Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Monteverte @ 2015 10 16, 10:58)
Manau, kad kas nors gali jus suerzinti dėl ko norėsite pasiguosti kam nors, pasidalinti nesėkme. Tačiau, tas pasirinktas žmogus, gali būti blogas pasirinkimas, gali jus išduoti pvz. Ypač derėtų saugotis finansinės nesėkmės.

Saugotis tai saugotis, tiesiog žinau, kad šiandien turėsiu išleisti TIKRAI nemažai. Galbūt tai yra susiję dalykai.
Ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 16, 11:06)
Saugotis tai saugotis, tiesiog žinau, kad šiandien turėsiu išleisti TIKRAI nemažai. Galbūt tai yra susiję dalykai.
Ačiū wink.gif

Tai gal neleiskite šiandien pinigų, jei įmanoma g.gif maža ką ax.gif
Atsakyti
Prašau paaiškinkite mano sapna. ?
Sapnuoju,kad mane glamonėja man pažįstamas vyras. Ir mums taip gera, kad visas kūnas nueina šiurpuliukais ir aš pabundu.
Realybėje jokio vyro neturiu. O tas vyras, kurį sapnavau, tiesiog darbo reikalai ir jis turi šeimá.
Šiaip jis simpatiškas, bet jokiu reikalu tarp musu buti negali.
Ačiū už atsakyma. :-)
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2015 10 21, 08:28)
Sapnuoju,kad mane glamonėja man pažįstamas vyras. Ir mums taip gera, kad visas kūnas nueina šiurpuliukais ir aš pabundu.
Realybėje jokio vyro neturiu. O tas vyras, kurį sapnavau, tiesiog darbo reikalai ir jis turi šeimá.

Jei rašote, kad neturite vyro, tai gal seksiuko trūkumas blush2.gif mirksiukas.gif Tada pasąmoningai pasirinkote žinomą, simpatiškesnį vyrą į savo sapną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2015 10 21, 07:28)

Nesureiksminkite sio sapno, jis nepranasiskas ,gal netgi to ir saugokites mirksiukas.gif Pati paaiskinote sau sio sapno reiksme 4u.gif Del siurpuliuku ir t.t kaipo trukumo g.gif Pasamone taip nejuokauja ax.gif Gali buti kad arteja menstruacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
labas visom siankt sapnavau lyg savo sese kad jinai prie sulinio kazkoki medziagos gabala skabe ir jis buvo lyg sudinas o as eidama palei tvora ilipau i sudu kruva unsure.gif unsure.gif sesuo ir sako as katik iskraciau ar nematei unsure.gif dar sapnau kad kazkoks vyras persekiojo mergina ir vis sapne maciau duris tai medines tai letines durys ir vis kazkaip as pro tas duris lyg ejau ir jos visos buvo murzinos nesvarios senos unsure.gif lyg begau norejau tai meriginai padet unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 24, 17:18)
labas visom siankt sapnavau lyg savo sese kad jinai prie sulinio kazkoki medziagos gabala skabe ir jis buvo lyg sudinas o as eidama palei tvora ilipau i sudu kruva  unsure.gif  unsure.gif  sesuo ir sako as katik iskraciau ar nematei  unsure.gif  dar sapnau kad kazkoks vyras persekiojo mergina ir vis sapne maciau duris tai medines tai letines durys ir vis kazkaip as pro tas duris lyg ejau ir jos visos buvo murzinos nesvarios  senos  unsure.gif  lyg begau norejau tai meriginai padet  unsure.gif

Sapnas toks tarsi ispejantis, kad su sese ir dar kazkuo galite patekti i kokiu apkalbu ar kitu nemalonumu situacija. Budrios bukit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 10 24, 16:18)
labas visom siankt sapnavau lyg savo sese kad jinai prie sulinio kazkoki medziagos gabala skabe ir jis buvo lyg sudinas o as eidama palei tvora ilipau i sudu kruva  unsure.gif  unsure.gif  sesuo ir sako as katik iskraciau ar nematei  unsure.gif  dar sapnau kad kazkoks vyras persekiojo mergina ir vis sapne maciau duris tai medines tai letines durys ir vis kazkaip as pro tas duris lyg ejau ir jos visos buvo murzinos nesvarios  senos  unsure.gif  lyg begau norejau tai meriginai padet  unsure.gif

Vasarele, jusu sapne atsispindi kad tikrai nemegstate nesvaros biggrin.gif Sesuo lygiai taip pat 4u.gif

O del persekiojamos merginos, jau tikrai ne jusu sapnas 4u.gif Tik jus deja niekuo ten padeti negalite 4u.gif
Atsakyti
Laba vakarą,
kažin, ar vakar nakties sapnai turi kokią išliekamąją vertę? biggrin.gif
buvo labai ryškus sapnas: ant savo rankos/kūno, dabar jau tiksliai nepamenu, matai gilią žaizdą , netgi sakyčiau su pūliniu. man visai neskauda. aš suglaudžiu žaizdos kraštus, ir žaizda lyg ir užsitraukia, bet randas lieka. sapnas toks aiškus.

gal kas galite pakomentuoti 4u.gif sveikatos sutrikimų jokių neturiu.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2015 11 03, 21:38)
Laba vakarą,
kažin, ar vakar nakties sapnai turi kokią išliekamąją vertę?  biggrin.gif
buvo labai ryškus sapnas: ant savo rankos/kūno, dabar jau tiksliai nepamenu, matai gilią žaizdą , netgi sakyčiau su pūliniu. man visai neskauda. aš suglaudžiu žaizdos kraštus, ir žaizda lyg ir užsitraukia, bet randas lieka. sapnas toks aiškus.

gal kas galite pakomentuoti  4u.gif  sveikatos sutrikimų jokių neturiu.

Labuka.
taip, sapnai gali turėti vertę apie savaitę laiko, kai kurie, jei pranašingi ir metus į priekį ar pan.
Jūs sapnas sudėtingas tuo, kad tai gryna simbolika, o su simboliais taip jau yra, kad vienos reikšmės nėra. Vienam tokia reikšmė, kitam kitokia. Gali būti jūsų žaizda susijusi išdavyste, dvasiniu sukrėtimu, įžeidimais jūsų atžvilgiu. Taip pat, gali sietis su darbu, nes rankų simbolis.
Tik tiek, kad kaip greitai susinervinsite, taip greitai jums tai ir praeis. Tik žinoma, jei kažkuo nusivilsite, tai jau tikriausiai visam laikui (rando simbolika), nešiosite širdyje ir atsiminsite, kad pridirbo jums kažkas kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2015 11 03, 21:38)
Laba vakarą,
kažin, ar vakar nakties sapnai turi kokią išliekamąją vertę?  biggrin.gif

gal kas galite pakomentuoti  4u.gif  sveikatos sutrikimų jokių neturiu.

Galima lygiai taip pat pritaikyti ta pacia reiksme ir kaip isgyventa kazka kas paliko randa ( prisiminima) nors pati labai gerai su ta problema susitvarkete 4u.gif

Sapnai gali buti aiskinami ir kaip praeities isgyvenimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif abiem smile.gif
Atsakyti