąstate. Tai galima reziumuoti, kad sapnas tiesiog įspėjantis, nes pats iš savęs nėra kažkoks mirtį pranašaujantis ar pan. Be to, ir mamą matote gražią. Prasčiau būtų, jei būtumėt mačiusi suvargusią, ligotą.